Infinity: the Game - Japanese Sectorial Army

133,61 lei

Indisponibil

170 de ani în viitor, vechile naţiuni se grupează în uriașe federaţii internaţionale care au împărţit între ele sistemele solare care au fost considerate ca fiind adecvate pentru a susţine viaţă umană. Aceste noi organizaţii, mult mai puternice decât cele vechi, continuă să fie puse în mişcare de către aceleaşi vechi ”pasiuni” din istoria umanităţii: nevoia de spaţiu pentru locuit, resurse şi putere. Toate vor acelaşi lucru, iar aceasta face pacea un scop foarte dificil. Confruntarea şi conflictul sunt la ordinea zilei, fie ele pe faţă sau ascunse, de mare sau mică intensitate, de lungă sau scurtă durată... profesia de soldat în această epoca este departe de a fi plictisitoare.

Întregul Orient este unit sub drapelul a ceea ce a fost odata China, dar care acum a format o singură, deşi variată, cultură orientală. Produs al dezvoltării puternice pe plan industrial şi tehnologic şi al unei economii forţate şi prospere, Yu Jing este determinată să obţina poziţia dominată dintre organizaţii.

Acest starter pack conţine 6 miniaturi neasamblate şi nepictate, şi sunt tot ceea ce este nevoie pentru a începe un joc.

Recomandări

Detalii despre produs

Statut în cadrul serieiJoc de bază
Numele seriei de care aparţineInfinity
TematicăMiniaturi
TematicăScience Fiction
TematicăLupte
TematicăRăzboi
Mecanici de jocZaruri
Mecanici de jocSistem de acordare a punctelor de acţiune
Durată de jocsub 60 minute
Vârsta minimă recomandată8 ani
Anul publicării2005

Recenzii