Loading

Filltreaza dupa

Pret
17 RON 209 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Adaptarea oficială după draft-ul brut scris de către regizorul George Lucas. Conţine toate cele 8 numere. "
Adaptarea oficială după draft-ul...
99,00 RON
Cea mai incrediblă aventură spațială se întoarce la Marvel. Luke Skywalker si rebelii mai multe de făcut pentru a obține victoria împotriva Imperiului Galctic. Alătură-te lui Luke, Prințesei Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, R2-D2 și restul rebelilor în lupta lor pentru libertate. Conține...
Cea mai incrediblă aventură spațială...
99,00 RON
Vader în propria lui aventură de după A New Hope, urmărește punctul lui de vedere în războiul dintre Imperiul Galactic și Alianța Rebelă Conține  DARTH VADER #1-6 "
Vader în propria lui aventură de...
109,00 RON
După o înfrângere usturătoare în fața Rebelilor, Darth Vader trebuie să consolideze puterea Imperiului în galaxie. Rămâne de văzut dacă dorința sa personală de a se răzbuna pe tânărul Jedi care a distrus Steaua Morții îl va distrage de la îndatoririle sale față de Împărat. "
După o înfrângere usturătoare în...
159,00 RON
Înainte de a eroismul lor militar în Războiul Clonelor, înainte de a lupta lor tragică pe pe planeta Mustafar, și multe decenii înainte de confruntarea finală cu Steaua Morții, ei au fost doi oameni aduși împreună de către destin: Maestrul Obi-Wan Kenobi și tânărul lui Padawani, Anakin...
Înainte de a eroismul lor militar în...
89,00 RON
După aventurile din volumul „Vader Down”, Luke Skywalker și prietenii săi se îndreaptă către o închisoare în care se găsește un personaj foarte interesant. Din păcate pentru ei, nu sunt singurii care au pus ochii pe acest prizonier.  "
După aventurile din volumul „Vader...
99,00 RON
Deși Steaua Morții a fost distrusă, Luke, Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO și R2-D2 continuă să lupte împotriva lui Darth Vader și a Împăratului și în acest volum. Luke se întâlnește cu Bobba Fett, în timp ce Leia și Han Solo fac cunoștiință cu o femeie misterioasă și dornică de răzbunare. "
Deși Steaua Morții a fost distrusă,...
179,00 RON
Atunci când locuitorii de pe Shu-Torun se revoltă împotriva Imperiului, Darth Vader este însărcinat să conducă atacul militar împotriva planetei. Dar înainte de a ataca, el trebuie să facă rost de forțe, fiind nevoit să convingă pe oricine l-ar putea ajuta că este mai bine să fie de partea lui...
Atunci când locuitorii de pe...
94,00 RON
În acest volum Han Solo trebuie să decidă dacă își va îndeplini misiunea secretă primită din partea Rebeliunii (salvarea unor informatori și spioni) sau dacă își va urma visul de a câștiga cea mai mare cursă de nave spațiale, Turneul Dragon Void. Volumul conține numerele #1-5 din seria Han...
În acest volum Han Solo trebuie să...
89,00 RON 75,65 RON
Qui-Gon Jinn și Obi-Wan Kenobi, trimiși să rezolve un conflict comercial, îl descoperă pe ”cel ales” predestinat să aducă echilibru în Forță - un baiat tânăr pe nume Anakin Skywalker! "
Qui-Gon Jinn și Obi-Wan Kenobi,...
129,00 RON
Trei dintre îndrăgitele personaje din saga Star Wars (Leia Organa, Lando Calrissian și Chewy) primesc propriile aventuri. "
Trei dintre îndrăgitele personaje...
259,00 RON
Povestea ne duce dincolo de distrugerea celei de-a doua Death Star, în haosul unui Imperiu sfărâmat. "
Povestea ne duce dincolo de...
139,00 RON
Descoperă cum Jedi Padawan Caleb Dune a devenit Kanan Jarrus, un erou renegat, încrezut și sarcastic din universul Star Wars: Rebels ! "
Descoperă cum Jedi Padawan Caleb...
189,00 RON
Sunt vremuri grele pentru Rebeli. Han Solo se află în mâinile lui Jabba the Hutt. Lui Jedi Master Yoda îi slăbesc puterile. Emperor Palpatine încearcă să-l aducă pe Luke de partea întunecată. Darth Vader construiește o a doua Death Star, chiar mai puternică decât prima. "
Sunt vremuri grele pentru Rebeli....
129,00 RON
Forțele imperiale se regrupează după distrugerea navei Death Star, țintind noua bază a rebelilor de pe planeta Hoth. "
Forțele imperiale se regrupează după...
129,00 RON
Această carte plină de umor vă prezintă relațiile de prietenie dintre cele mai îndrăgite personaje din universul Star Wars . "
Această carte plină de umor vă...
69,00 RON
Vânătorii de recompense atacă Imperiul! Vader este trimis într-o nouă misiune, dar aceasta este în opoziție cu propriile planuri. Conține  DARTH VADER 7-12 "
Vânătorii de recompense atacă...
109,00 RON 92,65 RON
Darth Vader și-a urmat în secret propria agendă, dar acum este timpul ca jocurile să se termine. Conține  DARTH VADER 20-25 "
Darth Vader și-a urmat în secret...
99,00 RON
În timpul Clone Wars Kanan Jarrus era cunoscut ca și Caleb Dume, un padawan care se antrena sub atenția maestrului Depa Billaba. Conține KANAN: THE LAST PADAWAN #1-6.
În timpul Clone Wars Kanan Jarrus...
99,00 RON
Contină să explorezi primele aventuri ale lui Kanan Jarrus, noul star din Star Wars Rebels! Conține KANAN 7-12
Contină să explorezi primele...
99,00 RON 84,15 RON
Urmărește aventurile carismaticului Lando Calrissian. Conține  STAR WARS: LANDO 1-5
Urmărește aventurile carismaticului...
89,00 RON
Seria începe cu o adaptare plină de acțiune a filmului A New Hope , apoi continuă cu povestea lui Luke Skywalker și a prietenilor săi, care luptă împotriva Imperiului. "
Seria începe cu o adaptare plină de...
209,00 RON
Republica este zguduită de război! În timp ce galaxia se adâncește în conflict, separatiștii țintesc un laborator de clonare, crucial pentru Republică, și doar un detașament de soldați clone le stau în cale. Conține STAR WARS: REPUBLIC 49-54; STAR WARS: JEDI - MACE WINDU, SHAAK TI, AAYLA...
Republica este zguduită de război!...
219,00 RON
Clone Wars s-a sfârșit și Republica a căzut. Palpatine începe să controleze Imperiul Galactic, cu o mână de fier. Conține STAR WARS: REPUBLIC 78-80; STAR WARS: PURGE, PURGE - SECONDS TO DIE, PURGE - THE HIDDEN BLADE ONE-SHOTS; STAR WARS: PURGE - THE TYRANT'S FIST 1-2; STAR WARS: DARTH VADER...
Clone Wars s-a sfârșit și Republica...
159,00 RON
Imperiul crește în influență și Jedi rămași sunt vânați unul câte unul. Conține STAR WARS: DARK TIMES 6-17, STAR WARS: DARK TIMES - BLUE HARVEST 0, STAR WARS: DARK TIMES - OUT OF THE WILDERNESS 1-5 "
Imperiul crește în influență și Jedi...
169,00 RON
Povestea are loc la peste 100 de ani după filmul Return of the Jedi. Răul apare din nou, sfărâmând un Imperiu insurgent în încercarea de a distruge Jedi odată pentru totdeauna. Conține STAR WARS: LEGACY (2006) 0-19 "
Povestea are loc la peste 100 de ani...
199,00 RON
Pe o planetă controlată de un trib Sith se dă o luptă pentru putere între cel care deține puterea și un rebel Sith, dornic de putere, ajutat de o încăpățânată prințesă Sith. "
Pe o planetă controlată de un trib...
99,00 RON
Poe Dameron, un fost pilot al Republicii devenit pilot al Rezistenței, pleacă într-o misiune secretă. Conține POE DAMERON 1-6 "
Poe Dameron, un fost pilot al...
109,00 RON 92,65 RON
Atunci când a fost salvată Leia a luat o armă și s-a alaturat luptei, ajutând rebelii să dea cea mai mare lovitură asupra Imperiului - distrugerea navei Death Star. Conține Princess Leia 1-5 "
Atunci când a fost salvată Leia a...
99,00 RON
Pentru prima dată în istoria Star Wars însoțiți-ne în evenimentele care au urmat filmului Return of the Jedi ! Conține JOURNEY TO STAR WARS: THE FORCE AWAKENS - SHATTERED EMPIRE #1-4. "
Pentru prima dată în istoria Star...
99,00 RON 84,15 RON
Cunoscut ca un priceput copilot al celebrei nave Millennium Falcon, legendarul luptător Wookiee începe propria aventură! Conține STAR WARS: CHEWBACCA 1-5 "
Cunoscut ca un priceput copilot al...
89,00 RON 66,75 RON
Atunci când Darth Vader se trezește față în față cu flota Rebelă ajunge să se prăbușească pe o planetă apropiată. Vor reușii rebelii să pună mâna pe cel mai mare inamic al lor sau vor simți pe propria piele adevărata putere a Întunericului? Conține STAR WARS: VADER DOWN 1, STAR WARS 13-14,...
Atunci când Darth Vader se trezește...
109,00 RON
Nedreptatea stăpânește pe Tatooine datorită personajelor mizerabile care-și fac de cap. Va risca Ben Kenobi să iasă în evidență pentru a îndrepta lucrurile? Conține STAR WARS 7-12 "
Nedreptatea stăpânește pe Tatooine...
99,00 RON
Jabba the Hutt are o problemă și l-a angajat pe vânătorul de recompense Black Krrsantan să afle cine-i agresează oamenii. Conține STAR WARS 20-25 "
Jabba the Hutt are o problemă și l-a...
99,00 RON 84,15 RON
O serie de povești clasice care au încântat fanii Star Wars în 1979 vin acum într-o colecție de excepție pentru toți pasionații atât noi cât și vechi. C-3PO povestește aventurile rebelilor, iar Luke Skywalker își încearcă norocul pe planeta unui pasionat de pariuri.
O serie de povești clasice care au...
229,00 RON
Seria Old Republic vine acum într-o colecție de excepție pentru toți fanii Star Wars ce doresc să descopere noi povești din acest univers. Zayne Carrick este nevoit să lucreze împreună cu maestrul Jedi care i-a omorât prietenul pentru a salva galaxia. "
Seria Old Republic vine acum într-o...
229,00 RON
Atunci când nava lui Darth Vader se prăbușește din cauza rebelilor, lordul Sith se vede nevoit să își revizuiască planurile. Acest volum conține seriile STAR WARS: VADER DOWN #1, STAR WARS (2015) #13-14, DARTH VADER #13-25 și ANNUAL #1. "
Atunci când nava lui Darth Vader...
209,00 RON
Unul dintre rebeli a fost capturat și închis, însă jurnalele lui Ben Kenobi dezvăluie mai departe aventurile sale alături de Maestrul Jedi Yoda . Cei doi sunt prinși într-un loc plin de pericole, locuit de copii cu puteri terifiante.
Unul dintre rebeli a fost capturat...
109,00 RON 92,65 RON
Doctor Aphra abia a scăpat cu viață din ghearele lui Darth Vader . Însă, dacă Lordul Întunecat află că ea este încă în viață o va vâna până o va prinde din nou. "
Doctor Aphra abia a scăpat cu viață...
99,00 RON
Filmul coboară de pe marile ecrane și poposește între paginile acestei benzi desenate de excepție. Au trecut trei decenii de când Rebelii au învins Imperiul. Însă, pe planeta Jakku, o nouă putere se trezește. "
Filmul coboară de pe marile ecrane...
139,00 RON 118,15 RON
Luke și Leia sunt prinși pe Yavin. Obi-Wan Kenobi luptă singur! Cyborgii încep să se întoarcă unii împotriva altora în momentul în care Darth Vader se confruntă cu vânătorul de comori Beilert Valance. "
Luke și Leia sunt prinși pe Yavin....
199,00 RON
Descoperă aventurile inedite ale liderului rebelilor, Prințesa Leia, adunate pentru prima dată în volumul Forces of Destiny.
Descoperă aventurile inedite ale...
37,00 RON 33,30 RON
Cine este DJ; personajul misterios jucat de Benicio del Toro? Cum de ajunge el în calea membrilor Rezistenței? Aflați răspunsul în acest număr ce precede acțiunea din filmul The Last Jedi.
Cine este DJ; personajul misterios...
25,00 RON 17,50 RON
Află secretul planetei de minerale Crait! Înainte de lupta dintre Rezistență și First Order, Luke Skywalker și Leia Organa au codus rebeliunea aici în căutarea unei noi case.
Află secretul planetei de minerale...
25,00 RON 22,50 RON
Timp de generații Jedi au păstrat pacea în Galaxie. Dar acum, la apogeul Războiului Clonelor, ei trebuie să devină generali în Armata Republicii. Mace Windu este unul din cei care va ghida grupuri de Jedi în război. Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Timp de generații Jedi au păstrat...
95,00 RON
Aphra s-a întorc cu un nou plan care este garantat să aibă succes. Există doar o mică problemă... se vede nevoită să facă afaceri cu cei mai mari badiți ai galaxiei. Conține numerele Doctor Aphra 9-13.
Aphra s-a întorc cu un nou plan care...
90,00 RON 76,50 RON
Poe Dameron, un fost pilot al Republicii devenit pilot al Rezistenței, pleacă într-o misiune secretă. Conține Black Squadron #1-3.
Poe Dameron, un fost pilot al...
63,00 RON 50,40 RON
Galaxia este un loc incert. Împotriva Primului Ordin luptă Poe Dameron și echipa sa de piloți cunoscută ca Black Squadron. Conține Poe Dameron #4-6.
Galaxia este un loc incert....
54,00 RON
Galaxia este un loc incert. Rebeliunea continuă să lupte împotriva Imperiului, iar Luke Skywalker face față destinului său. Conține Star Wars #33-37.
Galaxia este un loc incert....
97,00 RON 82,45 RON
Tensiunea e ridicată în galaxie. Liderii Rebeliunii Luke Skywalker și Leia Organa, alături de Han Solo caută o nouă bază de operațiuni. Conține Star Wars #38-43.
Tensiunea e ridicată în galaxie....
108,00 RON 86,40 RON
Un pilot al rebeliunii și un arheolog fac o echipă ieșită din comun luptând împotriva forțelor întunecate din galaxie. Luke Skywalker se alătura lui Doctor Aphra, în ciuda voinței sale. Conține: The Screaming Citadel, Part I Star Wars 31: The Screaming Citadel, Part II Doctor Aphra 7: The...
Un pilot al rebeliunii și un...
97,00 RON
Este unul dintre cei mai vicleni și nemiloși războinici din istoria războaielor stelare Descoperă cum marele amiral Thrawn a devenit unul dintre cei mai de temut tacticieni militari într-o galaxie foarte îndepărtată.
Este unul dintre cei mai vicleni și...
99,00 RON 89,10 RON
Alianța Rebelă are în plan consolidarea forțelor prin creșterea numărului de persoane. Dar cu un număr mai mare de recruți vine discordie și disidență. Poate Prințesa Leia, cu ajutorul lui Han și Luke, să creeze o adevărată alianță formată din numeroasele fracțiuni?
Alianța Rebelă are în plan...
99,00 RON 89,10 RON
Cel mai mare pilot al galaxiei a pornit la zbor! Generalul Leia Organa i-a dat lui Poe Dameron o sarcină importantă: să îl localizeze pe misteriosul Lor San Tekka. Iar eroul nostru ar putea fi mai aproape decât crede ... dar poate îndeplini misiunea la timp?
Cel mai mare pilot al galaxiei a...
117,00 RON 99,45 RON
Aphra se intoarce cu un plan nou, garantat sa fie un succes. Exista insa o mica problema... acesta inseamna sa se inconjoare de cei mai mari rai ai galaxiei, iar acestora nu le prea plac trucurile doctorului. Misiunea ei de a face rapid credite prin licitarea unui vechi artefact Jedi va incepe...
Aphra se intoarce cu un plan nou,...
99,00 RON 89,10 RON
Povestea lui Darth Vader continua! Jocasta Nu, bibliotecara Templului Jedi, face eforturi disperate de a aduna si a pastra tot ce se poate din mostenirea Jedi. Dar Darth Vader si Grand Inquisitor pornesc in cautarea ei cu scopul de a o impiedica sa isi indeplineasca misiunea, fiind privita...
Povestea lui Darth Vader continua!...
99,00 RON 89,10 RON
Unul dintre cei mai venerati Masters Jedi are acum propria serie. Aflati totul despre omul, mitul, legenda celui numit Mace Windu ! De peste 1000 de generatii, Jedi au fost aparatorii pacii galaxiei. Dar acum, in pragul Razboiului Clonelor au devenit si generali in Armata Republicii. Cu toate...
Unul dintre cei mai venerati Masters...
93,00 RON 83,70 RON