Revista Zin 01 Vizualizare mai mare

Revista Zin 01

9,52 lei

În stoc

ZIN este o nouă revistå de science fiction, fantasy și horror, care are tupeul să apară în aceste vremuri grele pentru presa scrisă.

Ce găsiți în primul număr? Mai întâi, bineînțeles, povestiri. Veți întâlni trei autori debutanți pe hârtie, Victor Drăghicescu, Marius Bucur și George Bragadireanu. Deși n-au apărut până acum în public, au ceva de spus, dovadă premiile pe care le-au luat de-a lungul timpului la diverse concursuri.

Adrian Bănuță ne povestește cu nostalgie într-un interviu despre vremurile în care apărea singurul săptămânal de SF din lume, Jurnalul SF, iar fizicianul Cristian Presură, nici mai mult nici mai puțin decât despre viață, din punctul de vedere al domeniului său.

Dacă doriți să aflați ce se mai întâmplă pe la întâlnirile sefiștilor, la noi, adică la Școala de Vară Atlantykron de la Capidava și la Science Fiction Festival de la Râșnov, sau în lume, la Worldcon-ul de la Helsinki, veți afla tot în paginile revistei. Artistul prezentat în acest număr este Valentin Ionescu, un nume binecunoscut iubitorilor de SF.

Detalii despre produs

Numele seriei de care aparţineRevista Zin
TematicăExplorarea spaţiului cosmic
TematicăScience Fiction
TematicăInspiraţie: benzi desenate
Anul publicării2017
LimbăRomână

Recenzii