Loading

Filltreaza dupa

Pret
73 RON 1499 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Acest model Diecast este o replică exactă a faimoasei mașini e echipei Ghostbusters din filmul cu același nume. "
Acest model Diecast este o replică...
699,00 RON
Această figurină cu Jobenul Magic este perfectă pentru colecțiile tuturor fanilor Harry Potter. Figurina este customizabilă și are 64 de piese. "
Această figurină cu Jobenul Magic...
73,00 RON
Acest model de U-Wing pluteste cu ajutorul electromagnetismului. Incearca-l si tu!
Acest model de U-Wing pluteste cu...
1.499,00 RON
U.S.S. Enterprise se afla sub comanda Capitanului James T. Kirk si a Primului Ofiter Spock. In cei 5 ani de misiuni, acestia ajung in zone spatiale neexplorate de omenire inca. Calatoriti alaturi de ei, adaugand la colectia personala aceasta figurina a navei Enterprise NCC-1701 , care detine...
U.S.S. Enterprise se afla sub...
729,00 RON
Pentru fanii Marvel avem acest set IncrediBuilds 3D Wood Model Kit , cu care se poate construi celebrul Scut al lui Captain America.
Pentru fanii Marvel avem acest set...
83,00 RON
Kotobukiya prezinta Bullet Knights Launcher  din noua serie Megami Device, sub forma unei figurine articulate cu armura si arme detasabile.
Kotobukiya prezinta Bullet Knights...
409,00 RON 388,55 RON
Kotobukiya prezinta Bullet Knights Lancer  din noua serie Megami Device, sub forma unei figurine articulate cu armura si arme detasabile.
Kotobukiya prezinta Bullet Knights...
399,00 RON 379,05 RON
Aceasta figurina este prima din seria "Chitocerium" si contine cele mai multe puncte de articulatie de pana acum. Aceasta masoara 20 cm si vine insotita de o multitudine de accesorii.
Aceasta figurina este prima din...
349,00 RON 331,55 RON
Acest uimito r Iron Gauntlet , in versiune deluxe, reprezinta cadoul perfect pentru colectionarii si fanii filmului Avengers: Endgame .
Acest uimito r Iron Gauntlet , in...
259,00 RON
Acest uimitor   Infinity Gauntlet , inspirat din filmul celebru Avengers: Infinity War, masoara aproximativ 50 de cm si este o piesa de colectie inedita pentru toti fanii Universului Marvel. Figurina articulata electronica detine efecte sonore si luminoase.
Acest uimitor   Infinity Gauntlet ,...
779,00 RON
Din universul faimosului joc video  BioShock  vine acest kit de asamblare  Big Daddy , perfect pentru orice colectionar.
Din universul faimosului joc video...
119,00 RON
Din universul faimosului joc video   Overwatch  vine acest kit de asamblare IncrediBuilds 3D, perfect pentru orice colectionar.
Din universul faimosului joc video...
103,00 RON
Fanii universului Marvel vor putea în sfârșit să adauge scutul Căpitanului America la colecțiile lor cu ajutorul acestei replici de excepție.
Fanii universului Marvel vor putea...
89,00 RON