Loading

Filltreaza dupa

Pret
259 RON 399 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less

Offer a gift card

  
Batwoman intra in lumina reflectoarelor cu cea mai noua Diorama PVC din seria DC Gallery. Statueta de 20 cm prezinta o eroina cu parul de un roscat electrizant si in costum negru, gata sa porneasca la lupta.
Batwoman intra in lumina...
279,00 RON 265,05 RON
DC Gallery prezinta aceasta statueta The Drowned care vine sa completeze seria Dark Knights: Metal . Tasnind din apa, inconjurat de tentaculele unei fiare uriase, acest Batman acvatic, care face parte din Dark Multiverse este perfect pentru colectia oricarui fan Batman sau Aquaman. Diorama...
DC Gallery prezinta aceasta statueta...
259,00 RON
Inspirata din seria clasica Dark Knight Returns a lui Frank Miller, Batman  isi face aparitia in aceasta minunata diorama PVC. Statueta il infatiseaza pe Batman alaturi de discipola sa Carrie Kelly , noua Robin. Diorama masoara aproximativ 22 cm si este realizata cu o deosebita atentie...
Inspirata din seria clasica Dark...
399,00 RON
Aceasta statueta o infatiseaza pe celebra Harley Quinn in viziunea artistului Joseph Michael Linsner. Statueta masoara 23 cm si este destinata tuturor colectionarilor DC Comics.
Aceasta statueta o infatiseaza pe...
299,00 RON
Aceasta statueta il infatiseaza pe Deathstroke , in viziunea artistilor Caesar si Alterton. Statueta cu Slade Wilson masoara peste 25 cm si este destinata tuturor colectionarilor DC Comics.
Aceasta statueta il infatiseaza pe...
299,00 RON