Loading

Filltreaza dupa

Pret
54 RON 950 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less

Offer a gift card

  
DC Bombshells, una dintre cele mai importante francize ale DC Comics , o aduce pe Batwoman într-o colecție de excepție perfectă pentru toți fanii seriei.
DC Bombshells, una dintre cele mai...
189,00 RON 160,65 RON
Acest bust de 40 cm a fost creat special pentru colectionari si il infatiseaza pe celebrul pradator preistoric Tyrannosaurus Rex .
Acest bust de 40 cm a fost creat...
999,00 RON 949,05 RON
Aceasta statueta de 8 x 23 x 15 cm, inspirata din filmul celebru T he Hobbit: The Desolation of Smaug , face parte din seria Weta Collectibles si il infatiseaza pe temutul Smaug .
Aceasta statueta de 8 x 23 x 15 cm,...
549,00 RON 521,55 RON
Dungeons & Dragons Figurines of Adorable Power surprind cea mai simpatica latura a monstrilor vostri preferati! Colectia prezinta unii dintre cele mai iconici monstri pe care ii veti intalni in aventurile voastre. Faceti cunostinta si inveseliti-va cu propriul vostru monstrulet Flumph si...
Dungeons & Dragons Figurines of...
57,00 RON
Dungeons & Dragons Figurines of Adorable Power surprind cea mai simpatica latura a monstrilor vostri preferati! Colectia prezinta unii dintre cele mai iconici monstri pe care ii veti intalni in aventurile voastre. Faceti cunostinta si inveseliti-va cu propriul vostru monstrulet   Gazer  si...
Dungeons & Dragons Figurines of...
57,00 RON 54,15 RON
Dungeons & Dragons Figurines of Adorable Power surprind cea mai simpatica latura a monstrilor vostri preferati! Colectia prezinta unii dintre cele mai iconici monstri pe care ii veti intalni in aventurile voastre. Faceti cunostinta si inveseliti-va cu propriul vostru monstrulet   Mimic  si...
Dungeons & Dragons Figurines of...
57,00 RON 54,15 RON
Aceasta diorama este lansata cu ocazia aniversarii de 65 de ani Godzilla . Figurina este insotita de un  Willys MB Jeep in miniatura, care este lansat in editie aniversara din partea producatorului, deoarece Johnny Lightning implineste 50 de ani de activitate.
Aceasta diorama este lansata cu...
179,00 RON 170,05 RON
Din universul celebrei serii Star Wars , avem o statueta care serveste drept suport de carti care il infatiseaza pe AT-ACT, asa cum apare in filmul Rogue One. Acest suport de carti vine in editie limitata, alaturi de un certificat de autenticitate.
Din universul celebrei serii Star...
999,00 RON 949,05 RON