Loading

Filltreaza dupa

Pret
188 RON 209 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less

Offer a gift card

  
Oney
Soluție de creditare simplă și rapidă
Plăteste în
3
x
4
x
Cu cardul bancar de debit
Aceasta figurina deosebita il prezinta pe Wolverine in costumul sau maro.  Avand 14 puncte de articulatie si un nivel superior de detaliu, aceasta figurina este acompaniata si de o a statueta ce aduce aminte de trecutul de samurai al lui Wolverine.
Aceasta figurina deosebita il...
209,00 RON
Aceasta figurina articulata deosebita din colectia Marvel Select il infatiseaza pe cel mai aprig mutant din seria X Men , pe insusi Maestrul Magnetismului, Magneto . Figurina masoara aproximativ 18 cm, detine peste 16 puncte de articulatie si il infatiseaza pe Magneto intr-o ipostaza in care...
Aceasta figurina articulata...
209,00 RON 188,10 RON
Aceasta figurina articulata cu Psylocke masoara 18 cm, are 16 puncte de articulatie, include multiple piese interschimbabile si o baza display Dangerous Room care poate fi combinata cu alte figurine Marvel Select X-Men pentru a construi o diorama mai mare. Sculptata de Gentle Giant Studios.
Aceasta figurina articulata cu...
209,00 RON
Sa inceapa jocul! Aceasta figurina articulata cu Hulk il infatiseaza pe acesta in armura sa de gladiator si se inspira din povestea "Planet Hulk", care redefineste personajele din benzile desenate Incredible Hulk. Figurina are o inaltime de aproximativ 25 cm si detine 16 puncte de articulatie,...
Sa inceapa jocul! Aceasta figurina...
219,00 RON
Aceasta figurina articulata foarte cautata cu Uatu the Watcher revine in sfarsit in productie dupa ani de zile de pauza! Avand o inaltime de aproximativ 23 cm, figurina detine 12 puncte de articulatie si include o baza suport diorama sub forma de luna. Sculptata manual de Steve Kiwus!
Aceasta figurina articulata foarte...
199,00 RON 159,20 RON
Figurina articulata Marvel Select, inspirata de celebrul justitiar Punisher de la Marvel Comics, regizat de scriitorul Garth Ennis si Tim Bradstret.  Sculptata de Steve Kiwus. Include o multime de accesorii. Masoara 18 cm.
Figurina articulata Marvel Select,...
189,00 RON