Loading

Filltreaza dupa

Pret
39 RON 512 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Atunci când locuitorii de pe Shu-Torun se revoltă împotriva Imperiului, Darth Vader este însărcinat să conducă atacul militar împotriva planetei. Dar înainte de a ataca, el trebuie să facă rost de forțe, fiind nevoit să convingă pe oricine l-ar putea ajuta că este mai bine să fie de partea lui...
Atunci când locuitorii de pe...
93,00 RON 83,70 RON
După ce a renunțat la viața de super-erou și și-a abandonat costumul, Jessica Jones a devenit detectiv particular. Acest volum elucidează misterele copilăriei eroinei și ne oferă detalii despre moartea părinților ei și felul în care Jessica și-a căpătat puterile. Conține numerele 22-28.
După ce a renunțat la viața de...
129,00 RON 103,20 RON
În calitate de detectiv particular, Jessica Jones are de rezolvat cazul dispariției unei adolescente despre care se zvonește că ar fi mutant și care trăiește într-un oraș mic și intolerant din apropierea New York-ului. O crimă și o aventură la beție complică însă lucrurile pentru Jessica Jones....
În calitate de detectiv particular,...
99,00 RON 79,20 RON
În acest volum, Jessica Jones o descoperă în apartamentul ei pe Mattie Franklin aka Spider-Woman. Pentru a o salva pe Mattie, Jessica apelează la Jessica Drew, originala Spider-Woman. Conține numerele 10 și 16-21. 
În acest volum, Jessica Jones o...
99,00 RON 79,20 RON
Pentru prima dată în istoria Star Wars însoțiți-ne în evenimentele care au urmat filmului Return of the Jedi ! Conține JOURNEY TO STAR WARS: THE FORCE AWAKENS - SHATTERED EMPIRE #1-4.
Pentru prima dată în istoria Star...
99,00 RON 84,15 RON
Nedreptatea stăpânește pe Tatooine datorită personajelor mizerabile care-și fac de cap. Va risca Ben Kenobi să iasă în evidență pentru a îndrepta lucrurile? Conține STAR WARS 7-12
Nedreptatea stăpânește pe Tatooine...
113,00 RON 101,70 RON
Cel mai mare inamic al lui Howard, Dr. Bowl, l-a adus pe erou în impas. Iar prietena rățoiului este pusă față în față cu un ultimatum: ori se căsătorește cu personajul negativ, ori Howard devine friptură.
Cel mai mare inamic al lui Howard,...
179,00 RON 143,20 RON
Descoperă povești noi și nemaivăzute cu rățoiul Howard. Howard se va reîntâlni cu monstrul Man-Thing, îl va întâlni pe Moș Crăciun și va ajunge față în față cu înspăimântătorul Drakula.
Descoperă povești noi și nemaivăzute...
179,00 RON 143,20 RON
Ce s-a întâmplat în urmă cu opt luni pentru a-i pune pe X-Men și Inhumans într-un curs de coliziune? Așteptarea a luat sfârșit - au venit în sfârșit răspunsurile! Inhumans se îndreaptă către Japonia și Terrigen Cloud, în timp ce X-Men se îndreaptă spre Muir Island.
Ce s-a întâmplat în urmă cu opt...
99,00 RON 79,20 RON
Unul dintre rebeli a fost capturat și închis, însă jurnalele lui Ben Kenobi dezvăluie mai departe aventurile sale alături de Maestrul Jedi Yoda . Cei doi sunt prinși într-un loc plin de pericole, locuit de copii cu puteri terifiante.
Unul dintre rebeli a fost capturat...
99,00 RON 84,15 RON
Acid, gloanțe, flăcări, bombe! Factorul de regenerare al lui Wolverine a rezistat cu succes în fața acestor provocări. Însă, acum corpul său disecat este pus în carantină într-o capsulă din Utopia, iar eroul este în pragul morții.
Acid, gloanțe, flăcări, bombe!...
99,00 RON 79,20 RON
Nici CIA-ul, nici KGB-ul nu au avut puterea de a se pune în calea echipei PSI din Noul Univers. Cinci tineri cu puteri paranormale luptă împotriva agenților guvernamentali. 
Nici CIA-ul, nici KGB-ul nu au...
49,00 RON 39,20 RON
Copiii Atomului sau altceva? Un mic oras din Africa are de-a face cu o serie de evenimente bizare atunci cand copiii incep sa dezvolte puteri supraomenesti.
Copiii Atomului sau altceva? Un...
89,00 RON 71,20 RON
Află istoria grupului X-Men înainte de Xavier. Ce pericol incredibil a putut să îl facă pe singuraticul agent Wolverine să adune un grup de mutanți cu decenii înainte de formarea clasicilor X-Men?
Află istoria grupului X-Men înainte...
109,00 RON 87,20 RON
Pentru a celebra 10 ani de cariera ai lui Brian Bendis la Marvel studios, compania a decis sa publice un set inedit de povesti sub marca faimosului autor.
Pentru a celebra 10 ani de cariera...
149,00 RON 119,20 RON
Descoperă poveștile și aventurile marca Marvel așa cum nu le-ai mai văzut vreodată! Mecha Iron Man, kaiju Hulk și multe alte schimbări așteaptă în Mangaverse.
Descoperă poveștile și aventurile...
199,00 RON 159,20 RON
Planeta Pământ. Locuită de șase miliarde de oameni. Fiecare își petrece viața de zi cu zi, fără să se aștepte la ceva ieșit din comun. Însă, în una din nopți, Pământul este martorul unui eveniment celest ieșit din comun.
Planeta Pământ. Locuită de șase...
59,00 RON 47,20 RON
În războiul pentru eternitate, timpul este doar un obstacol. Războinicii sar de la un secol la altul, iar acum pare că au ajuns într-un impas.
În războiul pentru eternitate,...
59,00 RON 47,20 RON
Avengers au de-a face cu un pericol mai mare ca niciodată în cursul lor pentru a vindeca apocalipsa zombie. Captain America, Hawkeye și Iron Man se trezesc în mijlocul unui oraș condus de zombie.
Avengers au de-a face cu un pericol...
89,00 RON 71,20 RON
Povestea epică se încheie, iar universul nu va mai fi nicicând la fel. Ronan the Accuser are de-a face cu cela mai mortale femei din galaxie - inclusiv Gamora.
Povestea epică se încheie, iar...
199,00 RON 159,20 RON
Trădat de eroii Pământului și exilat în spațiul cosmic, omul-monstru Hulk a aterizat pe planeta îndepărtată Sakaar, condusă de tiranicul Rege Roșu.
Trădat de eroii Pământului și...
199,00 RON 179,10 RON
Se naște un conflict de proporții stelare - cu Pământul prins la mijloc! Veșnicii inamici intergalactici, Kree și Skrull, au pornit la război și planeta noastră este situată pe linia întâi!
Se naște un conflict de proporții...
143,00 RON 128,70 RON
Povestea lui Darth Vader continua! Jocasta Nu, bibliotecara Templului Jedi, face eforturi disperate de a aduna si a pastra tot ce se poate din mostenirea Jedi. Dar Darth Vader si Grand Inquisitor pornesc in cautarea ei cu scopul de a o impiedica sa isi indeplineasca misiunea, fiind privita...
Povestea lui Darth Vader continua!...
99,00 RON 89,10 RON
Aceasta saga incepe intr-o lume in care toti au superputeri iar Reed Richards isi propune sa gaseasca un leac pentru o calamitate pe care el insusi este posibil sa o fi provocat. Intre timp, Captain America, ostenit dupa atatea lupte, se straduieste sa invinga un nou dusman al libertatii, iar...
Aceasta saga incepe intr-o lume in...
639,00 RON 511,20 RON
Cel mai mare erou al genului sword and sorcery se intoarce la Marvel! Conan Cimmerianul, eroul cu par negru, cu privire aspra, care tine sabia strans in mana, ucigasul desavarsit dar care ascunde melancolii adanci in suflet vine sa calce peste tronurile aurite ale Pamantului. Calatoriile lui...
Cel mai mare erou al genului sword...
109,00 RON 92,65 RON
Harlem se confrunta cu un val de caldura fara precedent iar cei bogati incep sa moara din pricina unor boli misterioase. Depinde doar de Luke Cage sa rezolva misterele si sa il opreasca pe Everyman Killer, insa si Luke primeste un diagnostic sumbru. Apoi Cage descopera adevarata identitate a lui...
Harlem se confrunta cu un val de...
113,00 RON 90,40 RON
Titluri clasice se intorc in aceasta editie speciala de sarbatoare, la implinirea a 80 de ani minunati de la aparitia Universului Marvel. Generatii intregi au fost incantate si uimite cu povesti splendide despre eroism, curaj si virtuti, fascinand fani mici si mari deopotriva. Marvel a creat un...
Titluri clasice se intorc in aceasta...
113,00 RON 90,40 RON
Faceti cunostinta cu Marvel Boy sau Noh Varr din Imperiul Kree, ultimul supravietuitor al unei nave spatiale  esuate. El a fost martor cum prieteni buni au fost ucisi de ura si ignoranta iar venirea lui pe Pamant a insemnat tortura si inchisoare. Acum el este furios si daca va fi necesar, va...
Faceti cunostinta cu Marvel Boy...
99,00 RON 79,20 RON
Incepe o noua era pentru Punisher ! Frank Castle a murit, dar Cerurile au alte planuri pentru Punisher, astfel ca el se intoarce din mormant ca un inger al razbunarii. Acesta este prins intre cer si iad iar sufletul sau are o a doua sansa, iar daca puterile sale vor fi folosite pentru scopuri...
Incepe o noua era pentru Punisher !...
149,00 RON 119,20 RON
Fotograful de stiri Phil Sheldon revine cu perspectiva sa proprie asupra evenimentelor Marvel. Acesta isi prezinta punctul de vedere, din ipostaza de martor asupra a tot ce se misca in Universul Marvel, de la Avengers, X-Men si Secret Wars pana la Dracula si Werewolf by Night. Dar de data asta,...
Fotograful de stiri Phil Sheldon...
109,00 RON 98,10 RON
New Mutants se aventureaza in cele mai infioratoare colturi ale Universului Marvel, acceptand misiuni periculoase, pe care nimeni nu le doreste. Enigmaticul Magik isi conduce echipa formata din Wolfsbane, Rictor, Boom-Boom si Strong Guy si ii aduce fata in fata cu amenintari paranormale pentru...
New Mutants se aventureaza in cele...
99,00 RON 79,20 RON
Rasa extraterestra care isi poate schimba forma a reusit sa se infiltreze in fiecare organizatie a oamenilor cu super-puteri de pe Pamant. Scopul celor numiti Skrulls este invazia totala si nu au de gand sa se dea in laturi de la nimic pana nu isi vor atinge scopul. Acum, toti super-eroii si...
Rasa extraterestra care isi poate...
159,00 RON 143,10 RON
Aceasta este o poveste cu Logan ca nicio alta! Un sir de morti misterioase au loc iar agentii speciali Sally Pierce si Tad Marshall investigheaza, in Alaska, aceste intamplari ciudate la care se adauga si un cult sinistru si un criminal in serie. Contine numerele 1-5.
Aceasta este o poveste cu Logan ca...
89,00 RON 75,65 RON
Totul devine nou si diferit! Fiti martori la povestea noua a inceputului carierelor de super-eroi X-Men a celebrilor: Wolverine, Thunderbird, Colossus, Storm si Sunfire. Apoi isi fac aparitia Shi'ar, Brood si Starjammers. Veti citi despre prima aventura a lui Kitty Pride si Carol Danvers si mai...
Totul devine nou si diferit! Fiti...
169,00 RON 135,20 RON
Aceasta este povestea a 5 eroi care lupta impotriva tuturor formelor de tiranie, a 5 elevi care se chinuie sa aiba note bune la liceu, a 5 prieteni care pasesc impreuna pe drumul spre maturitate. Acestia sunt Nomad, Arana, Toro, Gravity si Firestar si impreuna formeaza Young Allies ....
Aceasta este povestea a 5 eroi care...
59,00 RON 47,20 RON
Belit , Printesa Piratilor inspira groaza si seamana teroare in fiecare oras pe unde trece nava sa, Tigress. Age of Conan prezinta modalitatea prin care Belit a devenit regina incontestabila a Coastei Negre. Descoperiti povestea unei adolescente fascinata de mari si oceane, precum si de...
Belit , Printesa Piratilor inspira...
89,00 RON 75,65 RON
Cea mai salbatica, cea mai dura echipa a Universului Marvel se formeaza acum! Wolverine, Venom, Elektra, Punisher si chiar Conan the Barbarian se unesc intr-o aventura uimitoare. Conan s-a intors in Universul Marvel, iar noile sale aventuri incep acum cand aflam ce reprezinta City of Sickles,...
Cea mai salbatica, cea mai dura...
93,00 RON 83,70 RON
In urma Schismei, membrii echipei de stiinta X-Men vor sa faca un gest de bunavointa in numele mutantilor si sa aduca imbunatatiri lumii folosind modalitati stiintifice. Dar atunci cand constructia ascensorului spatial de ultima generatie al X-Club-ului este aproape de finalizare, haosul...
In urma Schismei, membrii echipei de...
69,00 RON 58,65 RON
Black Cat s-a intors si se pare ca are parte de propria serie de benzi desenate! Felicia Hardy are gusturi fine si vrea sa ia tot ce e mai bun de la viata si, se pare , ca are si abilitatile necesare pentru a-si procura ce ii place. Dar, atunci cand esti o hoata atat de iscusita, e normal sa...
Black Cat s-a intors si se pare ca...
97,00 RON 87,30 RON
Trecutul neclar al Natashei ameninta, inca o data, tot ceea ce ii este drag acesteia! Pe masura ce totul pare ca se prabuseste in jurul lui Black Widow , se pare ca eroina va trebui sa faca eforturi enorme pentru a pastra taina celui mai adanc secret al sau. In aceasta editie aflam ca atunci...
Trecutul neclar al Natashei...
209,00 RON 177,65 RON
Toti se afla in iad: Jackie McGee, Carl Creel, Walter Langkowski, Eugene Judd si Carl Burbank. La fel si Los Diablos, Shadow Base, New Mexico, planeta Pamant...ce sa mai spunem, cu totii suntem in iad! Dar ce nu ne asteptam sa aflam este ca si Immortal Hulk se afla in Iad! Acesta sopteste acum...
Toti se afla in iad: Jackie McGee,...
93,00 RON 83,70 RON
Oare acesta este sfarsitul lui Norrin Radd? In Guardians of the Galaxy, cei mai mari aparatori ai cosmosului au fost aruncati printr-o gaura neagra, alaturi de Silver Surfer ! Dar povestea lui nu se termina acolo! Pentru a evita sa rataceasca in intuneric, Sentinel of the Spaceways trebuie...
Oare acesta este sfarsitul lui...
169,00 RON 152,10 RON
L-ati vazut croindu-si cale cu sabia sa magica printre spiridusii de foc in War of the Realms! Descoperiti acum originea lui Lin Lie alias Sword Master, cel mai nou super erou chinez de la Marvel, in aceasta editie in limba engleza! Bantuit de visele cu demoni, Lin Lie isi cauta tatal arheolog...
L-ati vazut croindu-si cale cu sabia...
99,00 RON 84,15 RON
Acum puteti prinde aripi impreuna cu unul dintre noii agenti Atlas! Acesta este debutul in limba engleza a primei aparitii a lui Aero , super-eroina din China! Cand aceasta nu se lupta cu monstri, folosindu-se de puterile ei eoliene, Aero este arhitecta in Shanghai, pe nume Lei Ling, care...
Acum puteti prinde aripi impreuna cu...
99,00 RON 84,15 RON
Darth Vader contra vanatorilor de recompense!  Dark Lord of the Sith este in cautarea unui sindicat criminal misterios care functioneaza in afara guvernarii Imperiului. Dar acesta nu stie ca si el este vizat de catre un grup alcatuit dintre cei mai mortali vanatori de recompense, care au fost...
Darth Vader contra vanatorilor de...
99,00 RON 89,10 RON
Wolverine vine in aceasta poveste care se intinde de-a lungul deceniilor! Ce amenintare bizara i-ar putea impuna lui Logan sa faca ceea ce face cel mai bine la fiecare zece ani? Cine este femeia cu care trebuie sa se reintalneasca mereu si cat de profunda este legatura dintre ei doi?...
Wolverine vine in aceasta poveste...
89,00 RON 75,65 RON
Ascensiunea lui Dark Lord continua! In aceasta editie, un Jedi face un targ disperat, misiunea Inchizitorilor evolueaza iar Darth Vader descopera un furt! Iar cand hotul se confrunta cu consecintele faptei sale, Imparatul Palpatine il rasplateste pe Vader cu un cadou ... si o voce. Cautand calea...
Ascensiunea lui Dark Lord continua!...
113,00 RON 101,70 RON
O chemare palpitanta la aventura se petrece chiar la marginea galaxiei! Black Spire Outpost a fost mult timp frecventat de contrabandisti, comercianti si calatori din toate sistemele care doresc sa isi faca un nume  pe piata neagra sau care vor sa experimenteze emotii exotice cum numai pe Batuu...
O chemare palpitanta la aventura se...
89,00 RON 80,10 RON
Un rau stravechi si primordial a fost trezit la viata si ameninta strazile din New York. Cu toate ca Venom este in continuare Lethal Protector a celor inocenti din oras, se pare ca aceasta amenintare nemaintalnita cu care se va confrunta, l-ar putea forta pe simbiot sa renunte la tot ce ii...
Un rau stravechi si primordial a...
99,00 RON 89,10 RON
Dupa o lupta cu insasi moartea, Matt Murdock trebuie sa-si recladeasca viata distrusa, iar asta presupune revenirea la actiune ca Daredevil ! Insa anii intregi in care a suferit traumatisme si-au pus amprenta, iar ca sa devina aparatorul de alta data din Hell’s Kitchen, nu o sa fie usor. Pe...
Dupa o lupta cu insasi moartea, Matt...
99,00 RON 89,10 RON
X-Men se confrunta cu o lume plina de posibilitati! Creatorul genial Jonathan Hickman si artistul superstar Leinil Francis Yu au dat startul acestei noi ere inedite, cu o sarbatoare in familie, intrucat Cyclops, Marvel Girl si clanul lor extins isi construiesc o Casa de Vacanta pe luna! Dar...
X-Men se confrunta cu o lume plina...
109,00 RON 98,10 RON
X-Men Milestones reprezinta cele mai mari si mai memorabile aventuri ale puternicilor mutanti de la Marvel. Cu cateva luni in urma, Cyclops i-a acordat lui Cable custodia primului mutant nascut de la M-Day, un prunc pe care multi il vad ca ultima speranta a rasei mutantilor. Cable a dus fetita...
X-Men Milestones reprezinta cele...
139,00 RON 118,15 RON
Venom nu mai exista?! Tocmai cand credeam ca povestea de succes a lui Venom nu poate deveni mai intensa, Donny Cates ii da peste cap complet lumea lui Eddie Brock! Dar de data aceasta nu va fi despre dragoni si actiune exploziva. De data aceasta, Eddie trece printr-o framantare emotionala de...
Venom nu mai exista?! Tocmai cand...
99,00 RON 89,10 RON
Eddie Brock are parte de o gramada de probleme! Deoarece criminalul in serie simbiot, Carnage, se afla in libertate, Venom trebuie sa-si protejeze fiul, pe Dylan, cu orice pret! Dar Venom si Carnage nu sunt singurii simbioti aflati in peisaj, iar asta inseamna ca vor exista o multime de victime...
Eddie Brock are parte de o gramada...
89,00 RON 80,10 RON
Saga spectaculoasa despre simbioti a lui Donny Cates continua! Dupa evenimentul ABSOLUTE CARNAGE, Eddie Brock se regaseste pe nefasta Island of Bones. Dar nu se afla acolo pentru a se bucura de o vacanta relaxanta. Desi Cletus Kasady a disparut, rautatea simbiotului sau a ramas. Si nu l-a...
Saga spectaculoasa despre simbioti a...
99,00 RON 89,10 RON
Fortele elementare ale naturii se ciocnesc atunci cand senzationala Aero din Shanghai o intalneste pe super-eroina din Filipine, Wave! Eliminata din Triumph Division, Wave trebuie sa recastige increderea echipei sale, iar Aero ii datoreaza o favoare. Cele doua eroine fac echipa pentru a...
Fortele elementare ale naturii se...
99,00 RON 84,15 RON
Simpatica roscata are de acum propria ei serie de benzi desenate. Creatorii Leah Williams si Carlos Gomez vin sa o puna in lumina reflectoarelor pe dragostea vietii lui Peter Parker. Descoperiti cum Mary Jane Watson se pare ca da lovitura la Hollywood, dar si care este pretul celebritatii!
Simpatica roscata are de acum...
89,00 RON 80,10 RON
Garth Ennis se intoarce in lumea Punisher ! O duzina de mafioti rusi zac morti la picioarele lui Frank Castle, dar nu el a fost cel care a apasat pe tragaci. Ati crede ca Punisher se va bucura de acest fapt, insa daca il cunoasteti pe Frank, stiti ca aceasta intorsatura neasteptata a...
Garth Ennis se intoarce in lumea...
99,00 RON 89,10 RON
Conan continua sa-si faca prieteni (si dusmani!) noi in Universul Marvel actual! In primul rand, Conan si Punisher incearca sa scape din Tinutul Salbatic, dar vor trebui sa traverseze Antarctica! Apoi, cand un barbar intra intr-un bordel, sa stiti ca nu este inceputul unui banc. Conan ii...
Conan continua sa-si faca prieteni...
109,00 RON 92,65 RON
Odata cu caderea lui Ben Solo vine ascensiunea lui Kylo Ren! Ben Solo este fiul eroilor Aliantei Rebelilor, Leia Organa si Han Solo, si nepotul si protejatul maestrului Jedi, Luke Skywalker, si nu este de mirare ca are potentialul de a deveni o mare forta pentru lumina din galaxie. Dar...
Odata cu caderea lui Ben Solo vine...
89,00 RON 80,10 RON