Loading

Filltreaza dupa

Pret
43 RON 1235 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Această figurină cu super-eroul Groot nu trebuie decât pusă într-un colţ însorit şi ea se va mişca, imitând dansul din secvenţa de la finalul filmului Guardians of the Galaxy !
Această figurină cu super-eroul...
79,00 RON 75,05 RON
Această figurină se bazează pe celebrul film alb-negru din anul 1954. Este frumos detaliată, are coada flexibilă și aproape 30 de puncte de articulații. "
Această figurină se bazează pe...
139,00 RON 132,05 RON
Din universul A Game of Thrones , figurină de colecţionat Daenerys Targaryen .
Din universul A Game of Thrones ,...
119,00 RON 113,05 RON
Această figurină se bazează jocul video din 1988. Este frumos detaliată, are coada flexibilă și aproape 30 de puncte de articulații. "
Această figurină se bazează jocul...
164,00 RON 155,80 RON
Acest pachet conține 2 figurine cu 2 dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul de desene animate Adventure Time : cățelul Jake și bătrâna elefănțică Tree Trunks. Cu înălțimea de aproximativ 8 cm, aceste figurine au articulații ce permit așezarea lor în diverse ipostaze. "
Acest pachet conține 2 figurine cu 2...
64,00 RON 60,80 RON
Această figurină complet articulată cu popularul super-erou Batman conţine şi câteva piese extra, printre care 2 arme şi mâini interschimbabile.
Această figurină complet articulată...
119,00 RON 113,05 RON
Această figurină complet articulată cu super-erou Green Lantern conţine şi câteva piese extra, inclusiv o armură.
Această figurină complet articulată...
149,00 RON 141,55 RON
Această extraordinară figurină din universul Marvel Comics îl înfăţişează pe super-eroul cu puteri magice Doctor Strange . Are 16 puncte de articulaţie, câteva accesorii de schimb şi include şi baza de operaţiuni a eroului, Sanctus Sanctorum. "
Această extraordinară figurină din...
139,00 RON 132,05 RON
Această figurină cu închieturi mobile îl reprezintă pe îndrăgitul super-erou Hawkeye , din echipa Avengers a universului Marvel, împreună cu arme şi accesorii. "
Această figurină cu închieturi...
59,00 RON 56,05 RON
Această figurină cu închieturi mobile îl reprezintă pe îndrăgitul super-erou Iron Man , din echipa Avengers a universului Marvel, împreună cu arme şi accesorii. "
Această figurină cu închieturi...
59,00 RON 56,05 RON
Această figurină cu închieturi mobile îl reprezintă pe îndrăgitul super-erou Iron Man , din echipa Avengers a universului Marvel, cu armură şi accesorii. "
Această figurină cu închieturi...
59,00 RON 56,05 RON
Această figurină sculptată de către Steve Kewis o reprezintă pe anti-eroina Black Cat , din universul Marvel. Ea este înfăţişată într-o dioramă alături de Spider-Man (aflat pe peretele exterior al clădirii) şi câteva iteme care fac obiectul unui jaf: un lanţ de perle, un lanţ cu diamant, o...
Această figurină sculptată de către...
139,00 RON 132,05 RON
Această figurină de 10 cm reprezintă clasicul android din filmul Terminator  din anul 1980, realizată în stilul retro Kenner, cu 5 puncte de articulație. "
Această figurină de 10 cm reprezintă...
59,00 RON 56,05 RON
Această figurină deosebită este o reprezentare a personajului principal al seriei de jocuri video Fallout , în vestimentație de vault dweller și cu armă. "
Această figurină deosebită este o...
129,00 RON 122,55 RON
Aceste figurine licențiate și complet articulate reprezintă personaje personaje îndrăgite din universul Star Wars.  Acest tip de trupe este utilizat la invazii terestre și este dotat cu un aruncător de flăcări. "
Aceste figurine licențiate și...
169,00 RON 160,55 RON
Aceste figurine licențiate și complet articulate reprezintă personaje personaje îndrăgite din universul Star Wars. Finn , fost stormtrooper cu codul FN-2187, este unul dintre eroii principali ai filmului The Force Awakens. "
Aceste figurine licențiate și...
169,00 RON 160,55 RON
Această figurină articulată îl reprezintă pe super-eroul Robin , așa cum este el înfățișat în jocul video Batman: Arkham Knight , cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată îl...
299,00 RON 284,05 RON
Această figurină articulată îl reprezintă pe super-eroul Robin , așa cum este el înfățișat în jocul video Batman: Arkham Origins , cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată îl...
259,00 RON 246,05 RON
Această figurină articulată o reprezintă pe anti-eroina  Harely Quinn , înfățișată într-o variantă deosebită, cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată o...
319,00 RON 303,05 RON
Această figurină articulată îl reprezintă pe super-eroul  Batman , înfățișat într-o variantă deosebită, în armură, cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată îl...
319,00 RON 303,05 RON
Această figurină articulată îl reprezintă pe super-eroul  Batman , înfățișat într-o variantă deosebită, cu tematică de vestul sălbatic, de un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată îl...
319,00 RON 303,05 RON
Această figurină articulată îl reprezintă pe super-eroul Hawkman , într-o variantă deosebită, cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată îl...
319,00 RON 303,05 RON
Această figurină articulată îl reprezintă pe anti-eroul  Joker , într-o variantă deosebită, cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată îl...
319,00 RON 303,05 RON
Această figurină articulată o reprezintă pe super-eroina  Supergirl , înfățișată într-o variantă deosebită, cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată o...
299,00 RON 284,05 RON
Această figurină articulată o reprezintă pe super-eroina Wonder Woman , înfățișată într-un mod mai deosebit. Figurina prezintă un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii, iar cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată o...
299,00 RON 284,05 RON
Acest kit permite oricărui colecționar să își creeze un zombie cu o varietate de piese interschimbabile.
Acest kit permite oricărui...
34,00 RON 32,30 RON
Această figurină extraordinară îl prezintă pe Durotan, personajul principal al seriei de jocuri video și filmului Warcraft . Inclus este și arma sa reprezentativă, toporul, iar nivelul detaliului și picturii este unul superior. "
Această figurină extraordinară îl...
289,00 RON 274,55 RON
Această figurină deosebită îl reprezintă pe Gundam , robotul (mai degrabă, costumul mecanizat) titular al seriei animate omonime. Pe lângă articulațiile mobile și modulare, figurina mai este echipată și cu accesorii interschimbabile: mîini, Mega Beam rifle și Beam Saber. "
Această figurină deosebită îl...
169,00 RON 160,55 RON
Această figurină articulată îl reprezintă pe super-eroul Captain America , într-o variantă deosebită, cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată îl...
559,00 RON 475,15 RON
Această figurină deosebită îl prezintă pe Thanos, zeul nebun, un puternic antagonist al universului Marvel .  Cu 14 puncte de articulație și un nivel superior de detaliu, această figurină este acompaniată și de o a statuetă cu Death (nearticulată), și este inclusă și legendara armă Infinity...
Această figurină deosebită îl...
157,00 RON 149,15 RON
Această figurină articulată îl reprezintă pe super-eroul Spider-Man , într-o variantă deosebită, cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată îl...
459,00 RON 436,05 RON
Această figurină articulată îl reprezintă pe super-eroul Iron Man , într-o variantă deosebită, cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Cutia include și accesorii interschimbabile de costum și diferite arme ce pot fi echipate. "
Această figurină articulată îl...
499,00 RON 474,05 RON
Această figurină de 18 cm. include îl reprezintă pe comandantul Spock, primul ofițer al navei U.S.S. Enterprise, în varianta serialului  Star Trek: The Original Series . Pe lângă accesorii și membre interschimbabile, pachetul include și o dioramă ce înfățisează extraterestrul de pe Horta, din...
Această figurină de 18 cm. include...
159,00 RON 151,05 RON
Din sinistrul joc video Silent Hill 2 prinde viață această figurină ce reprezintă monstrul Bubble Head Nurse. Are 15 cm înălțime și foate multe puncte de articulație, iar cutia include și accesorii interschimbabile, precum și un suport pentru etalarea figurinei. "
Din sinistrul joc video Silent Hill...
229,00 RON 217,55 RON
”The Boiler” a fost pentru prima oară întâlnit de către Colonial Marines de pe nava U.S.S. Sephora pe planeta LV-426. Această figurină este o reprezentare perfectă a specimenului descoperit, de 10 cm. înălțime, iar pachetul conține și un ou, un face hugger și 3 seturi de gheare interschimbabile.
”The Boiler” a fost pentru prima...
159,00 RON 151,05 RON
Această figurină reprezintă clasicul extraterestru din seria de filme horror Alien , are 10 cm. înălțime, iar pachetul conține și un ou, un face hugger și 3 seturi de gheare interschimbabile. "
Această figurină reprezintă clasicul...
159,00 RON 151,05 RON
”The Spitter”, cunoscut și sub numele de ”The Ranger”, preferă să atace de la distanță, scuipând acid în inamicii săi. Această figurină este o reprezentare perfectă a specimenului, de 10 cm. înălțime, iar pachetul conține și un ou, un face hugger și 3 seturi de gheare interschimbabile. "
”The Spitter”, cunoscut și sub...
159,00 RON 151,05 RON
”You only Liv twice!” Doctorița care a ajuns zombi și care rezolvă crime mâncând creierele și amintirile victimelor se află acum sub formă de figurină, produsă de către Diamond Select. Modelată conform protagonistei serialul  iZombie , figurina are aproximativ 18 cm. lungime, iar pachetul în...
”You only Liv twice!” Doctorița...
99,00 RON 94,05 RON
Completează-ți colecția cu această figurină de 14 cm., cu anti-eroina Harley Quinn , așa cum este ea înfățișată în  Batman: The Animated Series.  Este o replică fidelă a modelului din clasicul serial animat, are multe puncte de articulație și dispune de câteva accesorii interschimbabile. "
Completează-ți colecția cu această...
149,00 RON 141,55 RON
Completează-ți colecția cu această figurină de 14 cm. a lui Joker , așa cum este el înfățișat în  Batman: The Animated Series.  Este o replică fidelă a modelului din clasicul serial animat, are multe puncte de articulație și dispune de câteva accesorii interschimbabile. "
Completează-ți colecția cu această...
159,00 RON 151,05 RON
Echipa Justice League nu poate fi niciodată completă fără Green Arrow ! Această figurină articulată în reprezintă pe eroul arcaș, așa cum este el înfățișat în universul New 52 , înarmat și gata de luptă. 
Echipa Justice League nu poate fi...
79,00 RON 75,05 RON
”In brightest day, in blackest night No evil shall escape my sight. Let those who worshiop evil's might Beware my power - Green Lantern's light! Pregătește-te să înlături amenințările din galaxie alături de Green Lantern ! Această figurină articulată în reprezintă pe eroul John...
”In brightest day, in blackest...
79,00 RON 75,05 RON
Completează-ți colecția cu această figurină cu anti-eroina  Harley Quinn , așa cum este ea înfățișată în în universul  New   52,  aflată pe role și înarmată cu un ciocan gigantic. Figurina este complet articulată și include câteva accesorii inerschimbabile. "
Completează-ți colecția cu această...
79,00 RON 75,05 RON
Completează-ți colecția de super-eroi clasici cu această figurină articulată cu Superman , așa cum este el înfățișat în universul  New   52. "
Completează-ți colecția de...
139,00 RON 132,05 RON
Fanii fimelor horror clasice se vor bucura să vadă înspăimântătorul monstru the Swamp Thing și sub formă de figurină! Are aproximativ 23 cm. înălțime, este complet articulată și este o reprezentare fidelă a modelului original. "
Fanii fimelor horror clasice se vor...
119,00 RON 113,05 RON
Sărbătorește 75 de ani alături de unul dintre cei mai îndrăgiți super-eroi! Acest mega-pachet cuprinde 4 figurine cu diverse reprezentări ale lui Batman , regăsite individual în cutiuțele lor proprii, sculptate conform designurilor lui Greg Capullo, Alex Ross ( Justice ), Frank Miller ( The...
Sărbătorește 75 de ani alături de...
299,00 RON 284,05 RON
Colecția de figurine science fiction iconice nu poate fi completă fără acest set care conține 2 personaje și un accesoriu: Ellen Ripley și regina extratereștrilor xenomorphi, protagonista și antagonista seriei de filme Alien , împreună cu un costum mecanic exterior, denumit power loader. "
Colecția de figurine science fiction...
199,00 RON 189,05 RON
Acest set conține patru figurine: Lothar călare pe Grifon și Blackhand călare pe credinicosul Frostwolf. "
Acest set conține patru figurine:...
139,00 RON 132,05 RON
Această figurină se bazează pe filmul din 2001. Este frumos detaliată, are coada flexibilă și aproape 30 de puncte de articulații. "
Această figurină se bazează pe...
139,00 RON 132,05 RON
Completează-ți colecția cu această figurină de 14 cm., cu anti-eroina Poison Ivy , așa cum este ea înfățișată în  Batman: The Animated Series.  Este o replică fidelă a modelului din clasicul serial animat, are multe puncte de articulație și dispune de câteva accesorii interschimbabile. "
Completează-ți colecția cu această...
129,00 RON 122,55 RON
Acest pachet conține două dintre personajele din desenul animat Justice League : Superman și Lex Luthor.
Acest pachet conține două dintre...
89,00 RON 84,55 RON
Această figurină îl prezintă pe Hellboy tânăr, în momentul în care a fost descoperit de armata SUA. "
Această figurină îl prezintă pe...
189,00 RON 179,55 RON
Acest set îi conține pe Alana și Marko, personaje din povestea fantasy Saga . Alana vine cu buzduganul, iar Marko cu sabia proprie.
Acest set îi conține pe Alana și...
359,00 RON 341,05 RON
Această figurină deosebită este o reprezentare a personajului principal al seriei de jocuri video Fallout , în costum Power Armor și cu armă.
Această figurină deosebită este o...
123,00 RON 116,85 RON
Figurină atent detaliată cu Dog Alien Brown din filmul Alien 3.
Figurină atent detaliată cu Dog...
154,00 RON 146,30 RON
Figurină atent detaliată cu Dog Alien Grey din filmul Alien 3.
Figurină atent detaliată cu Dog...
154,00 RON 146,30 RON
Figurină atent detaliată cu Ripley Bald Prisoner din filmul Alien 3.
Figurină atent detaliată cu Ripley...
154,00 RON 130,90 RON
Figurină atent detaliată cu  Weyland Yutani Commando din filmul Alien 3.
Figurină atent detaliată cu  Weyland...
154,00 RON 130,90 RON
Această figurină cu Aquaman va incânta toți fanii DC Comics. "
Această figurină cu Aquaman va...
99,00 RON 94,05 RON
Acest set îi conține pe Ash și Pikachu din bine-cunoscutul joc Pokemon .
Acest set îi conține pe Ash și...
79,00 RON 67,15 RON