Loading

Filltreaza dupa

Pret
186 RON 1360 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Această figurină deosebită din colecția Marvel Select o prezintă pe X-23 în costumul său original.  "
Această figurină deosebită din...
269,00 RON
Această figurină cu Dawn este perfectă pentru toți fanii benzilor desenate create de Joseph Michael Linsner. "
Această figurină cu Dawn este...
269,00 RON 228,65 RON
Această figurină deosebită din colecția Marvel Premier îl prezintă pe Wolverine în zăpadă fiind perfectă pentru toți colecționarii.  
Această figurină deosebită din...
799,00 RON 679,15 RON
Din benzile desenate Daredevil vine o figurină de excepție cu personajul principal perfectă pentru toți fanii Marvel. "
Din benzile desenate Daredevil...
269,00 RON
Această figurină articulată o reprezintă pe anti-eroina  Harely Quinn , înfățișată într-o variantă deosebită, cu un nivel superior de detaliu al sculpturii și picturii. Statueta a fost creată de artistul Clayburn Moore. "
Această figurină articulată o...
1.599,00 RON 1.359,15 RON
Această statuetă extraordinară din colecția Marvel Gallery reprezintă una dintre cele mai îndrăgite super-eroine din universul Marvel,  și anume faimoasa Spider-woman.
Această statuetă extraordinară din...
259,00 RON
Diamond Select Toys ne prezintă o nouă figurină Marvel Premier Psylocke , inspirată de personajele din benzile desenate Marvel și sculptată de Alejandro Pereira. "
Diamond Select Toys ne prezintă o...
789,00 RON 670,65 RON
Această stauetă deosebită reprezintă pe una dintre cele mai îndrăgite eroine ale universului Marvel : Ironheart.
Această stauetă deosebită reprezintă...
279,00 RON
Această figurină deosebită din colecția Marvel Select o prezintă pe Jean Grey în costumul său original, X-Men stând deasupra unei păsări Phoenix. Figurina este sculptată de Alejandro Pereira.
Această figurină deosebită din...
259,00 RON
Această stauetă deosebită, în stil Artfx+, o reprezintă pe anti-eroina Gwenpool , din universul Marvel . Figurina este sculptată după un desen al artistului Alejandro Pereira și este prima de acest fel cu acest personaj. "
Această stauetă deosebită, în stil...
259,00 RON 220,15 RON
Înainte de a lua în primire rolul de detectiv particular, Jessica Jones a încercat rolul de supererou sub numele Jewell . Din păcate acest lucru nu a durat foarte mult, întrucât Killgrave i-a încurcat planurile. Cu toate acestea Marvel Gallery aduce în colecția sa o figurină a lui...
Înainte de a lua în primire rolul de...
219,00 RON 186,15 RON
Această stauetă deosebită reprezintă pe una dintre cele mai îndrăgite anti-eroine ale universului Marvel : Lady Deadpool. "
Această stauetă deosebită reprezintă...
269,00 RON
Această statuetă extraordinară reprezintă una dintre cele mai îndrăgite eroine din universul Marvel,  și anume neînfricata Captain Marvel. "
Această statuetă extraordinară...
259,00 RON
Această statuetă superbă o înfăţişează pe prinţesa amazoanelor din universul DC Comics, Wonder Woman , în varianta reprezentării sale din îndrăgitul desen animat Justice League. Are peste 20 cm înălţime, este sculptată din PVC şi pictată manual de către ariştii studioului Steve Varner. "
Această statuetă superbă o...
279,00 RON
Aceasta este o figurina extraordinara cu  Black Cat  de 22 cm.
Aceasta este o figurina...
279,00 RON
Aceasta este o figurina extraordinara cu  Cloak & Dagger   de 22 cm.
Aceasta este o figurina...
299,00 RON
Lady Death soseste ca parte a seriei Femme Fatales . Aceasta statueta masoara 23 cm si este sculptata cu o deosebita maiestrie de catre Sam Greenwell.
Lady Death soseste ca parte a...
329,00 RON
DC Gallery prezinta aceasta statueta The Drowned care vine sa completeze seria Dark Knights: Metal . Tasnind din apa, inconjurat de tentaculele unei fiare uriase, acest Batman acvatic, care face parte din Dark Multiverse este perfect pentru colectia oricarui fan Batman sau Aquaman. Diorama...
DC Gallery prezinta aceasta statueta...
259,00 RON
Marvel  Gallery   ne aduce o figurina cu Madelyne Pryor, adica Goblin Queen , care este inspirata de aparitia personajului in faimoasa serie de benzi desenate Mutant-X. Statueta masoara aproximativ 23 cm si este realizata cu o deosebita atentie acordata detaliilor.
Marvel  Gallery   ne aduce o...
289,00 RON
Direct din paginile benzilor desenate ale universului Marvel Comics, vine aceasta diorama cu Angela , sora asgardiana a lui Thor. Angela este redata alaturi de sabia sa, fiind pregatita sa obtina victorii pe masura puterilor sale.
Direct din paginile benzilor...
279,00 RON
Inspirata din seria clasica Dark Knight Returns a lui Frank Miller, Batman  isi face aparitia in aceasta minunata diorama PVC. Statueta il infatiseaza pe Batman alaturi de discipola sa Carrie Kelly , noua Robin. Diorama masoara aproximativ 22 cm si este realizata cu o deosebita atentie...
Inspirata din seria clasica Dark...
399,00 RON
Aceasta statueta o infatiseaza pe celebra Harley Quinn in viziunea artistului Joseph Michael Linsner. Statueta masoara 23 cm si este destinata tuturor colectionarilor DC Comics.
Aceasta statueta o infatiseaza pe...
299,00 RON
Aceasta statueta il infatiseaza pe super-eroul Punisher , asa cum apare in benzile desenate. Statueta masoara 23 cm si este destinata tuturor colectionarilor Marvel.
Aceasta statueta il infatiseaza pe...
299,00 RON
Aceasta statueta il infatiseaza pe James Rhodes, in armura War Machine , asa cum apare in filmul Endgame. Statueta masoara aproximativ 23 cm si este destinata tuturor colectionarilor Marvel.
Aceasta statueta il infatiseaza pe...
299,00 RON
Marvel Gallery ne aduce aceasta statueta extraordinara reprezentandu-l pe unul dintre cei mai infricosatori raufacatori din universul Marvel , si anume Carnage . Statueta masoara aproximativ 23 cm si marcheaza debutul psihopatului Kletus Cassady. 
Marvel Gallery ne aduce aceasta...
299,00 RON
Cthulhu se trezeste la viata! Prima diorama realizata vreodata cu Cthulhu, personajul lui Lovecraft, il infatiseaza pe batranul zeu care se ridica din visare in R'lyeh. Statueta face parte din colectia Diamond Gallery, masoara peste 25 cm inaltime si este sculptata manual, in detalii...
Cthulhu se trezeste la viata!...
299,00 RON
Aceasta statueta il infatiseaza pe Deathstroke , in viziunea artistilor Caesar si Alterton. Statueta cu Slade Wilson masoara peste 25 cm si este destinata tuturor colectionarilor DC Comics.
Aceasta statueta il infatiseaza pe...
299,00 RON
Clasificata ca mutant din clasa Omega, Emma Frost poseda abilitati telepatice extraordinare si se poate transforma intr-o forma de diamant organic, ceea ce o face translucida, incredibil de puternica si aproape invulnerabila. De aceea, Emma Frost a fost si gazda a Fortei Phoenix si a facut...
Clasificata ca mutant din clasa...
269,00 RON
Batwoman intra in lumina reflectoarelor cu cea mai noua Diorama PVC din seria DC Gallery. Statueta de 20 cm prezinta o eroina cu parul de un roscat electrizant si in costum negru, gata sa porneasca la lupta.
Batwoman intra in lumina...
279,00 RON 265,05 RON