Loading

Filltreaza dupa

Pret
33 RON 576 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Cum ar fi ca tot ce crezi că e amuzant la Deadpool să fie de fapt fitilul ce aprinde distrugerea Universului Marvel? Ce ar fi dacă, brusc, Deadpool se hotărăște să omoare pe toți cei care fac parte din acest Univers? Ar mai fi amuzant atunci? Mercenarul cu Gura Mare o ia razna rău de tot...
Cum ar fi ca tot ce crezi că e...
89,00 RON 80,10 RON
Red Onslaught trimite valuri telepatice de ură asupra lumii, iar eroii lumii Marvel își schimbă busola moralității. Ce vor descoperi X-Men și Avengers în tabăra de reeducare a lui Red Skull?
Red Onslaught trimite valuri...
199,00 RON 169,15 RON
Ce s-a întâmplat în urmă cu opt luni pentru a-i pune pe X-Men și Inhumans într-un curs de coliziune? Așteptarea a luat sfârșit - au venit în sfârșit răspunsurile! Inhumans se îndreaptă către Japonia și Terrigen Cloud, în timp ce X-Men se îndreaptă spre Muir Island. "
Ce s-a întâmplat în urmă cu opt...
99,00 RON 84,15 RON
Au dus lupte în alte lumi, dar vor putea oare să supraviețuiască războiului de acasă? X-Men au devenit o echipă extraordinară de voluntari ce se dedică misiunilor de salvare în secolul 21. 
Au dus lupte în alte lumi, dar vor...
39,00 RON 33,15 RON
Descoperă aventurile solo ale Wandei Maximoff aka Scarlet Witch în această colecție inedită ce poartă cititorii printr-o serie de povești nemaiauzite până acum!
Descoperă aventurile solo ale...
139,00 RON 125,10 RON
Într-o ediție aniversară de 75 de ani, Căpitanul America se vede față în față cu un pericol neașteptat. Steve Rogers, Bucky Barnes și Sam Wilson au de a face cu o provocare în care mizele sunt personale. "
Într-o ediție aniversară de 75 de...
89,00 RON 75,65 RON
Pleasant Hill pare o comunitate liniștită, dar ascunde secrete întunecate. Aceste secrete îi vor aduce pe Steve Rogers și pe Sam Wilson împreună pentru a salva viața unui prieten drag lor. 
Pleasant Hill pare o comunitate...
89,00 RON 75,65 RON
A venit timpul! Deși spiritele lor au fost zdrobite de cel de-al doilea război civil, eroii Pământului trebuie să se reunească cu forțe proaspete pentru a învinge cel mai mare dușman de până acum!
A venit timpul! Deși spiritele lor...
99,00 RON 89,10 RON
O nouă epocă începe! De pe străzile violente ale Chicago-ului, un nou erou în armură se ridică. Riri Williams este pregătită să arate lumii de ce este în stare și va face acest lucru în armura creată chiar de ea. "
O nouă epocă începe! De pe...
89,00 RON 80,10 RON
  • Numai online
  • -10%
  • INDISPONIBIL
După o viață întreagă în care s-a luptat cu criminalii și răufăcătorii, Iron Man este față în față cu cea mai mare provocare a sa: moșternirea pe care o va lăsa în urmă pentru omenire.
După o viață întreagă în care s-a...
89,00 RON 80,10 RON
  • Numai online
  • -10%
  • INDISPONIBIL
Este un nou Iron Man în oraș, însă numele lui este Victor von Doom. Faimosul răufăcător Marvel nu este străin când vine vorba de armuri, dar acum el vrea să încerce ceva nou: să fie erou!
Este un nou Iron Man în oraș, însă...
99,00 RON 89,10 RON
Sentinelele devin încă o dată un pericol pentru mutanții de pretutindeni. Fiica lui Kitty Pryde, Chrissie, este trimisă de mama ei să caute toate elementele unui ser ce va putea sa îi elibereze pe mutanți de colierele ce le suprimă puterile.
Sentinelele devin încă o dată un...
89,00 RON 75,65 RON
Inhumans sunt o rasă de anomalii genetice care trăiesc izolați pe insula lor Attilan. Mutațiile lor sunt provocate de ei însăși - la maturitate fiecare Inhuman ia contact cu Terrigen Mist care îi va oferi o anumită putere, unele extraordinare, altele monstroase.
Inhumans sunt o rasă de anomalii...
199,00 RON 169,15 RON
Agentul SHIELD Bobbi Morse, cunoscută în trecut ca Mockingbird începe să lucreze pe cont propriu. A fost întotdeauna unul dintre cei mai buni agenți SHIELD, însă ce se întamplă când cineva drag ei este omorât?
Agentul SHIELD Bobbi Morse,...
57,00 RON 48,45 RON
Mary Jane Watson, Patsy Walker, Jill Jerold, Chili Storm și Millicent (Millie the Model) Collins își testează limitele andurantei în timpul Fashion Week. Atunci când un designer e omorât și Millie este suspect, ei trebuie să afle adevărul.
Mary Jane Watson, Patsy Walker,...
49,00 RON 41,65 RON
Nici CIA-ul, nici KGB-ul nu au avut puterea de a se pune în calea echipei PSI din Noul Univers. Cinci tineri cu puteri paranormale luptă împotriva agenților guvernamentali. 
Nici CIA-ul, nici KGB-ul nu au...
49,00 RON 41,65 RON
Ca un fulger albastru, cei cinci X-Men originali se reunesc, mai puternici ca niciodată. Iar de data aceasta Jean Grey este cea care îi conduce. Dar cum se vor descurca cu Magneto ca noul lor mentor?
Ca un fulger albastru, cei cinci...
87,00 RON 78,30 RON
În pragul războiului cu Inhumans, X-Men sunt la răscruce de drumuri. Unde vor merge de acum înainte? Din fericire, Kitty Pride se întoarce pentru a-i călăuzi, având astfel grijă ca visul lui Xavier să nu se frângă.
În pragul războiului cu Inhumans,...
87,00 RON 78,30 RON
Mai ții minte momentul în care Deadpool a înnebunit puțin și a omorât tot universul Marvel? Ei bine acest volum nu vorbește de acea întâmplare. Ci de una nouă, plină de moarte și distrugere.
Mai ții minte momentul în care...
89,00 RON 80,10 RON
Deadpool este mai popular ca niciodată în primul său roman grafic original. De-a lungul timpului a tot împușcat și înjunghiat oameni, făcându-și mulți inamici. Însă, nu își aduce aminte de brutalul Thumper.
Deadpool este mai popular ca...
109,00 RON 98,10 RON
Descoperă patru povești inedite cu mercenarul preferat al fanilor Marvel! WaterWorld îl angajează pe Deadpool să le protejeze parcul tematic, dar descoperă că trebuie să aibă de-a face cu  Brute Force: Protectors of the Environment .
Descoperă patru povești inedite cu...
79,00 RON 71,10 RON
Romano Scarpa, Giorgio Cavazzano și Daan Jippes se întorc cu mai multe aventuri minunate! Donald Duck nu știe în ce pericol se bagă, iar unchiul său Scrooge McDuck se trezește cu și mai multe facturi de plătit.
Romano Scarpa, Giorgio Cavazzano și...
159,00 RON 143,10 RON
Cel mai dement simbiot s-a întors și rezultatul va fi carnagiu. Cletus Kasady e în plin avânt criminal, iar poliția este pe urmele lui.
Cel mai dement simbiot s-a întors și...
89,00 RON 80,10 RON
Ce va însemna Secret Empire pentru Spider-Man? Întoarcerea lui Otto Octavius! Dar acesta nu e vechiul Doc Ock - el s-a întors ca Superior Octopus.
Ce va însemna Secret Empire pentru...
113,00 RON 101,70 RON
Copiii Atomului sau altceva? Un mic oras din Africa are de-a face cu o serie de evenimente bizare atunci cand copiii incep sa dezvolte puteri supraomenesti.
Copiii Atomului sau altceva? Un...
89,00 RON 75,65 RON
După ce s-a terminat Conspirația Clonelor, Ben Reilly este în viață din nou și a reluat pseudonimul Scarlet Spider. Însă, inamicii pândesc la tot pasul și viața lui este în pericol.
După ce s-a terminat Conspirația...
89,00 RON 80,10 RON
Află istoria grupului X-Men înainte de Xavier. Ce pericol incredibil a putut să îl facă pe singuraticul agent Wolverine să adune un grup de mutanți cu decenii înainte de formarea clasicilor X-Men?
Află istoria grupului X-Men înainte...
109,00 RON 87,20 RON
Pentru a celebra 10 ani de cariera ai lui Brian Bendis la Marvel studios, compania a decis sa publice un set inedit de povesti sub marca faimosului autor.
Pentru a celebra 10 ani de cariera...
149,00 RON 134,10 RON
Una dintre cele mai cunoscute echipe din istoria Marvel se întoarce, de această dată cu un design diferit. După al doilea Civil War, Ms. Marvel, Nova și Spider-Man pleacă din Avengers și încearcă să răzbească pe cont propriu.
Una dintre cele mai cunoscute echipe...
99,00 RON 89,10 RON
Pentru prima data, Marvel poate oferi colectia completa a aventurilor lui Nick Fury in viziunea lui Steranko.
Pentru prima data, Marvel poate...
129,00 RON 116,10 RON
Bloodline este unitatea de război neconvențională, extrem de secretă a Oficiului Națiunilor Unite și a departamentului pentru Comandament Spațial, angajându-se în misiuni de sabotaj și de asasinat adânc în spațiul Covenant.
Bloodline este unitatea de război...
69,00 RON 62,10 RON
X-Men și Inhumans s-au aflat într-o rută de coliziune de când a fost dovedită legătura între prețioasa Terrigen Mist a Inhumans și boala mortală de care suferă mutanții din întreaga lume.
X-Men și Inhumans s-au aflat într-o...
199,00 RON 179,10 RON
Descoperă-o pe Jubilation Lee mutant cu puteri explozive, membră X-Men, sidekick pentru Wolverine și viitor vampir!
Descoperă-o pe Jubilation Lee mutant...
69,00 RON 58,65 RON
  • Numai online
  • -10%
  • INDISPONIBIL
Marii eroi Marvel își adună forțele cu omologii lor mai tineri într-o serie de aventuri uluitoare care vor avea un impact dramatic asupra Universului Marvel. Alătură-te lui Tony Stark, Riri Williams, Peter Parker, Miles Morales și nu numai în această aventură incredibilă.
Marii eroi Marvel își adună forțele...
139,00 RON 125,10 RON
Descoperă poveștile și aventurile marca Marvel așa cum nu le-ai mai văzut vreodată! Mecha Iron Man, kaiju Hulk și multe alte schimbări așteaptă în Mangaverse.
Descoperă poveștile și aventurile...
199,00 RON 169,15 RON
Spider-Man s-a întors în Big Apple! Supereroul este pregătit să facă față unor pericole vechi și noi în orașul său iubit, New York.
Spider-Man s-a întors în Big Apple!...
99,00 RON 89,10 RON
Planeta Pământ. Locuită de șase miliarde de oameni. Fiecare își petrece viața de zi cu zi, fără să se aștepte la ceva ieșit din comun. Însă, în una din nopți, Pământul este martorul unui eveniment celest ieșit din comun.
Planeta Pământ. Locuită de șase...
59,00 RON 47,20 RON
Descoperă o gașcă de copii de cartier, inclusiv pe cea care va deveni în viitor noul și diferitul Wolverine! Călătoria lui X-23 începe în New York unde visele lui Xavier au dezamăgit un grup de tineri mutanți.
Descoperă o gașcă de copii de...
159,00 RON 143,10 RON
Slapstick apare într-un moment total inoportul. Deadpool și Spider-man tocmai au declarat că nu va mai fi vorba despre glume între ei doi. Dar oare de ce au făcut această alegere cel puțin ciudată?
Slapstick apare într-un moment total...
97,00 RON 87,30 RON
Descoperă aventurile inedite ale liderului rebelilor, Prințesa Leia, adunate pentru prima dată în volumul Forces of Destiny.
Descoperă aventurile inedite ale...
37,00 RON 33,30 RON
Misterioasa forță Phoenix este însăși viața, însă poate consuma lumi întregi în câteva momente. Lunga ei poveste cu X-Men este plină de tragedie, mai ales când este vorba de Jean Grey.
Misterioasa forță Phoenix este...
89,00 RON 71,20 RON
Cu mult timp în urmă Storm a devenit liderul comunității de mutanți Morlocks. Dar conducerea ei a fost distantă, iar supușii ei au devenit nemulțumiți. 
Cu mult timp în urmă Storm a devenit...
89,00 RON 75,65 RON
Ceva sinistru se ascunde în New York și nimeni nu este în siguranță. Chiar și monștrii se tem atunci când Kraven îi transformă din vânător în vânat. Conține: Venom (2016) #154-158.
Ceva sinistru se ascunde în New York...
89,00 RON 80,10 RON
Simbiotul preferat al tuturor merge de la rău la Venomverse. În timpul unei lupte cu Jack o'Lantern, Eddie Brock este teleportat într-o lumea în care toți Venom sunt vânați de o specie numită Poisons. Conține Venomverse #1-5.
Simbiotul preferat al tuturor merge...
93,00 RON 83,70 RON
Avengers au de-a face cu un pericol mai mare ca niciodată în cursul lor pentru a vindeca apocalipsa zombie. Captain America, Hawkeye și Iron Man se trezesc în mijlocul unui oraș condus de zombie.
Avengers au de-a face cu un pericol...
89,00 RON 80,10 RON
Moartea dispare în momentul în care conspirația Clonelor dă peste cap viața lui Spider-man. Iar acum, de parcă lucrurile nu erau destul de rele, Doctorul Octopus s-a întors din mormânt.
Moartea dispare în momentul în care...
104,00 RON 93,60 RON
Un nou dușman și un nou artist. Stuart Immonen se alătură echipei chiar la timp pentru reîntoarcerea lui Norman Osborn.
Un nou dușman și un nou artist....
109,00 RON 98,10 RON
Eroii Pământului - Iron Man, Vision, Captain America și Thor - lucrează pe cont propriu. Însă, un pericol neașteptat îi forțează să se reunească, iar în ajutorul lor vin coechipieri neașteptați.
Eroii Pământului - Iron Man, Vision,...
99,00 RON 89,10 RON
Drax the Destroyer primește un nou look și un nou țel - și un prieten neașteptat. Însă, atunci când Annihilus pune universul în pericol, cei mai mari eroi - și câțiva anti-eroi - se pregătesc de război.
Drax the Destroyer primește un nou...
199,00 RON 169,15 RON
Povestea epică se încheie, iar universul nu va mai fi nicicând la fel. Ronan the Accuser are de-a face cu cela mai mortale femei din galaxie - inclusiv Gamora.
Povestea epică se încheie, iar...
199,00 RON 179,10 RON
Se va întoarce, așa cum pasărea phoenix renaște din cenușă. Cu ani în urmă, Jean Grey a murit, iar colegii ei au plâns-o. Însă, acum pare că ea a revenit la viață.
Se va întoarce, așa cum pasărea...
103,00 RON 87,55 RON
Dacă ți-au plăcut aventurile ei alături de X-Force, cu siguranță vei adora misiunile ei solo. Soarta îi favorizează pe cei bravi, iar Neena Thurman este cel mai brav mercenar care există.
Dacă ți-au plăcut aventurile ei...
169,00 RON 152,10 RON
Deadpool se întoarce la originile sale de mercenar căutat și criminal înrăit. Nu mai e erou. Fără X-Men. Fără Avengers. Și ce poate fi mai rău decât a-l omorî pe cel mai bun prieten al tău?
Deadpool se întoarce la originile...
103,00 RON 92,70 RON
În urmă cu mai bine de 35 de ani, Jack Kirby a venit cu un concept inedit - universul celor din rasa Eternals. Acum, Neil Gaiman îi readuce la viață într-un volum de excepție.
În urmă cu mai bine de 35 de ani,...
149,00 RON 134,10 RON
Este unul dintre cei mai vicleni și nemiloși războinici din istoria războaielor stelare Descoperă cum marele amiral Thrawn a devenit unul dintre cei mai de temut tacticieni militari într-o galaxie foarte îndepărtată.
Este unul dintre cei mai vicleni și...
99,00 RON 89,10 RON
Alianța Rebelă are în plan consolidarea forțelor prin creșterea numărului de persoane. Dar cu un număr mai mare de recruți vine discordie și disidență. Poate Prințesa Leia, cu ajutorul lui Han și Luke, să creeze o adevărată alianță formată din numeroasele fracțiuni?
Alianța Rebelă are în plan...
99,00 RON 89,10 RON
Jean Grey s-a întors și își recrutează propria echipă de X-Men. Renăscută într-o lume total diferită decât își amintește, Jean se aliază cu Nightcrawler, Namor și noul Wolverine.
Jean Grey s-a întors și își...
103,00 RON 92,70 RON
În ziua puțin probabilă în care un jurnalist plin de ranchiună s-a întâlnit cu un organism simbiotic respins de pe o planetă străină, s-a născut o forță plină de rău și răzbunare cum nu a mai fost imaginată vreodată în Universul Marvel: Venom!
În ziua puțin probabilă în care un...
87,00 RON 78,30 RON
Vindecat de tulburarea metabolică care afectează starea mentală a simbiotului, Eddie Brock se întoarce la vechea sa personaliatete - Lethal Protector. Dar un anumit supererou nu poate uita de infracțiunile sale recente - și când Spider-Woman îi bate la ușă, acțiunea devine Venom vs. Venom...
Vindecat de tulburarea metabolică...
89,00 RON 80,10 RON
Trădat de eroii Pământului și exilat în spațiul cosmic, omul-monstru Hulk a aterizat pe planeta îndepărtată Sakaar, condusă de tiranicul Rege Roșu.
Trădat de eroii Pământului și...
199,00 RON 179,10 RON