Loading

Filltreaza dupa

Pret
119 RON 199 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less

Offer a gift card

  
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din cartea Star Wars: Heir to the Empire cu aceasta figurina articulata cu Luke & Ysalamiri , Black Series, care masoara 15 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
189,00 RON
Aceasta figurina articulata detaliata masoara 18 cm si este inspirata de universul Warhammer 40 000. Detine 22 puncte de articulatie si vine insotita de 2 accesorii si o baza.
Aceasta figurina articulata...
129,00 RON
Aceasta figurina articulata detaliata masoara 18 cm si este inspirata de universul Warhammer 40 000. Detine 22 puncte de articulatie si vine insotita de o baza suport. Figurina necesita pictare manuala.
Aceasta figurina articulata...
169,00 RON
Personajele tale preferate sunt acum disponibile in marime de-o palma, de 9 cm, perfecte pentru a fi introduse in colectia ta. Ochii figurinelor sunt redati intr-un mod realist, iar pozitia simpla sporesc unicitatea acestor figurine stilizate. Acum, Senjuro Rengoku din seria TV anime "Demon...
Personajele tale preferate sunt acum...
189,00 RON
Personajele tale preferate sunt acum disponibile in marime de-o palma, de 9 cm, perfecte pentru a fi introduse in colectia ta. Ochii figurinelor sunt redati intr-un mod realist, iar pozitia simpla sporesc unicitatea acestor figurine stilizate. Acum, Tanjiro Kamado din seria TV anime "Demon...
Personajele tale preferate sunt acum...
199,00 RON
Aceasta figurina articulata detaliata masoara 18 cm si este inspirata de universul Warhammer 40 000. Detine 22 puncte de articulatie si vine insotita de 3 accesorii si o baza suport.
Aceasta figurina articulata...
119,00 RON