Loading

Filltreaza dupa

Pret
255 RON 636 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less

Offer a gift card

  
Aceasta este o figurina extraordinara cu faimosul si indragitul super-erou,  Spider Man .
Aceasta este o figurina...
379,00 RON 360,05 RON
Aceasta este o figurina extraordinara cu faimosul si indragitul super-erou,  Spider Man.  Aceasta masoara peste 25 cm si are ca inspiratie, in premiera pentru seria Marvel Gallery , celebrul joc video Spider-Man.
Aceasta este o figurina...
319,00 RON 303,05 RON
Aceasta figurina deosebita din colectia Marvel Gallery  il infatiseaza pe Wolverine  asa cum apare in benzile desenate . Wolverine masoara aproximativ 23 cm si este gata sa isi infrunte adversarii.
Aceasta figurina deosebita din...
309,00 RON 293,55 RON
Aceasta figurina deosebita din colectia Marvel Gallery  il infatiseaza pe Thor asa cum apare in benzile desenate . Zeul Tunetului masoara aproximativ 20 cm si este gata sa faca parte din colectia oricarui fan Marvel.
Aceasta figurina deosebita din...
319,00 RON 303,05 RON
Aceasta statueta il infatiseaza pe Joker, Clown Prince of Crime, in viziunea artistului Shawn Knapp. Statueta masoara 25 cm si este destinata tuturor colectionarilor DC Comics.
Aceasta statueta il infatiseaza pe...
309,00 RON 293,55 RON
Marvel Gallery ne aduce aceasta statueta extraordinara reprezentandu-l pe unul dintre cei mai infricosatori raufacatori din universul Marvel , si anume Carnage . Statueta masoara aproximativ 23 cm si marcheaza debutul psihopatului Kletus Cassady. 
Marvel Gallery ne aduce aceasta...
319,00 RON 303,05 RON
Intelepciunea lui Solomon, puterea lui Hercule! Alter ego-ul lui Billy Batson, Shazam, este cea mai recenta diorama din seria DC Gallery. Statueta masoara aproximativ 28 si il surprinde pe erou intr-o fractiune de secunda, apucand un fulger aflat in drumul sau spre pamant. Sculptat de Joe Menna...
Intelepciunea lui Solomon, puterea...
319,00 RON 255,20 RON
Bine ati venit in Spider-Verse! Miles Morales , alias Spider-Man, alias Spy-D, este o stea de cinema si un superstar al benzilor desenate, iar acum se alatura seriei de diorame PVC Marvel Gallery! Ghemuit pe o panza suspendata pe o alee, Miles ne arata o scena din viata lui de super-erou....
Bine ati venit in Spider-Verse!...
319,00 RON 303,05 RON
Clasificata ca mutant din clasa Omega, Emma Frost poseda abilitati telepatice extraordinare si se poate transforma intr-o forma de diamant organic, ceea ce o face translucida, incredibil de puternica si aproape invulnerabila. De aceea, Emma Frost a fost si gazda a Fortei Phoenix si a facut...
Clasificata ca mutant din clasa...
319,00 RON 255,20 RON
Bruce Banner este adorabil in aceasta statueta inspirata de copertele alternative Marvel Comics. Masurand aproximativ 15 cm inaltime, acest design este inspirat de opera de arta a lui Skottie Young. Limitata la doar 3.000 de bucati, sculptata de Paul Harding!
Bruce Banner este adorabil in...
309,00 RON 293,55 RON
Indragitul super-erou al universului DC Comics vine in mare viteza cu aceasta diorama care masoara aproximativ 23 cm. Flash este redat asa cum apare in benzile desenate si face parte din seria DC Gallery.
Indragitul super-erou al universului...
319,00 RON 303,05 RON
Aceasta figurina deosebita din colectia Marvel Gallery  il infatiseaza pe Deadpool  care vine in editie limitata cu doar 10 000 de bucati. Masoara aproximativ 25 cm si face parte din editia speciala  X-Force.
Aceasta figurina deosebita din...
319,00 RON 303,05 RON
Inspirata de infatisarea din viitorul distopic, asa cum apare in povestea "Days of Future Past", statueta cu Wolverine imbracat intr-o jacheta din piele este disponibila pentru toti fanii sai! Cu ghearele expuse complet, stand in picioare pe niste daramaturi, Logan pare pregatit pentru lupta in...
Inspirata de infatisarea din...
309,00 RON 293,55 RON
Hawkeye si prietenul sau de nadejde, Pizza Dog, intra in actiune in aceasta noua diorama, inspirata de Marvel Comics. Masoara aproximativ 23 cm. Proiectata de Caesar, sculptata de Mat Brouillard.
Hawkeye si prietenul sau de nadejde,...
299,00 RON 284,05 RON
Planand deasupra pamantului cu fulgere trosnind in jurul lui, aceasta statueta de aproximativ 18 cm a lui Teth-Adam are o pelerina detasabila si este realizata din PVC de calitate cu aplicatii detaliate de sculptura si vopsea. Proiectata si sculptata de Alterton!
Planand deasupra pamantului cu...
319,00 RON 303,05 RON
Dark Phoenix apare dintr-un simbol phoenix in flacari in costumul ei clasic rosu, gata sa-i infrunte pe toti care ii stau in cale. Aceastastatueta de aproximativ 25 cm este realizata din PVC de inalta calitate, fiind proiectata de Uriel Caton si sculptata de Victor Hugo Sousa!
Dark Phoenix apare dintr-un simbol...
299,00 RON 284,05 RON
Paseste pe aleile intunecate si insalubre ale orasului New York alaturi de cel mai intunecat Spider-Man dintre toti, Spider-Man Noir! Masurand aproximativ 18 cm inaltime, aceasta statueta il infatiseaza pe Spider-Man care isi vegheaza orasul de pe un acoperis. Aceasta diorama este realizata din...
Paseste pe aleile intunecate si...
319,00 RON 303,05 RON
Ingerul vampir intra in actiune in aceasta diorama noua inspirata de serialul original BTVS! Aceasta statueta de 25 de cm a vampirului cu suflet prezinta aplicatii detaliate de sculptura si vopsea si este realizata din PVC de inalta calitate. Proiectata de Caesar, sculptata de Jorge Santos...
Ingerul vampir intra in actiune in...
319,00 RON 303,05 RON
Aceasta statueta de 23 cm cu Wasp este mai mare decat dimensiunea personajului din filmul Ant-Man & The Wasp, aparut in 2018. Proiectata de: Nelson Asencio. Sculptata de: Rocco Tartamella.
Aceasta statueta de 23 cm cu Wasp...
319,00 RON 303,05 RON
Vision isi face aparitia! O aditie mult asteptata in colectia Marvel Gallery, aceasta statueta de aproximativ 27 cm inaltime a Razbunatorului sintezoid il infatiseaza pe Vision pe o baza de lupta, trecand printr-o bucata de moloz. Proiectata de Nelson X. Asencio, sculptata manual de Jean St. Jean!
Vision isi face aparitia! O aditie...
319,00 RON 303,05 RON
Titanul Nebun este gata sa distruga Universul Marvel in aceasta statueta noua PVC Marvel Gallery! Masurand aproximativ 23 cm inaltime, statueta cu Thanos il infatiseaza stand deasupra unui morman de cranii, provocand pe oricine sa incerce sa-l opreasca. Realizata din PVC de inalta calitate,...
Titanul Nebun este gata sa distruga...
319,00 RON 303,05 RON
Surprins in ipostaza in care se afla deasupra unei gramezi de moloz si isi roteste ciocanul, Zeului Tunetului isi face aparitia in aceasta serie noua cu statuete redate in scene de lupta. Statueta masoara 23 cm, este proiectata de Nelson X. Asencio si sculptata manual de Jean St. Jean!
Surprins in ipostaza in care se afla...
309,00 RON 293,55 RON
Armura Encephalo-Remote, clasificata drept Model XV, sta in mijlocul epavei unui laborator Ultron, tragand cu o arma speciala. Masoara aproximativ 23 cm inaltime, este proiectata de Nelson X. Asencio si sculptata manual de Jean St. Jean!
Armura Encephalo-Remote, clasificata...
309,00 RON 293,55 RON
Marvel Gallery exploreaza originile lui Wolverine cu noua Diorama PVC Weapon X! Infatisandu-l pe Wolverine asa cum a aparut in timp ce era sub controlul programului Weapon X, aceasta statueta de 23 cm este realizata din PVC de calitate si prezinta aplicatii detaliate de sculptura si vopsea....
Marvel Gallery exploreaza originile...
329,00 RON 312,55 RON
Inspirat din jocul video de succes, Miles Morales se pregateste sa arunce o explozie Venom asupra adversarului sau in aceasta diorama Marvel Gallery! Bazat pe designul costumului din joc, Miles sare peste o explozie in timp ce incarca o alta in aceasta statueta realizata din PVC de calitate si...
Inspirat din jocul video de succes,...
309,00 RON 293,55 RON
Infatisandu-l pe Darth Vader purtand pelerina si tinand in mana sabia cu laser, acest bust de aproximativ 15 cm prezinta aplicatii detaliate de sculptura si culoare. Limitat la doar 2500 de bucati, bustul vine insotit de un certificat de autenticitate numerotat. Proiectat de Silva Bros,...
Infatisandu-l pe Darth Vader purtand...
669,00 RON 635,55 RON
Celebru pentru capacitatea sa de a imita stilurile de lupta ale oponentilor si pentru aparitia in filmul Black Widow, Taskmaster isi manuieste sabia si scutul in aceasta statueta de aproximativ 23 cm. Proiectata de: Joe Allard. Sculptata de: Rocco Tartamella.
Celebru pentru capacitatea sa de a...
319,00 RON 303,05 RON
Selina Kyle isi face aparitia in aceasta diorama noua din PVC inspirata din filmul Dark Knight Rises! Reprezentand-o pe hoata imbracata in costum de pisica aflata pe marginea unei cladiri din Gotham City, aceasta statueta a lui Rocco Tartamella a fost bazata pe un design care ii apartine lui...
Selina Kyle isi face aparitia in...
319,00 RON 303,05 RON
Adolescentul Billy Batson se transforma in eroul Shazam in aceasta diorama noua din PVC inspirata din filmul Shazam! Aceasta statueta este creata dupa asemanarea cu actorul Zachary Levi. Proiectata de Caesar, sculptata de Rocco Tartamella. Masoara 23 cm.
Adolescentul Billy Batson se...
319,00 RON 303,05 RON
Inspirata din filmul de succes, aceasta statueta de aproximativ 13 cm il prezinta pe Sonic stand pe una dintre dronele lui Dr. Robotnik, pe cale sa demareze in viteza, fulgerele trosnind in jurul lui. Proiectata de Joe Allard, sculptata de Varner Studios.
Inspirata din filmul de succes,...
319,00 RON 303,05 RON