Loading

Filltreaza dupa

Pret
169 RON 199 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less

Offer a gift card

  
Inspirata din trilogia "Lord of the Rings" vine aceasta figurina articulata a lui Legolas, care detine 2 accesorii si are 16 puncte de articulatie. Masoara 18 cm. Sculptata de Gentle Giant Studios.
Inspirata din trilogia "Lord of the...
189,00 RON
Chiar si fostii asasini de renume mondial trebuie sa ia o pauza, iar John Wick se intoarce in aceasta noua figurina articulata bazata pe aspectul sau din John Wick Chapter 2! Dispunand de peste 16 puncte de articulatie, aceasta figurina include si un mic arsenal de arme, precum si cateva monede...
Chiar si fostii asasini de renume...
179,00 RON
Aceasta figurina articulata foarte cautata cu Uatu the Watcher revine in sfarsit in productie dupa ani de zile de pauza! Avand o inaltime de aproximativ 23 cm, figurina detine 12 puncte de articulatie si include o baza suport diorama sub forma de luna. Sculptata manual de Steve Kiwus!
Aceasta figurina articulata foarte...
199,00 RON
Uruk-hai Orc isi face debutul in aceasta colectie, insotit de o multime de accesorii interschimbabile. Figurina detine peste 16 puncte de articulatie, este proiectata de Eamon O’Donoghue si sculptata de Gentle Giant Studios! Masoara 18 cm.
Uruk-hai Orc isi face debutul in...
169,00 RON