Loading

Filltreaza dupa

Pret
59 RON 479 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less

Offer a gift card

  
Din universul A Game of Thrones , figurina de colectionat Arya Stark .
Din universul A Game of Thrones ,...
129,00 RON 103,20 RON
Aceasta figurina articulata are ca inspiratie mini-seria tv Penny Dreadful si il infatiseaza pe Dorian Gray . Figurina masoara 15 cm, are 18 puncte de articulatie si include un set de accesorii.
Aceasta figurina articulata are ca...
139,00 RON 111,20 RON
Aceasta figurina articulata are ca inspiratie mini-seria tv Penny Dreadful si o infatiseaza pe Vanessa Ives . Figurina masoara 15 cm, are 18 puncte de articulatie si include un set de accesorii.
Aceasta figurina articulata are ca...
139,00 RON 111,20 RON
Direct din seria TV animata „Justice League” vine aceasta figurina articulata, extrem de detaliata. Aceasta masoara aproximativ 14 cm inaltime si vine ambalata intr-o cutie de colectie. Figurina articulata face parte din colectia care include inca sapte super-eroi legendari din universul DC...
Direct din seria TV animata „Justice...
129,00 RON
Inspirata de indragita serie Batman: The Animated Series, aceasta colectie noua prezinta personaje in premiera, cu design-ul lui Ty Templeton, realizate in stilul lui iconic. Figurina articulata de 13 cm include o serie de accesorii si vine insotita de propria biografie realizata de faimosul...
Inspirata de indragita serie Batman:...
199,00 RON
Inspirata din trilogia "Lord of the Rings" vine aceasta figurina articulata a lui Legolas, care detine 2 accesorii si are 16 puncte de articulatie. Masoara 18 cm. Sculptata de Gentle Giant Studios.
Inspirata din trilogia "Lord of the...
189,00 RON
Poate ca e departe de a fi un geniu, dar Patrick, cel mai bun prieten al lui SpongeBob, compenseaza prin imensul apetit pentru distractie si este gata sa atraga pe oricine in vartejul prostioarelor amuzante! Figurina ReAction Patrick masoara 10 cm inaltime si face parte din colectia de...
Poate ca e departe de a fi un geniu,...
99,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria TV Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu Greef Karga , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria TV Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu The Child , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 3 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
129,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din Star Wars Jedi: Return of the Jedi cu aceasta figurina articulata cu Princess Leia , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Return of the Jedi cu aceasta figurina articulata cu Admiral Ackbar , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
129,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Return of the Jedi cu aceasta figurina articulata cu Han Solo , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
129,00 RON
Cu peste 80 de ani de istorie in universul benzilor desenate, Marvel a devenit piatra de temelie a colectionarilor din intreaga lume. Cu seria Marvel Legends, personajele preferate ale fanilor Marvel Comic Universe si Marvel Cinematic Universe sunt proiectate cu detalii si articulatii premium...
Cu peste 80 de ani de istorie in...
279,00 RON
Robotii Transformers au fost intotdeauna un subiect complex, dar acum fanii pot experimenta cu aceste personaje grandioase in timp ce fac echipa, se amesteca si se intalnesc cu alte personaje, echipe si oameni care impartasesc aceleasi calitati. Cand mutantii au nevoie de transport in...
Robotii Transformers au fost...
479,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria TV Star Wars: The Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu The Armorer , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
129,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria Star Wars cu aceasta figurina articulata cu Death Star Droid , Vintage Collection, care masoara 10 cm si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Return of the Jedi cu aceasta figurina articulata cu  Luke Skywalker , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 3 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria TV Star Wars: The Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu Offworld Jawa , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 4 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
109,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria Star Wars cu aceasta figurina articulata cu Tusken Raider , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
Fanii si colectionarii isi pot recrea scene din Star Wars Galaxy cu aceasta figurina premium Vice Admiral Rampart, inspirata din seria animata Star Wars: The Bad Batch de pe Disney Plus. Figurina articulata masoara 15 cm, include doua accesorii si detine o multime de puncte de articulatie.
Fanii si colectionarii isi pot...
189,00 RON
Inspirata din seria anime celebra, Bandai va prezinta prima serie de figurine articulate My Hero Academia Anime Heroes. Masurand 15 cm, fiecare figurina detine peste 20 de puncte de articulatie, include accesorii interschimbabile si vine ambalata intr-o cutie premium de colectie.
Inspirata din seria anime celebra,...
159,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din celebra saga Star Wars cu aceasta figurina articulata cu General Lando Calrissian , Black Series, care masoara 15 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
159,00 RON
Chiar si fostii asasini de renume mondial trebuie sa ia o pauza, iar John Wick se intoarce in aceasta noua figurina articulata bazata pe aspectul sau din John Wick Chapter 2! Dispunand de peste 16 puncte de articulatie, aceasta figurina include si un mic arsenal de arme, precum si cateva monede...
Chiar si fostii asasini de renume...
179,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria TV Star Wars: The Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu IG 11 , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
Dezlantuiti sunt Razboinicii Extraterestri care ii asteapta pe Ripley si pe soldatii de pe Acheron (LV-426). Figurinele din colectia Aliens ReAction sunt inspirate de Razboinicii extraterestri din cel de-al doilea film Alien. Culorile acestor figurine Alien Warrior au fost inspirate de...
Dezlantuiti sunt Razboinicii...
109,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: The Clone Wars cu aceasta figurina articulata cu Aayla Secura , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: The Clone Wars cu aceasta figurina articulata cu Barriss Offee , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: The Clone Wars cu aceasta figurina articulata cu Luminara Undlui , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Return of the Jedi cu aceasta figurina articulata cu Emperor Palpatine , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 3 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Empire Strikes Back cu aceasta figurina articulata cu Lando Calrissian , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
129,00 RON
Pregateste-te pentru unele dintre cele mai mari batalii Pokemon, pline de actiune si extrem de distractive! Aceasta colectie va aduce o serie de figurine cu Pokemoni indragiti, precum Pangoro, Scizor, Arcanine  si Snorlax. Figurinele articulate masoara 11 cm si se remarca prin detalii autentice...
Pregateste-te pentru unele dintre...
89,00 RON
Pregateste-te pentru unele dintre cele mai mari batalii Pokemon, pline de actiune si extrem de distractive! Aceasta colectie va aduce o serie de figurine cu Pokemoni indragiti, precum Pangoro, Scizor, Inteleon  si Snorlax. Figurinele articulate masoara 11 cm si se remarca prin detalii autentice...
Pregateste-te pentru unele dintre...
89,00 RON
Pregateste-te pentru unele dintre cele mai mari batalii Pokemon, pline de actiune si extrem de distractive! Aceasta colectie va aduce o serie de figurine cu Pokemoni indragiti, precum Pangoro, Scizor, Machamp  si Snorlax. Figurinele articulate masoara 11 cm si se remarca prin detalii autentice...
Pregateste-te pentru unele dintre...
89,00 RON
Figurina articulata DC Retro The Joker de 15 cm este realizata dupa aparitia acestuia in seria Batman din anii '60, episodul Surf's Up. Specificatii: - vine insotita de 2 accesorii - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - detine pana la 22 de puncte de articulatie.
Figurina articulata DC Retro The...
129,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din seria Star Wars cu aceasta figurina articulata cu C-3PO , Vintage Collection, care masoara 9.5 cm si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
139,00 RON
Din universul Star Trek, vine o minunata figurina de colectie cu Captain  Kirk  in editie aniversara de 55 de ani. Aceasta figurina articulata are 20 cm, numeroase puncte de articulatie si include doua accesorii.
Din universul Star Trek, vine o...
159,00 RON
Figurina articulata DC Retro The Riddler de 15 cm este realizata dupa aparitia acestuia in seria Batman din anii '60. Specificatii: - figurina vine insotita de 2 accesorii - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - detine pana la 22 de puncte de articulatie.
Figurina articulata DC Retro The...
129,00 RON
Patrundeti in lumea Star Wars si lansati-va in actiune si aventura! Descoperiti o galaxie de nave si vehicule stelare, scufundati-va in povesti incitante despre bine si rau pe fundalul unei galaxii populate de eroi, ticalosi, droizi si creaturi spatiale. Desi arata ca un "Baby Yoda", aceasta...
Patrundeti in lumea Star Wars si...
89,00 RON
Din universul Star Trek, vine o minunata figurina de colectie cu Spock  in editie aniversara de 55 de ani. Aceasta figurina articulata are 20 cm, numeroase puncte de articulatie si include un accesoriu.
Din universul Star Trek, vine o...
159,00 RON
Pe Nevarro, death troopers si stormtroopers il inconjoara si il imobilizeaza pe Mandalorian alaturi de echipajul sau la ordinul lui Moff Gideon. Urmeaza o batalie care va provoca pagube in cladire, dar se va termina cu o evadare, datorita lui Grogu. Recreaza scene din seria Mandalorian cu...
Pe Nevarro, death troopers si...
359,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din celebra serie Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu Moff Gideon , Black Series, care masoara 15 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
199,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din celebra serie Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu Mando , Black Series, care masoara 15 cm, include 4 accesorii, dispune de o multime de puncte de articulatie si vine insotita de o figurina cu The Child.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
259,00 RON
Figurina articulata DC Comics cu Catwoman de 18 cm este inspirata de aparitia sa in noul film Batman. Specificatii: - vine insotita de o baza si 1 accesoriu - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - proiectat cu Ultra Articulation cu pana la 22 de puncte de...
Figurina articulata DC Comics cu...
139,00 RON
Night Cougar Alien masoara aproximativ 18 cm si detine o coada flexibila, plus o drona detasabila care se fixeaza magnetic de spate! Ambalajul aduce un omagiu adus artei clasice Kenner, oferind ilustratii personalizate si o paleta de culori care aminteste de rafturile de jucarii de la inceputul...
Night Cougar Alien masoara...
249,00 RON
Panther Alien masoara aproximativ 18 cm si detine o coada flexibila, plus o drona detasabila care se fixeaza magnetic de spate! Ambalajul aduce un omagiu adus artei clasice Kenner, oferind ilustratii personalizate si o paleta de culori care aminteste de rafturile de jucarii de la inceputul...
Panther Alien masoara aproximativ 18...
249,00 RON
Pregateste-te pentru unele dintre cele mai mari batalii Pokemon, pline de actiune si extrem de distractive! Aceasta colectie va aduce o serie de figurine cu Pokemoni indragiti, precum Flareon. Figurinele articulate masoara 8 cm si se remarca prin detalii autentice si mecanisme dinamice unice. Le...
Pregateste-te pentru unele dintre...
69,00 RON
Pregateste-te pentru unele dintre cele mai mari batalii Pokemon, pline de actiune si extrem de distractive! Aceasta colectie va aduce o serie de figurine cu Pokemoni indragiti, precum Psyduck. Figurinele articulate masoara 8 cm si se remarca prin detalii autentice si mecanisme dinamice unice. Le...
Pregateste-te pentru unele dintre...
69,00 RON
Aceste figurine autentice si extrem de detaliate cu personajele tale preferate vin sub o forma unica si flexibila. Sunt numai bune de colectionat, caci poti recrea impreuna cu ele scene din filmele tale favorite, apoi le poti afisa gratie suportului display inclus. Bendyfigs reprezinta o sursa...
Aceste figurine autentice si extrem...
119,00 RON
Figurina articulata DC Comics cu Catwoman de 18 cm este inspirata de aparitia sa in noul film numit The Batman. Specificatii: - vine insotita de o baza si 1 accesoriu - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - proiectat cu Ultra Articulation cu pana la 22 de puncte...
Figurina articulata DC Comics cu...
139,00 RON
Figurina articulata DC Comics cu Bruce Wayne de 18 cm este inspirata de aparitia sa in noul film numit The Batman. Specificatii: - vine insotita de o baza si 1 accesoriu - include un cartonas de colectie cu biografia personajului - proiectat cu Ultra Articulation cu pana la 22 de...
Figurina articulata DC Comics cu...
139,00 RON
Figurina incredibil de detaliata, masoara 18 cm si este inspirata din serialul Netflix The Witcher, Sezonul 2. Figurina il prezinta pe Geralt in starea de Witcher. Detine Ultra Articulation cu pana la 22 de parti mobile pentru o gama completa de pozitii. Include 1 accesoriu si o baza...
Figurina incredibil de detaliata,...
199,00 RON
Ace este comandantul celui de-al doilea echipaj al Diviziei Whitebeard, dar si fratele mai mare al lui Luffy! De cand a mancat Fructul Mera Mera, acesta a dobandit puterea elementara a focului. Figurina Ace vine insotita de 2 accesorii detasabile cu flacari. Capul, corpul si picioarele sunt...
Ace este comandantul celui de-al...
69,00 RON
Billy, marioneta din saga filmelor Saw, se alatura colectiei de figurine Bendyfigs de la Noble Collection. Insotita de o baza display, figurina masoara aproximativ 18 cm, poate fi pozitionata dupa bunul plac si este incredibil de detaliata.
Billy, marioneta din saga filmelor...
109,00 RON
Aceste figurine autentice si extrem de detaliate cu personajele tale preferate vin sub o forma unica si flexibila. Sunt numai bune de colectionat, caci poti recrea impreuna cu ele scene din filmele si serialele tale favorite. Bendyfigs reprezinta o sursa de distractie pentru copii si sunt...
Aceste figurine autentice si extrem...
59,00 RON
Aceste figurine autentice si extrem de detaliate cu personajele tale preferate vin sub o forma unica si flexibila. Sunt numai bune de colectionat, caci poti recrea impreuna cu ele scene din filmele si serialele tale favorite. Bendyfigs reprezinta o sursa de distractie pentru copii si sunt...
Aceste figurine autentice si extrem...
59,00 RON
Aceste figurine autentice si extrem de detaliate cu personajele tale preferate vin sub o forma unica si flexibila. Sunt numai bune de colectionat, caci poti recrea impreuna cu ele scene din filmele si serialele tale favorite. Bendyfigs reprezinta o sursa de distractie pentru copii si sunt...
Aceste figurine autentice si extrem...
59,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: A New Hope (Episode IV) cu aceasta figurina articulata cu Princess Leia , Black Series, care masoara 15 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
169,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: Attack of the Clones cu aceasta figurina articulata cu Obi-Wan Kenobi , Vintage Collection, care masoara 10 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
119,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din celebra serie Mandalorian cu aceasta figurina articulata cu Boba Fett , Black Series, care masoara 15 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
179,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din filmul Star Wars: A New Hope (Episode IV) cu aceasta figurina articulata cu Princess Leia Organa , Black Series, care masoara 15 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
179,00 RON