Loading

Filltreaza dupa

Pret
197 RON 198 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Peste tot în multivers, eroii sunt vânați aproape de anihilare. Morlun și familia sa sunt disperați să consume toate Totemele Spider pe care le pot găsi. Peter Parker trebuie să găsească o metodă să oprească acești prădători feroce până nu e prea târziu. "
Peste tot în multivers, eroii sunt...
78,20 RON 70,38 RON
Peter Parker, Eddie Brock și Flash Thomson au un lucru în comun: simbiotul Venom le-a schimbat viața și acum este din nou pe urmele lor. Însă, ei nu sunt singurii care sunt în pericol.
Peter Parker, Eddie Brock și Flash...
25,00 RON
Ce va însemna Secret Empire pentru Spider-Man? Întoarcerea lui Otto Octavius! Dar acesta nu e vechiul Doc Ock - el s-a întors ca Superior Octopus.
Ce va însemna Secret Empire pentru...
113,00 RON 101,70 RON
După ce s-a terminat Conspirația Clonelor, Ben Reilly este în viață din nou și a reluat pseudonimul Scarlet Spider. Însă, inamicii pândesc la tot pasul și viața lui este în pericol.
După ce s-a terminat Conspirația...
89,00 RON 80,10 RON
Spider-Man s-a întors în Big Apple! Supereroul este pregătit să facă față unor pericole vechi și noi în orașul său iubit, New York.
Spider-Man s-a întors în Big Apple!...
99,00 RON 89,10 RON
Slapstick apare într-un moment total inoportul. Deadpool și Spider-man tocmai au declarat că nu va mai fi vorba despre glume între ei doi. Dar oare de ce au făcut această alegere cel puțin ciudată?
Slapstick apare într-un moment total...
97,00 RON 87,30 RON
Atunci când persoane cu puteri ca ale lui Spider-man încep să fie exterminate în întreg Multiversul, este nevoie ca toți Spider-man din toate universurile să se adune pentru a supraviețui.
Atunci când persoane cu puteri ca...
329,00 RON 296,10 RON
Peter Parker și Miles Morales se întâlnesc în această serie limitată formată din cinci părți care unește două universuri alternative și aventuri la care nu te-ai putea aștepta. Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Peter Parker și Miles Morales se...
95,00 RON
Peter Parker s-a întors, însă impactul întoarcerii sale poate fi spre bine sau spre rău. New York s-a schimbat, dar și el la fel, începând o nouă etapă din identitatea sa ca Spider-Man. Conține numerele #789-#791.
Peter Parker s-a întors, însă...
57,00 RON
Peter Parker s-a întors în cartierul său, însă a devenit Persona Non Grata din punct de vedere al NYPD-ului. Conține numerele #297-#300.
Peter Parker s-a întors în cartierul...
86,00 RON
Opt ani în viitor, Peter Parker nu e singuru din familie care luptă împotriva răului. Fiica lui Annie este la liceu, iar în timpul liber țese pânze cu familia ei. Conține numerele #13-#15.
Opt ani în viitor, Peter Parker nu e...
57,00 RON
Acest anuar Spider-Man prezintă povestea inedită a lui Betty Brant care este convinsă că soțul ei mort Ned, este defapt în viață și astfel ajunge prinsă într-o conspirație a mafiei.
Acest anuar Spider-Man prezintă...
25,00 RON
Moartea dispare în momentul în care conspirația Clonelor dă peste cap viața lui Spider-man. Iar acum, de parcă lucrurile nu erau destul de rele, Doctorul Octopus s-a întors din mormânt.
Moartea dispare în momentul în care...
104,00 RON 93,60 RON
Un nou dușman și un nou artist. Stuart Immonen se alătură echipei chiar la timp pentru reîntoarcerea lui Norman Osborn.
Un nou dușman și un nou artist....
109,00 RON 98,10 RON
Descoperă această reeditare de excepție a numărului 363 din Amazing Spider-Man, din anul 1963.
Descoperă această reeditare de...
9,00 RON
Descoperă această reeditare de excepție a numărului 654.1 din seria Amazing Spider-man din anul 1999.
Descoperă această reeditare de...
10,20 RON 7,14 RON
Descoperă această reeditare de excepție a numărului 1 din seria Web of Spider-man din anul 1985.
Descoperă această reeditare de...
9,00 RON 6,30 RON
Descoperă această reeditare de excepție a numărului 17 din seria Venom din anul 2011.
Descoperă această reeditare de...
9,00 RON 6,30 RON
Descoperă această reeditare de excepție a numărului 300 din seria Amazing Spider-man.
Descoperă această reeditare de...
9,00 RON
Lumea lui Miles a tot fost zguduită în ultimul timp, însă nimic nu se compară cu apariția noului Iron Spider și a Sinister Six.
Lumea lui Miles a tot fost zguduită...
133,00 RON
Green Goblin s-a întors și e mai periculos ca niciodată! Descoperă cea mai dramatică și înfricoșătoare poveste a lui Dan Slott din universul Spider-man!
Green Goblin s-a întors și e mai...
81,00 RON
Pentru a-l învinge pe Matt Murdock, Kingpin din dimensiunea ei, Gwen Stacy trebuie să-l lase pe Venom să câștige! Dar există o problemă: dacă Murdock moare, atunci și Gwen pățește același lucru!
Pentru a-l învinge pe Matt Murdock,...
89,00 RON 80,10 RON
Ben Reilly se confrunta cu Blestemul! Pe masura ce demonicul Hotel Inferno se inalta deasupra ruinelor din Las Vegas, Scarlet Spider se aliaza cu prieteni noi, dar si cu dusmani vechi pentru a lupta impotriva fortelor lui Mephisto! Ben este acest Spider-Man care nu poate muri, dar acum, obsesia...
Ben Reilly se confrunta cu...
89,00 RON 80,10 RON
Alaturati-va lui Peter Parker impreuna cu sora sa, Teresa si lui J. Jonah Jameson intr-o spectaculoasa calatorie in timp! Pusi in fata unei probleme atat de mari incat se descopera ca solutia ar exista in trecut, neobisnuitul trio va incerca sa salveze ziua de maine...luptand in ziua de ieri!...
Alaturati-va lui Peter Parker...
89,00 RON 80,10 RON
Aceasta editie prezinta un J Jonah Jameson care are o atitudine pro Spider-Man . Cine ar fi crezut ca se va intampla asta vreodata?! Dar asta nu inseamna ca nu sunt si probleme de rezolvat, caci Spidey este atacat de Enforcers, iar JJJ se afla si el in pericol din cauza unui inamic care are ca...
Aceasta editie prezinta un J Jonah...
57,00 RON
Odata cu intoarcerea lui Kraven, Spider-Man devine cel vanat! Sergei Kravinoff si minionii sai, rapesc de luni de zile super-oameni care au puteri imprumutate de la animale, iar pentru a-si completa colectia mai au nevoie doar de Paianjen. Dar care este cu adevarat scopul lui Kraven, caci...
Odata cu intoarcerea lui Kraven,...
219,00 RON 197,10 RON
Prima intalnire dintre Spider-Man si cel mai mare dusman al sau, arunca in aer lumea benzilor desenate! Letalul Venom pare asemanator lui Spidey cand purta costumul negru, insa Venom pe langa zambetul ucigas, se mai ramarca prin dimensiune, caci este mult mai mare si mai puternic decat inamicul...
Prima intalnire dintre Spider-Man si...
39,00 RON