Loading

Filltreaza dupa

Pret
31 RON 180 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Cum ar fi ca tot ce crezi că e amuzant la Deadpool să fie de fapt fitilul ce aprinde distrugerea Universului Marvel? Ce ar fi dacă, brusc, Deadpool se hotărăște să omoare pe toți cei care fac parte din acest Univers? Ar mai fi amuzant atunci? Mercenarul cu Gura Mare o ia razna rău de tot...
Cum ar fi ca tot ce crezi că e...
89,00 RON 80,10 RON
Ce s-a întâmplat în urmă cu opt luni pentru a-i pune pe X-Men și Inhumans într-un curs de coliziune? Așteptarea a luat sfârșit - au venit în sfârșit răspunsurile! Inhumans se îndreaptă către Japonia și Terrigen Cloud, în timp ce X-Men se îndreaptă spre Muir Island. "
Ce s-a întâmplat în urmă cu opt...
99,00 RON 89,10 RON
Mary Jane Watson, Patsy Walker, Jill Jerold, Chili Storm și Millicent (Millie the Model) Collins își testează limitele andurantei în timpul Fashion Week. Atunci când un designer e omorât și Millie este suspect, ei trebuie să afle adevărul.
Mary Jane Watson, Patsy Walker,...
49,00 RON 44,10 RON
  • Numai online
  • -10%
  • INDISPONIBIL
Marii eroi Marvel își adună forțele cu omologii lor mai tineri într-o serie de aventuri uluitoare care vor avea un impact dramatic asupra Universului Marvel. Alătură-te lui Tony Stark, Riri Williams, Peter Parker, Miles Morales și nu numai în această aventură incredibilă.
Marii eroi Marvel își adună forțele...
139,00 RON 125,10 RON
Vindecat de tulburarea metabolică care afectează starea mentală a simbiotului, Eddie Brock se întoarce la vechea sa personaliatete - Lethal Protector. Dar un anumit supererou nu poate uita de infracțiunile sale recente - și când Spider-Woman îi bate la ușă, acțiunea devine Venom vs. Venom...
Vindecat de tulburarea metabolică...
89,00 RON 80,10 RON