Loading

Filltreaza dupa

Pret
259 RON 680 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less

Offer a gift card

  
Această statuetă extraordinară reprezintă una dintre îndrăgitele eroine ale universului DC Comic , și anume pe Huntress, o membră a Justice League   care face parte din familia extinsă a lui Batman. "
Această statuetă extraordinară...
229,00 RON
Această statuetă extraordinară reprezintă unul dintre cei mai îndrăgiți eroi din benzile desenate  DC Comics , și anume Superman. Supereroul este înfățișat escaladând un pisc muntos și pregătindu-se să protejeze omenirea. "
Această statuetă extraordinară...
229,00 RON
Completează-ți colecția cu această figurină cu anti-eroina Poison Ivy , așa cum este ea înfățișată în  Batman: The Animated Series.  Este o replică fidelă a modelului din serialul animat, sculptată și pictată cu mare atenție.
Completează-ți colecția cu această...
799,00 RON 679,15 RON
Eroul Batman vine în fața colecționarilor într-o ediție spectaculoasă marca Diamond Select, așa cum apare în seria Batman The Animated Series. "
Eroul Batman vine în fața...
229,00 RON
Eroina Batgirl vine în fața colecționarilor într-o ediție spectaculoasă marca Diamond Select, așa cum apare în seria Batman The Animated Series New Adventures. "
Eroina Batgirl vine în fața...
229,00 RON
Catwoman vine în fața colecționarilor într-o ediție spectaculoasă marca Diamond Select, așa cum apare în seria Batman The Animated Series New Adventures. "
Catwoman vine în fața...
229,00 RON
Eroul Batman vine în fața colecționarilor într-o ediție spectaculoasă marca Diamond Select Toys, așa cum apare în seria Batman Beyond. "
Eroul Batman vine în fața...
229,00 RON
Această statuetă extraordinară reprezintă mult îndrăgitul erou din benzile desenate  DC Comics,  și anume Flash în varianta sa din Justice League of America The Animated Series. "
Această statuetă extraordinară...
229,00 RON 194,65 RON
Figurină cu Wonder Woman , din universul DC Comics .
Figurină cu Wonder Woman , din...
269,00 RON
Cel mai mare rol al lui Heath Ledger este conturat in aceasta noua Diorama PVC din seria DC Gallery. Statueta de 23 cm a lui Joker din filmul The Dark Knight , este realizata magistral si se remarca prin atentia deosebita acordata detaliilor si culorilor perfect alese.
Cel mai mare rol al lui Heath Ledger...
269,00 RON 255,55 RON
Batwoman intra in lumina reflectoarelor cu cea mai noua Diorama PVC din seria DC Gallery. Statueta de 20 cm prezinta o eroina cu parul de un roscat electrizant si in costum negru, gata sa porneasca la lupta.
Batwoman intra in lumina...
279,00 RON 265,05 RON
Faimoasa hoata din Gotham,  Catwoman , este reprezentata in aceasta statueta de 23 cm printr-un look iconic si face parte din colectia Diamond Select.
Faimoasa hoata din Gotham,  Catwoman...
269,00 RON 255,55 RON
In seria DC Gallery a Dioramelor PVC, isi face aparitia o statueta Dark Nights: Metal  Red Death !Acest Batman Speed Force poate completa cu succes oricare din colectiile Batman sau Flash.
In seria DC Gallery a Dioramelor...
269,00 RON 255,55 RON
Aceasta statueta extraordinara reprezinta una dintre cele mai indragite anti-eroine din benzile desenate  DC Comics,  si anume Harley Quinn,  asa cum este ea prezentata in Suicide Squad .
Aceasta statueta extraordinara...
299,00 RON 284,05 RON
DC Gallery prezinta aceasta statueta The Drowned care vine sa completeze seria Dark Knights: Metal . Tasnind din apa, inconjurat de tentaculele unei fiare uriase, acest Batman acvatic, care face parte din Dark Multiverse este perfect pentru colectia oricarui fan Batman sau Aquaman. Diorama...
DC Gallery prezinta aceasta statueta...
259,00 RON
Arcasul de Smarald este aici! Din seria DC Gallery , avem aceasta diorama cu Oliver Queen aflat pe acoperisul unei cladiri din Star City. Inspirata din versiunea reprezentata in benzile desenate, figurina cu Green Arrow masoara 20 cm si este perfecta pentru toti fanii super-eroului.
Arcasul de Smarald este aici! Din...
279,00 RON
Inspirata din crossover-ul Elseworlds din universul Arrow, Batwoman isi face aparitia in aceasta minunata diorama PVC. Statueta are infatisarea actritei Ruby Rose, masoara aproximativ 23 cm si este realizata cu o deosebita atentie acordata detaliilor.
Inspirata din crossover-ul...
299,00 RON
Inspirata din seria clasica Dark Knight Returns a lui Frank Miller, Batman  isi face aparitia in aceasta minunata diorama PVC. Statueta il infatiseaza pe Batman alaturi de discipola sa Carrie Kelly , noua Robin. Diorama masoara aproximativ 22 cm si este realizata cu o deosebita atentie...
Inspirata din seria clasica Dark...
399,00 RON
Indragitul super-erou al universului DC Comics vine in mare viteza cu aceasta diorama care masoara aproximativ 23 cm. Flash este redat asa cum apare in benzile desenate si face parte din seria DC Gallery.
Indragitul super-erou al universului...
299,00 RON
Aceasta diorama cu Harley Quinn este inspirata din filmul Suicide Squad si o infatiseaza pe eroina pregatita de o noapte exploziva in oras.
Aceasta diorama cu Harley Quinn...
299,00 RON