Loading

Filltreaza dupa

Pret
49 RON 1499 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
USS Enterprise NCC-1701-C "
USS Enterprise NCC-1701-C "
80,81 RON
Back to the Future este unul din cele mai memorabile filme de science fiction al anilor 80. O jucărie perfectă pentru fanii filmului dar și pentru fanii mașinilor modificate. Mașina are luminițe funcționale și sunete. "
Back to the Future este unul din...
377,00 RON
Această figurină reprezintă cunoscuta navă Normandy, un simbol reprezentativ al seriei de jocuri video Mass Effect . Această replică este modelată conform navei originale, din metal și conține și un suport pentru etalarea acesteia, decorat cu simbolul Alianței. "
Această figurină reprezintă...
189,00 RON
Această figurină reprezintă cunoscuta navă Pelican, una dintre cele mai utilizate modalități de transport pentru trupe din universul jocului video Halo . Replica este modelată conform navei originale, are aproximativ 15 cm. și include și un suport pentru etalarea acesteia, decorat cu simbolul...
Această figurină reprezintă...
199,00 RON
Aceasta este o copie în mărime naturală după creaurile din filmul Aliens , din 1986. Măsoară peste un metru înălțime.
Aceasta este o copie în mărime...
389,00 RON
Acest set conține 6 ouă de xenomorf și 3 facehuggers, toate fosforescente.
Acest set conține 6 ouă de xenomorf...
134,00 RON
Acest set conține îndrăgita mașină Batmobile a super-eroului Batman , așa cum este aceasta ilustrată în serialul animat The Animated Series , și conține și 2 figurine maleabile cu cu Batman si Robin. "
Acest set conține îndrăgita mașină...
209,00 RON
Această figurină reprezintă cunoscuta navă Cerberus Normandy, un simbol reprezentativ al seriei de jocuri video Mass Effect . Această replică este modelată conform navei originale, din metal și conține și un suport pentru etalarea acesteia, decorat cu simbolul Alianței.
Această figurină reprezintă...
189,00 RON
Acest pachet conține îndrăgita mașină Batmobile a super-eroului Batman , așa cum este aceasta ilustrată în filmul Batman vs Superman. Mașina are uși care se deschid și un interior detaliat. "
Acest pachet conține îndrăgita...
63,00 RON
Back to the Future este unul din cele mai memorabile filme de science fiction ale anilor 80. O jucărie perfectă pentru fanii filmului dar și pentru fanii mașinilor modificate, Mark III este o replică perfectă a faimoasei mașini din film. Mașina are luminițe funcționale și sunete. "
Back to the Future este unul din...
269,00 RON
Din universul serialului Star Trek , figurina exclusivă cu nava  USS Enterprise NCC-1701-D în format vinyl vine să completeze colecția oricărui colecționar.
Din universul serialului Star Trek...
74,00 RON
Acest pachet conține îndrăgita mașină Batmobile a super-eroului Batman , așa cum este aceasta ilustrată în   serialul TV clasic din anul 1966.Mașina are uși care se deschid și un interior detaliat. "
Acest pachet conține îndrăgita...
63,00 RON
Această figurină reprezintă cunoscuta navă Tempest, un simbol reprezentativ al seriei de jocuri video Mass Effect : Andromeda . Această replică este modelată conform navei originale, din metal și conține și un suport pentru etalarea acesteia. "
Această figurină reprezintă...
249,00 RON
Acest pachet conține îndrăgita mașină Batmobile a super-eroului Batman , așa cum este aceasta ilustrată în trilogia The Dark Knight. Mașina are uși care se deschid și un interior detaliat. "
Acest pachet conține îndrăgita...
63,00 RON
Din universul serialului Star Trek vine acest kit de asamblare a navei USS Enterprise, în versiunea sa din filmul Star Trek Into Darkness , perfect pentru orice colecționar. "
Din universul serialului Star Trek...
229,00 RON
Din universul serialului Star Trek vine acest kit de asamblare a navei USS Enterprise, în versiunea sa din seria originală din anii '60, perfect pentru orice colecționar. "
Din universul serialului Star Trek...
177,00 RON
Din universul faimoasei serii Star Wars vine acest kit de asamblare a navei Landspeeder, în versiunea sa din trilogia originală, perfect pentru orice colecționar. "
Din universul faimoasei serii Star...
169,00 RON
Din universul faimoasei serii Star Wars vine acest kit de asamblare a navei TIE Fighter, în versiunea sa din trilogia originală, perfect pentru orice colecționar. "
Din universul faimoasei serii Star...
169,00 RON
Această figurină extraordinară reprezintă o replică perfectă a toporului lui Durotan, personajul principal al seriei de jocuri video și filmului Warcraft . "
Această figurină extraordinară...
369,00 RON
Acest set conține îndrăgita mașină Batmobile a super-eroului Batman , așa cum este aceasta ilustrată în varianta sa din anul 1989, și conține și o figurină maleabilă cu Batman. "
Acest set conține îndrăgita mașină...
169,00 RON
Acest pachet conține îndrăgita mașină Batmobile a super-eroului Batman , așa cum este aceasta ilustrată în trilogia Batman Forever. Mașina are uși care se deschid și un interior detaliat. "
Acest pachet conține îndrăgita...
59,00 RON
Această figurină este inspirată de seriile Alien, Predator, AVP și Prometheus , infățișându faimoasa navă U.S.C.S.S. Nostromo. "
Această figurină este inspirată de...
469,00 RON
Din universul A Game of Thrones vine o figurină de colecţionat The Iron Throne , perfectă pentru toț fanii seriei.
Din universul A Game of Thrones...
359,00 RON
Această figurină cu super-eroul Groot în forma sa adultă este perfectă pentru colecțiile tuturor fanilor Guardians of the Galaxy. Figurina este customizabilă și are 64 de piese. "
Această figurină cu super-eroul...
69,00 RON
Din universul faimoasei serii Star Wars vine aceast figurină a navei Millennium Falcon în versiunea sa din trilogia originală, perfectă pentru orice colecționar. "
Din universul faimoasei serii Star...
499,00 RON
Această figurină cu păianjenul Aragog este perfectă pentru colecțiile tuturor fanilor Harry Potter. Figurina este customizabilă și are 30 de piese. "
Această figurină cu păianjenul...
69,00 RON
Această figurină cu Hoțoaica Aurie este perfectă pentru colecțiile tuturor fanilor Harry Potter. Figurina este customizabilă și are 26 de piese. "
Această figurină cu Hoțoaica Aurie...
69,00 RON
Această figurină cu Jobenul Magic este perfectă pentru colecțiile tuturor fanilor Harry Potter. Figurina este customizabilă și are 64 de piese. "
Această figurină cu Jobenul Magic...
69,00 RON
Din universul serialului science fiction Battlestar Galactica , vine o figurină de colecţionat cu Cylon Raider Mark II . "
Din universul serialului science...
279,00 RON 237,15 RON
Acest pachet conține îndrăgitul vehicul Batwing al super-eroului Batman , așa cum este acesta ilustrat în filmul Batman vs Superman. Batwing-ul vine împreună cu două figurine diecast. "
Acest pachet conține îndrăgitul...
399,00 RON
Acest model Diecast este o replică exactă a faimoasei mașini e echipei Ghostbusters din filmul cu același nume. "
Acest model Diecast este o replică...
699,00 RON
Această figurină deosebită reprezintă racheta Soyuz , împreună cu transportorul său. Pe lângă articulațiile mobile și modulare, figurina mai este echipată și cu accesorii. "
Această figurină deosebită...
329,00 RON
Din universul serialului Star Trek vine această copie fidelă a navei USS Enterprise, în versiunea sa din seria originală din anii '60, perfect pentru orice colecționar. "
Din universul serialului Star Trek...
379,00 RON
Din universul serialului science fiction Battlestar Galactica , vine o figurină de colecţionat cu Galactica 2004 . "
Din universul serialului science...
279,00 RON
Acest model Diecast este o replică exactă a faimoasei mașini e echipei Ghostbusters din filmul cu același nume. "
Acest model Diecast este o replică...
59,00 RON
Această figurină cu faimosul  Infinity Gauntlet este perfectă pentru colecțiile tuturor fanilor Guardians of the Galaxy şi Avengers. "
Această figurină cu faimosul...
649,00 RON
Din universul serialului Star Trek vine această copie fidelă a navei USS Enterprise, în versiunea sa din seria The Next Generation, perfect pentru orice colecționar. "
Din universul serialului Star Trek...
119,00 RON
Din universul serialului Star Trek vine această copie fidelă a navei USS Europa NCC-1648, în versiunea sa din seria Star Trek Discovery, perfect pentru orice colecționar. "
Din universul serialului Star Trek...
239,00 RON
Fanii universului Marvel vor putea în sfârșit să adauge scutul Căpitanului America la colecțiile lor cu ajutorul acestei replici de excepție.
Fanii universului Marvel vor putea...
89,00 RON 66,75 RON
Din universul faimoaselor serii Marvel vine acest kit de asamblare a ciocanului Mjolnir în versiunea sa din filmul Thor, perfect pentru orice colecționar. "
Din universul faimoaselor serii...
69,00 RON
Spider-man este unul dintre cei mai populari eroi al universului Marvel . El vine acum într-un format diecast alături de faimosul Ford GT. "
Spider-man este unul dintre cei...
169,00 RON
Din universul faimoasei serii Star Wars vine acest kit de asamblare a planetei Death Star în versiunea sa din faimoasa serie Science Fiction, perfect pentru orice colecționar. "
Din universul faimoasei serii Star...
69,00 RON
Acest model de U-Wing pluteste cu ajutorul electromagnetismului. Incearca-l si tu!
Acest model de U-Wing pluteste cu...
1.499,00 RON
U.S.S. Enterprise se afla sub comanda Capitanului James T. Kirk si a Primului Ofiter Spock. In cei 5 ani de misiuni, acestia ajung in zone spatiale neexplorate de omenire inca. Calatoriti alaturi de ei, adaugand la colectia personala aceasta figurina a navei Enterprise NCC-1701 , care detine...
U.S.S. Enterprise se afla sub...
729,00 RON
Din universul faimoasei serii  Star Trek  vine acest kit de asamblare a navei USS Enterprise,  in versiunea sa din faimoasa serie Science Fiction, perfect pentru orice colectionar.
Din universul faimoasei serii  Star...
89,00 RON
Pentru fanii Marvel avem acest set IncrediBuilds 3D Wood Model Kit , cu care isi pot construi propriul Infinity Gauntlet .
Pentru fanii Marvel avem acest set...
109,00 RON
Pentru fanii Marvel avem acest set IncrediBuilds 3D Wood Model Kit , cu care poate construi celebrul Scut al lui Captain America.
Pentru fanii Marvel avem acest set...
83,00 RON
Kotobukiya prezinta Bullet Knights Launcher  din noua serie Megami Device, sub forma unei figurine articulate cu armura si arme detasabile.
Kotobukiya prezinta Bullet Knights...
409,00 RON 388,55 RON
Din universul faimoasei serii Star Wars vine acest kit de asamblare a navei TIE Fighter , in versiunea sa din Episode VII , perfect pentru orice colectionar. Figurina inclusa in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Din universul faimoasei serii Star...
49,00 RON
Din universul faimoasei serii Star Wars vine acest kit de asamblare a navei Millenium Falcon , in versiunea sa din Episode VII , perfect pentru orice colectionar. Figurina inclusa in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Din universul faimoasei serii Star...
49,00 RON
Din universul faimoasei serii Star Wars vine acest kit de asamblare a navei TIE Interceptor , in versiunea sa din Episode VII , perfect pentru orice colectionar. Figurina inclusa in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Din universul faimoasei serii Star...
49,00 RON
Din universul faimoasei serii Star Wars vine acest kit de asamblare a lui AT-ST. Acesta detine picioare articulate, cap rotativ si un sistem de arme. Figurina inclusa in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Din universul faimoasei serii Star...
173,00 RON
Din universul faimoasei serii Star Wars vine acest kit de asamblare a navei  X-Wing Starfighter. Acesta vine insotita de multiple accesorii. Figurina inclusa in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Din universul faimoasei serii Star...
173,00 RON
Kotobukiya prezinta Bullet Knights Lancer  din noua serie Megami Device, sub forma unei figurine articulate cu armura si arme detasabile.
Kotobukiya prezinta Bullet Knights...
399,00 RON 379,05 RON
Aceasta figurina este prima din seria "Chitocerium" si contine cele mai multe puncte de articulatie de pana acum. Aceasta masoara 20 cm si vine insotita de o multitudine de accesorii.
Aceasta figurina este prima din...
349,00 RON 331,55 RON
Din seria Marvel Legends vine acest dispozitiv electronic Gauntlet . Aceasta arma care contine cele 6 Infinity Stones ofera puterea absoluta de a controla si contura tesatura Universului. Dispunand de articulatii electronice uimitoare, efecte luminoase, sunete inspirate de film si un modul de...
Din seria Marvel Legends vine...
679,00 RON
Din universul serialului science fiction Battlestar Galactica , vine o figurina de colectionat cu  Cylon Raider care a aparut in seria  Blood & Chrome .
Din universul serialului science...
299,00 RON
Acest uimito r Iron Gauntlet , in versiune deluxe, reprezinta cadoul perfect pentru colectionarii si fanii filmului Avengers: Endgame .
Acest uimito r Iron Gauntlet , in...
259,00 RON
Din universul faimoasei serii  Star Wars  vine acest kit de asamblare  IncrediBuilds 3D  a navei  X-Wing , in versiunea sa din faimoasa serie Science Fiction, perfect pentru orice colectionar.
Din universul faimoasei serii...
89,00 RON
Acest uimitor   Infinity Gauntlet , inspirat din filmul celebru Avengers: Infinity War, masoara aproximativ 50 de cm si este o piesa de colectie inedita pentru toti fanii Universului Marvel. Figurina articulata electronica detine efecte sonore si luminoase.
Acest uimitor   Infinity Gauntlet ,...
779,00 RON