LIVRARE ŞI PLATĂ

Pentru a achita și a intra în posesia produselor comandate pe site-ul www.redgoblin.ro ai la dispoziţie mai multe opţiuni:  


Modalităţi de livrare:

1. Preluare personală a produselor de la sediul magazinului:

Produsele comandate pe site-ul www.redgoblin.ro pot fi preluate personal de la magazinul din Bucureşti, de la punctul de lucru aflat în Strada Stirbei Voda nr. 4, de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Pentru orice informaţii legate de starea comenzii tale, ne poţi contacta la numărul de telefon 031.1000.555 / 0771.105.066 sau folosind formularul de contact de pe site.

2. Livrare prin curier:

Produsele comandate pe site-ul www.redgoblin.ro pot fi livrate prin curier oriunde în ţară, prin intermediul serviciilor furnizate de către Bookurier. Dacă înregistrezi comanda de luni până vineri, până în ora 16:00, aceasta poate fi expediată în aceeaşi zi. Livrarea se efectuează în termen 24-48 de ore, cu excepția zilelor nelucrătoare (cu menţiunea că produsele expediate vineri vor ajunge la destinaţie luni). Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Costul pentru livrare este de 10 RON pentru comenzile până în valoare de 150 RON (indiferent dacă livrarea se efectuază în Bucureşti sau în restul ţării), iar dacă se depăşeşte suma de 150 RON, livrarea va fi gratuită.

3. Livrare prin curier aceeași zi - București:

Produsele comandate pe site-ul www.redgoblin.ro pot fi livrate in aceeași in zi, doar in București, prin intermediul serviciilor furnizate de către Bookurier. Dacă înregistrezi comanda de luni până vineri, până în ora 14:00, aceasta poate fi expediată în aceeași zi. Livrarea se efectuează pana la sfârșitul zile, orele 21.00, cu excepția zilelor nelucrătoare. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

Comenzile plasate sambata si duminica vor fi expediate si livrate luni.

Costul pentru livrare este de 20 RON pentru orice comanda.

4. Livrare prin SameDay Next Day:

Produsele comandate pe site-ul www.redgoblin.ro pot fi livrate prin sistemul de lockere oferit de Sameday.

Costul acestui serviciu este de 15 ron.

Modalităţi de plată:

1. Plată numerar/ramburs:

Plata se face numerar în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul magazinului Red Goblin. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea.

2. Plata cu cardul la preluarea produselor din magazin:

La preluarea produselor de la sediul magazinului Red Goblin se poate plăti cu card bancar emis sub sigla Visa şi MasterCard (inclusiv Maestro), prin intermediul terminalului POS existent.

În cazul în care cardul utilizat nu are activată opţiunea de introducere a codului PIN în momentul plăţii, este necesar ca persoana care efectuează plata să fie posesorul cardului şi să se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnătura, care trebuie să corespundă cu cea existentă pe card.

3. Plata on-line cu cardul:

Este posibilă efectuarea plăţii on-line cu card bancar în condiţii de siguranţă deplină (pentru detalii, verifică şi secţiunea “Politica de securitate”). Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2). În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decat RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.

Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, www.redgoblin.ro foloseşte platforma MobilPay. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay. www.redgoblin.ro nu solicită şi nu stocheaza detalii referitoare la cardurile utilizate (pentru detalii, verifică şi secţiunea “Politica de securitate”).