Infinity: the Game - Corregidor Jurisdictional Command Vizualizare mai mare

Infinity: the Game - Corregidor Jurisdictional Command

159,00 lei

Indisponibil

170 de ani în viitor, vechile naţiuni se grupează în uriașe federaţii internaţionale care au împărţit între ele sistemele solare care au fost considerate ca fiind adecvate pentru a susţine viaţă umană. Aceste noi organizaţii, mult mai puternice decât cele vechi, continuă să fie puse în mişcare de către aceleaşi vechi ”pasiuni” din istoria umanităţii: nevoia de spaţiu pentru locuit, resurse şi putere. Toate vor acelaşi lucru, iar aceasta face pacea un scop foarte dificil. Confruntarea şi conflictul sunt la ordinea zilei, fie ele pe faţă sau ascunse, de mare sau mică intensitate, de lungă sau scurtă durată... profesia de soldat în această epoca este departe de a fi plictisitoare.

Nomazii constau în 3 nave enorme ale căror locuitori, dezamăgiţi de societatea controlată de blocuri economice uriaşe si de inteligenţă artificială, s-au separat de ea şi cutreieră prin spaţiu făcând comerţ din sistem în sistem.

Acest starter pack conţine 6 miniaturi neasamblate şi nepictate, şi sunt tot ceea ce este nevoie pentru a începe un joc.

Recomandări

Detalii despre produs

Statut în cadrul seriei Joc de bază
Numele seriei de care aparţine Infinity
Tematică Război
Tematică Miniaturi
Tematică Science Fiction
Tematică Lupte
Mecanici de joc Sistem de acordare a punctelor de acţiune
Mecanici de joc Zaruri
Durată de joc sub 60 minute
Vârsta minimă recomandată 8 ani
Anul publicării 2005

Recenzii

Cei care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: