Loading

Filltreaza dupa

Pret
89 RON 699 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Această figurină reprezintă cunoscuta navă Normandy, un simbol reprezentativ al seriei de jocuri video Mass Effect . Această replică este modelată conform navei originale, din metal și conține și un suport pentru etalarea acesteia, decorat cu simbolul Alianței. "
Această figurină reprezintă cunoscuta navă Pelican, una dintre cele mai utilizate modalități de transport pentru trupe din universul jocului video Halo . Replica este modelată conform navei originale, are aproximativ 15 cm. și include și un suport pentru etalarea acesteia, decorat cu simbolul...
Această figurină reprezintă cunoscuta navă Cerberus Normandy, un simbol reprezentativ al seriei de jocuri video Mass Effect . Această replică este modelată conform navei originale, din metal și conține și un suport pentru etalarea acesteia, decorat cu simbolul Alianței.
Back to the Future este unul din cele mai memorabile filme de science fiction ale anilor 80. O jucărie perfectă pentru fanii filmului dar și pentru fanii mașinilor modificate, Mark III este o replică perfectă a faimoasei mașini din film. Mașina are luminițe funcționale și sunete. "