Ofertă Infinity: the Game - Ariadna Starter Pack Vizualizare mai mare

Infinity: the Game - Ariadna Starter Pack

-40%

133,61 lei

80,17 lei

În stoc

170 de ani în viitor, vechile naţiuni se grupează în uriașe federaţii internaţionale care au împărţit între ele sistemele solare care au fost considerate ca fiind adecvate pentru a susţine viaţă umană. Aceste noi organizaţii, mult mai puternice decât cele vechi, continuă să fie puse în mişcare de către aceleaşi vechi ”pasiuni” din istoria umanităţii: nevoia de spaţiu pentru locuit, resurse şi putere. Toate vor acelaşi lucru, iar aceasta face pacea un scop foarte dificil. Confruntarea şi conflictul sunt la ordinea zilei, fie ele pe faţă sau ascunse, de mare sau mică intensitate, de lungă sau scurtă durată... profesia de soldat în această epoca este departe de a fi plictisitoare.

Ariadna este formată din urmaşii primei nave de colonizare care a dispărut într-o gaură de vierme şi care a fost considerată pierdută. Izolată pe o planetă îndepartatpă şi ostilă, Cazacii, americanii, scoţienii şi francezii au evoluat într-o rasă dură însă slab dezvoltată tehnologic care tocmai au facut primul contact cu Sfera Umană şi încearca să îşi croiască un loc fără a cădea sub influenţa marilor puteri.

Acest starter pack conţine 6 miniaturi neasamblate şi nepictate, şi sunt tot ceea ce este nevoie pentru a începe un joc.

Detalii despre produs

Statut în cadrul serieiJoc de bază
Numele seriei de care aparţineInfinity
TematicăLupte
TematicăRăzboi
TematicăMiniaturi
TematicăScience Fiction
Mecanici de jocSistem de acordare a punctelor de acţiune
Mecanici de jocZaruri
Durată de jocsub 60 minute
Vârsta minimă recomandată8 ani
Anul publicării2005

Recenzii