Infinity: the Game - The Steel Phalanx Vizualizare mai mare

Infinity: the Game - The Steel Phalanx

159,00 lei

Indisponibil

170 de ani în viitor, vechile naţiuni se grupează în uriașe federaţii internaţionale care au împărţit între ele sistemele solare care au fost considerate ca fiind adecvate pentru a susţine viaţă umană. Aceste noi organizaţii, mult mai puternice decât cele vechi, continuă să fie puse în mişcare de către aceleaşi vechi ”pasiuni” din istoria umanităţii: nevoia de spaţiu pentru locuit, resurse şi putere. Toate vor acelaşi lucru, iar aceasta face pacea un scop foarte dificil. Confruntarea şi conflictul sunt la ordinea zilei, fie ele pe faţă sau ascunse, de mare sau mică intensitate, de lungă sau scurtă durată... profesia de soldat în această epoca este departe de a fi plictisitoare.

ALEPH este o inteligenţă artificială unică ce controlează reţelele de date şi sistemele tehnologice ale întregii Sfere Umane. Aleph este cel mai mare aliat al omenirii, şi fără el, sistemele socio-politice şi economice ar cădea în ruină foarte repede.

Acest starter pack conţine 6 miniaturi neasamblate şi nepictate, şi sunt tot ceea ce este nevoie pentru a începe un joc.

Recomandări

Detalii despre produs

Numele seriei de care aparţine Infinity
Statut în cadrul seriei Joc de bază
Tematică Science Fiction
Tematică Lupte
Tematică Război
Tematică Miniaturi
Mecanici de joc Zaruri
Mecanici de joc Sistem de acordare a punctelor de acţiune
Durată de joc sub 60 minute
Vârsta minimă recomandată 8 ani
Anul publicării 2005

Recenzii