Loading

Filltreaza dupa

Pret
53 RON 208 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less

Offer a gift card

  
Din jocul video Mortal Kombat vine o figurina de colecţionat cu  Kitana .
Din jocul video Mortal Kombat vine...
89,00 RON 53,40 RON
Acest pachet de 2 figurine articulate ii infatiseaza pe  Shrike Ana si Soldier  din popularul joc video Overwatch . Acestea masoara peste 15 cm inaltime, detin multiple puncte de articulatie, include fiecare cate un set de accesorii si sunt perfecte pentru colectia oricarui fan adevarat...
Acest pachet de 2 figurine...
259,00 RON 207,20 RON
Aceasta figurina de colectie Minecraft Dungeons cu SKELETON masoara 8 cm este gata de lupta! Figurina are cinci puncte de articulatie mobile si vine insotita de o serie de accesorii cu care poti recrea scene inspirate din celebrul joc Minecraft!
Aceasta figurina de colectie...
79,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din jocul video Star Wars Jedi: Fallen Order cu aceasta figurina articulata cu Flametrooper ,  Black Series, care masoara 15 cm, include 1 accesoriu si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
189,00 RON
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti momentele intense din jocul video Star Wars: Knights of the Old Republic  cu aceasta figurina articulata cu Zaalbar ,  Black Series, care masoara 15 cm, include 2 accesorii si dispune de o multime de puncte de articulatie.
De la Hasbro Toy Group. Aminteste-ti...
199,00 RON