Loading

Filltreaza dupa

Pret
53 RON 669 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Oney
Soluție de creditare simplă și rapidă
Plăteste în
3
x
4
x
Cu cardul bancar de debit
Aceasta figurina deosebita il prezinta pe Wolverine in costumul sau maro.  Avand 14 puncte de articulatie si un nivel superior de detaliu, aceasta figurina este acompaniata si de o a statueta ce aduce aminte de trecutul de samurai al lui Wolverine.
Aceasta figurina deosebita il...
Pret 209,00 RON
Aceasta figurina articulata are ca inspiratie mini-seria tv Penny Dreadful si il infatiseaza pe Dorian Gray . Figurina masoara 15 cm, are 18 puncte de articulatie si include un set de accesorii.
Aceasta figurina articulata are ca...
Pret de baza 139,00 RON Pret 104,25 RON
Aceasta figurina articulata deosebita din colectia Marvel Select il infatiseaza pe cel mai aprig mutant din seria X Men , pe insusi Maestrul Magnetismului, Magneto . Figurina masoara aproximativ 18 cm, detine peste 16 puncte de articulatie si il infatiseaza pe Magneto intr-o ipostaza in care...
Aceasta figurina articulata...
Pret de baza 209,00 RON Pret 188,10 RON
Pregateste-te pentru unele dintre cele mai mari batalii Pokemon, pline de actiune si extrem de distractive! Aceasta colectie va aduce o serie de figurine cu Pokemoni indragiti, precum Aerodactyl , Charizard, Scizor si Snorlax. Figurinele articulate masoara 11 cm si se remarca prin detalii...
Pregateste-te pentru unele dintre...
Pret 73,00 RON
Aceasta figurina articulata cu Psylocke masoara 18 cm, are 16 puncte de articulatie, include multiple piese interschimbabile si o baza display Dangerous Room care poate fi combinata cu alte figurine Marvel Select X-Men pentru a construi o diorama mai mare. Sculptata de Gentle Giant Studios.
Aceasta figurina articulata cu...
Pret 209,00 RON
Sa inceapa jocul! Aceasta figurina articulata cu Hulk il infatiseaza pe acesta in armura sa de gladiator si se inspira din povestea "Planet Hulk", care redefineste personajele din benzile desenate Incredible Hulk. Figurina are o inaltime de aproximativ 25 cm si detine 16 puncte de articulatie,...
Sa inceapa jocul! Aceasta figurina...
Pret 219,00 RON
Cu peste 80 de ani de istorie in universul benzilor desenate, Marvel a devenit piatra de temelie a colectionarilor din intreaga lume. Cu seria Marvel Legends, personajele preferate ale fanilor Marvel Comic Universe si Marvel Cinematic Universe sunt proiectate cu detalii si articulatii premium...
Cu peste 80 de ani de istorie in...
Pret 93,00 RON
Eric Draven s-a intors, iar Corbul a revenit la viata! Aceasta figurina articulata deluxe de 18 cm, este inspirata din filmul Corbul, lansat in anul 1994, si detine 16 puncte de articulatie. Accesoriile includ o piatra de mormant, o chitara, un corb si maini interschimbabile. Proiectat de Yuri...
Eric Draven s-a intors, iar Corbul a...
Pret 199,00 RON
"Omul fara Frica" a revenit pentru a face curatenie in Hell's Kitchen cu aceasta figurina articulata Marvel Select Daredevil! Figurina masoara 18 cm, detine multiple puncte de articulatie si este insotita de un accesoriu. Sculptata de Sam Greenwell.
"Omul fara Frica" a revenit pentru a...
Pret 209,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria TV Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu Greef Karga , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din Star Wars Jedi: Return of the Jedi cu aceasta figurina articulata cu Princess Leia , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Return of the Jedi cu aceasta figurina articulata cu Admiral Ackbar , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 129,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Return of the Jedi cu aceasta figurina articulata cu Han Solo , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 129,00 RON
Figura articulata DC Multiverse Death Metal Robin King de 18 cm este inspirata de aparitia sa din Dark Nights: Death Metal. Specificatii: - vine insotita de o baza si de 3 accesorii - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - proiectat cu Ultra Articulation cu pana...
Figura articulata DC Multiverse...
Pret 139,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria TV Star Wars: The Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu The Armorer , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 129,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din jocul video Star Wars Jedi: Fallen Order cu aceasta figurina articulata cu Flametrooper ,  Black Series, care masoara 15 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 189,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria TV Star Wars: The Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu Offworld Jawa , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 4 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 109,00 RON
Fanii si colectionarii isi pot recrea scene din Star Wars Galaxy cu aceasta figurina premium Vice Admiral Rampart, inspirata din seria animata Star Wars: The Bad Batch de pe Disney Plus. Figurina articulata masoara 15 cm, include doua accesorii si detine o multime de puncte de articulatie.
Fanii si colectionarii isi pot...
Pret 189,00 RON
Aceasta este varianta Teenage Mutant Ninja Turtles PX Michelangelo ReAction Figures realizata de cei de la Diamond. Figurina masoara aproximativ 10 cm si vine insotita de 2 accesorii. Perfecta pentru orice fan TMNT!
Aceasta este varianta Teenage Mutant...
Pret de baza 139,00 RON Pret 111,20 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din celebra saga Star Wars cu aceasta figurina articulata cu General Lando Calrissian , Black Series, care masoara 15 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 159,00 RON
Aceasta figurina articulata detaliata masoara 18 cm si este inspirata de universul Warhammer 40 000. Detine 22 puncte de articulatie si vine insotita de 1 accesoriu si o baza. Figurina necesita pictare manuala.
Aceasta figurina articulata...
Pret 129,00 RON
Aceasta figurina articulata detaliata masoara 18 cm si este inspirata de universul Warhammer 40 000. Detine 22 puncte de articulatie si vine insotita de 2 accesorii si o baza.
Aceasta figurina articulata...
Pret 149,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Return of the Jedi cu aceasta figurina articulata cu Emperor Palpatine , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 3 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret de baza 119,00 RON Pret 95,20 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Empire Strikes Back cu aceasta figurina articulata cu Lando Calrissian , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 129,00 RON
Pregateste-te pentru unele dintre cele mai mari batalii Pokemon, pline de actiune si extrem de distractive! Aceasta colectie va aduce o serie de figurine cu Pokemoni indragiti, precum Pangoro, Scizor, Arcanine  si Snorlax. Figurinele articulate masoara 11 cm si se remarca prin detalii autentice...
Pregateste-te pentru unele dintre...
Pret 73,00 RON
Pregateste-te pentru unele dintre cele mai mari batalii Pokemon, pline de actiune si extrem de distractive! Aceasta colectie va aduce o serie de figurine cu Pokemoni indragiti, precum Pangoro, Scizor,  Ash & Pikachu  si Snorlax. Figurinele articulate masoara 11 cm si se remarca prin detalii...
Pregateste-te pentru unele dintre...
Pret 73,00 RON
Pregateste-te pentru unele dintre cele mai mari batalii Pokemon, pline de actiune si extrem de distractive! Aceasta colectie va aduce o serie de figurine cu Pokemoni indragiti, precum Pangoro, Scizor, Inteleon  si Snorlax. Figurinele articulate masoara 11 cm si se remarca prin detalii autentice...
Pregateste-te pentru unele dintre...
Pret 73,00 RON
Pregateste-te pentru unele dintre cele mai mari batalii Pokemon, pline de actiune si extrem de distractive! Aceasta colectie va aduce o serie de figurine cu Pokemoni indragiti, precum Pangoro, Scizor, Machamp  si Snorlax. Figurinele articulate masoara 11 cm si se remarca prin detalii autentice...
Pregateste-te pentru unele dintre...
Pret 73,00 RON
Adversarii Alien unici regasiti in jocul video arcade Aliens vs Predator din 1994 primesc o transformare de film, imaginand cum ar fi fost daca ar fi fost inclusi in filmul urmator. Figurina Arachnoid Alien prezinta un corp Ultimate ultra-pozabil, cu peste 30 de puncte de articulatie si coada...
Adversarii Alien unici regasiti in...
Pret 249,00 RON
Figurina articulata DC Retro The Joker de 15 cm este realizata dupa aparitia acestuia in seria Batman din anii '60, episodul Surf's Up. Specificatii: - vine insotita de 2 accesorii - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - detine pana la 22 de puncte de articulatie.
Figurina articulata DC Retro The...
Pret de baza 129,00 RON Pret 103,20 RON
Figurina cu Batgirl este inspirata din DC Multiverse si masoara 18 cm. Figurina articulata detine Ultra Articulation cu pana la 22 de parti mobile. Batgirl este redata dupa aspectul sau din benzile desenate Batman: Three Jokers. Include o baza suport, 2 accesorii si vine insotita de un...
Figurina cu Batgirl este inspirata...
Pret 139,00 RON
Figurina cu Lex Luthor este inspirata din DC Multiverse si masoara 18 cm. Figurina articulata detine Ultra Articulation cu pana la 22 de parti mobile. Lex Luthor este redat dupa aspectul sau din benzile desenate New 52. Include o baza suport, 2 accesorii si vine insotit de un cartonas...
Figurina cu Lex Luthor este...
Pret 139,00 RON
Figurina articulata DC Retro The Riddler de 15 cm este realizata dupa aparitia acestuia in seria Batman din anii '60. Specificatii: - figurina vine insotita de 2 accesorii - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - detine pana la 22 de puncte de articulatie.
Figurina articulata DC Retro The...
Pret 129,00 RON
Batman Who Laughs este o versiune hibrida a lui Batman si Joker de pe Earth-22. Figurina cu Batman Who Laughs este inspirata din DC Multiverse si masoara 18 cm. Figurina articulata detine Ultra Articulation cu pana la 22 de parti mobile. Figurinele cu Batman Who Laughs si Robin de pe...
Batman Who Laughs este o versiune...
Pret 459,00 RON
Pe Nevarro, death troopers si stormtroopers il inconjoara si il imobilizeaza pe Mandalorian alaturi de echipajul sau la ordinul lui Moff Gideon. Urmeaza o batalie care va provoca pagube in cladire, dar se va termina cu o evadare, datorita lui Grogu. Recreaza scene din seria Mandalorian cu...
Pe Nevarro, death troopers si...
Pret 359,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din celebra serie Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu Moff Gideon , Black Series, care masoara 15 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret de baza 199,00 RON Pret 159,20 RON
Figurina articulata DC Comics cu Batman de 18 cm este inspirata de aparitia sa in benzile desenate Justice League: The Amazo Virus. Specificatii: - vine insotita de o baza - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - figurina are un simbol luminos in zona pieptului...
Figurina articulata DC Comics cu...
Pret 199,00 RON
Aceasta figurina articulata detaliata masoara 18 cm si este inspirata de universul Warhammer 40 000. Detine 22 puncte de articulatie si vine insotita de o baza suport. Figurina necesita pictare manuala.
Aceasta figurina articulata...
Pret 169,00 RON
Aceasta figurina articulata detaliata masoara 18 cm si este inspirata de universul Warhammer 40 000. Detine 22 puncte de articulatie si vine insotita de o baza suport plus 2 accesorii. Figurina necesita pictare manuala.
Aceasta figurina articulata...
Pret 149,00 RON
Aceasta figurina articulata detaliata masoara 18 cm si este inspirata de universul Warhammer 40 000. Detine 22 puncte de articulatie si vine insotita de 2 accesorii si o baza suport.
Aceasta figurina articulata...
Pret 149,00 RON
Panther Alien masoara aproximativ 18 cm si detine o coada flexibila, plus o drona detasabila care se fixeaza magnetic de spate! Ambalajul aduce un omagiu adus artei clasice Kenner, oferind ilustratii personalizate si o paleta de culori care aminteste de rafturile de jucarii de la inceputul...
Panther Alien masoara aproximativ 18...
Pret de baza 249,00 RON Pret 199,20 RON
Aceste figurine autentice si extrem de detaliate cu personajele tale preferate vin sub o forma unica si flexibila. Sunt numai bune de colectionat, caci poti recrea impreuna cu ele scene din filmele tale favorite, apoi le poti afisa gratie suportului display inclus. Bendyfigs reprezinta o sursa...
Aceste figurine autentice si extrem...
Pret 119,00 RON
Figurina articulata DC Comics cu Catwoman de 18 cm este inspirata de aparitia sa in noul film numit The Batman. Specificatii: - vine insotita de o baza si 1 accesoriu - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - proiectat cu Ultra Articulation cu pana la 22 de puncte...
Figurina articulata DC Comics cu...
Pret 139,00 RON
Figurina incredibil de detaliata, masoara 30 cm si este inspirata din serialul Netflix The Witcher, Sezonul 2. Figurina il prezinta pe Roach, calul lui Geralt of Rivia. Detine Ultra Articulation cu pana la 22 de parti mobile pentru o gama completa de pozitii. Include 1 accesoriu si o...
Figurina incredibil de detaliata,...
Pret 249,00 RON
Figurina articulata DC Multiverse cu Batwoman de 18 cm este inspirata de aparitia sa din benzile desenate Beyond Batman. Specificatii: - vine insotita de o baza si de 5 accesorii si o baza suport - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - proiectat cu Ultra...
Figurina articulata DC Multiverse cu...
Pret 149,00 RON
Timp de 20 de ani, seria Marvel Legends a adus personajele iconice si povestile Universului Marvel in fata fanilor din intreaga lume. Pentru a sarbatori debutul Toy Biz din 2002, Marvel Legends va prezinta colectia 20th Anniversary Series 1, cu eroii vostri preferati! Aceasta figurina cu Hulk...
Timp de 20 de ani, seria Marvel...
Pret 329,00 RON
Pachetul de 2 figurine articulate DC Collector Superman vs Batman, de 18 cm, ii prezinta pe Batman si Superman in lupta lor finala din benzile desenateDark Knight Returns. Setul include si o baza display si doua baze suport. Figurinele incredibil de detaliate detin pana la 22 de puncte de...
Pachetul de 2 figurine articulate DC...
Pret 249,00 RON
Figurina cu Batman este inspirata din DC Multiverse si masoara 18 cm. Figurina articulata detine Ultra Articulation cu pana la 22 de parti mobile. Batman este redat dupa aspectul sau din benzile desenate DC Rebirth. Include o baza suport, 2 accesorii si vine insotit de un cartonas de...
Figurina cu Batman este inspirata...
Pret 149,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: A New Hope (Episode IV) cu aceasta figurina articulata cu Princess Leia Organa , Black Series, care masoara 15 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 179,00 RON
Aceasta figurina incredibil de detaliata, care masoara 18 cm, este bazata pe franciza Mortal Kombat si detine Ultra Articulation cu pana la 22 de parti mobile pentru o gama completa de pozitii. Figurina Bloody Joker este prezentata intr-un ambalaj cu tematica Mortal Kombat si vine insotita de 2...
Aceasta figurina incredibil de...
Pret 179,00 RON
Aceasta figurina articulata detaliata masoara 30 cm si este inspirata de universul Warhammer 40 000. Detine 22 puncte de articulatie si vine insotita de o baza suport plus 2 accesorii. Figurina necesita pictare manuala.
Aceasta figurina articulata...
Pret de baza 219,00 RON Pret 175,20 RON
Aceste figurine autentice si extrem de detaliate cu personajele tale preferate vin sub o forma unica si flexibila. Sunt numai bune de colectionat, caci poti recrea impreuna cu ele scene din filmele tale favorite, apoi le poti afisa gratie suportului display inclus. Bendyfigs reprezinta o sursa...
Aceste figurine autentice si extrem...
Pret 119,00 RON
Figurina incredibil de detaliata care masoara 18 cm, inspirata din DC Multiverse. Detine Ultra Articulation cu pana la 22 de parti mobile pentru o gama completa de ipostaze. Black Adam este redat dupa aspectul sau din benzile desenate Endless Winter, include 2 accesorii si o baza suport....
Figurina incredibil de detaliata...
Pret 179,00 RON
Figurina incredibil de detaliata care masoara 18 cm, inspirata din DC Multiverse. Detine Ultra Articulation cu pana la 22 de parti mobile pentru o gama completa de ipostaze. John Stewart este redat dupa aspectul sau din benzile desenate Endless Winter, include 2 accesorii si o baza suport....
Figurina incredibil de detaliata...
Pret 179,00 RON
Figura articulata DC Comics cu Green Arrow de 18 cm este inspirata de aparitia sa in jocul video Injustice 2. Specificatii: - vine insotita de o baza si 3 accesorii - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - proiectat cu Ultra Articulation cu pana la 22 de puncte...
Figura articulata DC Comics cu Green...
Pret de baza 199,00 RON Pret 159,20 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria Star Wars: The Book of Boba Fett cu aceasta figurina articulata cu Fennec Shand , Vintage Collection, care masoara 9.5 cm, include 4 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 139,00 RON
Cu peste 80 de ani de istorie in universul benzilor desenate, Marvel a devenit piatra de temelie a colectionarilor din intreaga lume. Cu seria Marvel Legends, personajele preferate ale fanilor Marvel Comic Universe si Marvel Cinematic Universe sunt proiectate cu detalii si articulatii premium...
Cu peste 80 de ani de istorie in...
Pret 99,00 RON
Aceasta figurina articulata foarte cautata cu Uatu the Watcher revine in sfarsit in productie dupa ani de zile de pauza! Avand o inaltime de aproximativ 23 cm, figurina detine 12 puncte de articulatie si include o baza suport diorama sub forma de luna. Sculptata manual de Steve Kiwus!
Aceasta figurina articulata foarte...
Pret de baza 199,00 RON Pret 159,20 RON
Personajele tale preferate sunt acum disponibile in marime de-o palma, de 9 cm, perfecte pentru a fi introduse in colectia ta. Ochii figurinelor sunt redati intr-un mod realist, iar pozitia simpla sporesc unicitatea acestor figurine stilizate. Acum, Tanjiro Kamado din seria TV anime "Demon...
Personajele tale preferate sunt acum...
Pret 209,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Clone Wars cu aceasta figurina articulata cu Mace Windu , Black Series, care masoara 15 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
Pret 189,00 RON