Loading

Filltreaza dupa

Pret
55 RON 179 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less

Offer a gift card

  
Din filmul clasic Lost in space vine această figurină drăguță cu roboțelul B9 , pictat alb-negru.
Din filmul clasic Lost in space...
69,00 RON 55,20 RON
Unul dintre cei mai puternici membri X-Men, Scott Summers vine in versiune Marvel Select, cu o figurina articulata de 18 cm, care il prezinta pe mutant in cel mai cunoscut aspect clasic al sau. Figurina are un cap interschimbabil, multiple puncte de articulatie si o baza display Danger Room.
Unul dintre cei mai puternici membri...
169,00 RON
"Omul fara Frica" a revenit pentru a face curatenie in Hell's Kitchen cu aceasta figurina articulata Marvel Select Daredevil! Figurina masoara 18 cm, detine multiple puncte de articulatie si este insotita de un accesoriu. Sculptata de Sam Greenwell.
"Omul fara Frica" a revenit pentru a...
169,00 RON
Proiectata si sculptata de Art Asylum! Nemesis-ul lui Spider-Man, Norman Osborne, nu a aratat niciodata mai amenintator, ca in aceasta sculptura detaliata si modernizata cu costumul clasic Green Goblin. Figurina masoara 18 cm, detine multiple puncte de articulatie si este insotita de accesorii.
Proiectata si sculptata de Art...
169,00 RON
Surprinzand faimoasa imagine a lui Eric Draven asezat pe un scaun sculptat pe platoul de filmare The Crow, acest set San Diego Exclusiv include o figurina este complet articulata si un accesoriu reprezentat de un scaun special. Figurina articulata masoara 18 cm detine peste 16 puncte de...
Surprinzand faimoasa imagine a lui...
179,00 RON
Aceasta este varianta Teenage Mutant Ninja Turtles PX Donatello ReAction Figures realizata de cei de la Diamond. Figurina masoara aproximativ 10 cm si vine insotita de 2 accesorii. Perfecta pentru orice fan TMNT!
Aceasta este varianta Teenage Mutant...
139,00 RON
Aceasta este varianta Teenage Mutant Ninja Turtles PX Leonardo ReAction Figures realizata de cei de la Diamond. Figurina masoara aproximativ 10 cm si vine insotita de 2 accesorii. Perfecta pentru orice fan TMNT!
Aceasta este varianta Teenage Mutant...
139,00 RON
Aceasta este varianta Teenage Mutant Ninja Turtles PX Michelangelo ReAction Figures realizata de cei de la Diamond. Figurina masoara aproximativ 10 cm si vine insotita de 2 accesorii. Perfecta pentru orice fan TMNT!
Aceasta este varianta Teenage Mutant...
139,00 RON
Aceasta este varianta Teenage Mutant Ninja Turtles PX Raphael ReAction Figures realizata de cei de la Diamond. Figurina masoara aproximativ 10 cm si vine insotita de 2 accesorii. Perfecta pentru orice fan TMNT!
Aceasta este varianta Teenage Mutant...
139,00 RON