Loading
Completează-ți colecția cu această figurină de 20 cm., cu anti-eroina Harley Quinn , îmbrăcată într-un inedit costum de tip hula girl. Este o reprezentare inedită a personajului care execută mișcări din talie atunci când este mișcată jucăria. "
Completează-ți colecția cu această...
149,00 RON 134,10 RON
Această figurină cu super-eroul Groot în forma sa Baby Groot dansează pe ritmul muzicii emise chiar de ea. Figurina recunoaște și muzica provenită din alte surse și începe să danseze. "
Această figurină cu super-eroul Groot în forma sa Baby Groot se balansează ca și când ar dansa. Caseta pe care stă Groot vine preînregistrată cu cântecul ‘Come a little bit closer’ din al doilea film Guardians of the Galaxy. "
Această figurină este inspirată de seriile Alien, Predator, AVP și Prometheus , infățișându-l pe Hunter Predator, unul din Predatorii care apar în filmul Predator 2. "
Această figurină este inspirată de seriile Alien, Predator, AVP și Prometheus , infățișând unul dintre liderii Super Predatorilor, și anume pe Berserker Predator cunoscut și ca Mr. Black. "
Această figurină este inspirată de seriile Alien, Predator, AVP și Prometheus , infățișând unul dintre Predalieni, extratereștrii care sunt o combinație între speciile Xenomorph și Predator. "
Această figurină este inspirată de seriile Alien, Predator, AVP și Prometheus , infățișându-l pe Johner, un traficant care a supraviețuit evenimentelor de pe Auriga. "
Această figurină cu super-eroul Groot în forma sa Baby Groot se balansează ca și când ar dansa. Figurina primește energie de la soare și permite fanilor să de bucure de un dancing Groot timp de câteva ore. "