Loading
Acest pachet conține 2 figurine cu 2 dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul de desene animate Adventure Time : cățelul Jake și bătrâna elefănțică Tree Trunks. Cu înălțimea de aproximativ 8 cm, aceste figurine au articulații ce permit așezarea lor în diverse ipostaze. "
Acest pachet conține 2 figurine cu 2...
64,00 RON 60,80 RON
Aceste figurine licențiate și complet articulate reprezintă personaje personaje îndrăgite din universul Star Wars.  Acest tip de trupe este utilizat la invazii terestre și este dotat cu un aruncător de flăcări. "
Aceste figurine licențiate și complet articulate reprezintă personaje personaje îndrăgite din universul Star Wars. Finn , fost stormtrooper cu codul FN-2187, este unul dintre eroii principali ai filmului The Force Awakens. "
Această figurină deosebită îl reprezintă pe Gundam , robotul (mai degrabă, costumul mecanizat) titular al seriei animate omonime. Pe lângă articulațiile mobile și modulare, figurina mai este echipată și cu accesorii interschimbabile: mîini, Mega Beam rifle și Beam Saber. "
Această figurină deosebită îl...
169,00 RON 160,55 RON
”The Boiler” a fost pentru prima oară întâlnit de către Colonial Marines de pe nava U.S.S. Sephora pe planeta LV-426. Această figurină este o reprezentare perfectă a specimenului descoperit, de 10 cm. înălțime, iar pachetul conține și un ou, un face hugger și 3 seturi de gheare interschimbabile.
”The Boiler” a fost pentru prima...
159,00 RON 151,05 RON
”The Spitter”, cunoscut și sub numele de ”The Ranger”, preferă să atace de la distanță, scuipând acid în inamicii săi. Această figurină este o reprezentare perfectă a specimenului, de 10 cm. înălțime, iar pachetul conține și un ou, un face hugger și 3 seturi de gheare interschimbabile. "
”The Spitter”, cunoscut și sub...
159,00 RON 151,05 RON
Colecția de figurine science fiction iconice nu poate fi completă fără acest set care conține 2 personaje și un accesoriu: Ellen Ripley și regina extratereștrilor xenomorphi, protagonista și antagonista seriei de filme Alien , împreună cu un costum mecanic exterior, denumit power loader. "
A long time ago, in a galaxy far, far away... Această statuetă extraordinară îl reprezintă pe unul dintre cei mai cunoscuți eroi din universul Star Wars,  și anume Han Solo . Acesta este înfățișat așa cum apare el în filmul  A New Hope . Statueta este de aproximativ 30 cm înălțime și...
A long time ago, in a galaxy far,...
1.559,00 RON 1.481,05 RON
Completează-ți colecția cu o nouă figurină Iron Man ! Această statuetă Super Alloy articulată 75% îl reprezintă pe faimosul Tony Stark în costumul său Mark XLII din filmul Iron Man 3 . Figurina are 15 cm și 20 de puncta de articulație. "
Completează-ți colecția cu o nouă...
449,00 RON 426,55 RON
La 600 de ani distanță, evenimentele petrecute în primele trei jocuri Mass Effect au pătruns aproape în legendă. În noul joc, Mass Effect: Andromeda , jucătorii sunt trimiși într-o călători intergalactică în Galaxia Andromeda. Scott Ryder este fiul lui Alec Ryder și fratele gemenilor...
La 600 de ani distanță, evenimentele...
143,00 RON 135,85 RON
Această figurină deosebită îl reprezintă pe Gundam , robotul (mai degrabă, costumul mecanizat) titular al seriei animate omonime. Pe lângă articulațiile mobile și modulare, figurina mai este echipată și cu accesorii. "
”T o obtain, something of equal value must be lost. That is Alchemy's First Law of Equivalent Exchange. ” Această figurină de excepție pare desprinsă din anime-ul Fullmetal Alchemist și îl reprezintă pe Edward Elric, unul dintre protagoniștii seriei, prins în timpul unei mișcări alchemice. "
Nendoroid vine cu o nouă figurină pentru fanii Wonder Woman. Statueta Wonder Woman - Woman Hero's Edition reușește cu succes să păstreze spiritul personajului jucat de Gal Gabot , în același timp combinându-l cu stilul unic Nendoroid . "
Nendoroid vine cu o nouă figurină...
307,00 RON 291,65 RON
În Old Man Logan , inamicii conduc pământul, iar supereroii aproape au dispărut. Logan pornește într-o călătorie alături de Hawkeye pentru a câștiga suficienți bani cu care mai apoi să își plătească chiria și să țină inamicii la distanță. Descoperă noua versiune Old Man Logan de la Mezcotoys. "
În Old Man Logan , inamicii conduc...
559,00 RON 531,05 RON
Mistere profunde stau ascunse în orasul Hawkins din Indianapolis. În momentul în care un copil dispare fără urmă prietenii săi trebuie sa apeleze la ajutorul unei fete cu puteri supranaturale pentru a-l găsi. Eleven este unul dintre personajele principale ale serialului Stranger Things,...
Mistere profunde stau ascunse în...
119,00 RON 113,05 RON
Mistere profunde stau ascunse în orasul Hawkins din Indianapolis. În momentul în care un copil dispare fără urmă prietenii săi trebuie sa apeleze la ajutorul unei fete cu puteri supranaturale pentru a-l găsi. Mike este unul dintre personajele principale ale serialului Stranger Things....
Mistere profunde stau ascunse în...
119,00 RON 113,05 RON
Mistere profunde stau ascunse în orasul Hawkins din Indianapolis. În momentul în care un copil dispare fără urmă prietenii săi trebuie sa apeleze la ajutorul unei fete cu puteri supranaturale pentru a-l găsi. Will este unul dintre personajele principale ale serialului Stranger Things....
Mistere profunde stau ascunse în...
119,00 RON 113,05 RON