Loading

Offer a gift card

  
Uimitoare replica a baghetei lui  Albus Dumbledore , din celebra serie Harry Potter, ne este adusa de Noble Collection.
Uimitoare replica a baghetei lui...
179,00 RON
Uimitoare replica a baghetei lui  Harry Potter , din celebra serie care ii poarta numele, ne este adusa de Noble Collection.
Uimitoare replica a baghetei lui...
179,00 RON
Uimitoare replica a baghetei lui Hermione Granger , din celebra serie Harry Potter, ne este adusa de Noble Collection.
Uimitoare replica a baghetei lui...
179,00 RON
Uimitoare replica a baghetei lui Lord Voldemort , din celebra serie Harry Potter, ne este adusa de Noble Collection.
Uimitoare replica a baghetei lui...
179,00 RON
Acest produs cu licenta Star Wars infatiseaza sabia laser a lui Rey , in formula die-cast metal. Aceasta masoara 13 cm, include un suport special si un certificat de autenticitate.
Acest produs cu licenta Star Wars...
239,00 RON
Unicorn gonflabil (1.98 m inaltime, 70 cm latime, 1.75 m lungime) in marime...aproape naturala. Nu il incalecati, nu o sa zboare!
Unicorn gonflabil (1.98 m inaltime,...
249,00 RON
Aceasta replica cu Damascus Blade masoara in total 95 cm si este perfecta pentru colectia oricarui fan Alita: Battle Angel .
Aceasta replica cu Damascus Blade...
699,00 RON
Ia parte la aventuri intergalactice cu acest dispozitiv Star Wars de la Hasbro. Aceasta editie limitata premium " black series" va aduce o multime de produse autentice si redate in detaliu, precum este aceasta casca electronica Darth Vader , pentru a va completa colectia inspirata de...
Ia parte la aventuri intergalactice...
679,00 RON
Din seria celebra de jocuri video Assassin's Creed vine aceasta replica detaliata, din otel.  Kukri masoara 46 de cm si vine insotit de o husa din imitatie de piele.
Din seria celebra de jocuri video...
379,00 RON
Colierul preferat al Larei Croft , cel de care nu se desparte niciodata vine acum sub forma de replica, special pentru fanii insetati de aventura. Realizat din jad natural, acesta poate fi cadoul perfect pentru orice fana a celebrei eroine din seria Tomb Raider. In plus, acesta vine insotit si...
Colierul preferat al Larei Croft ,...
649,00 RON 584,10 RON
Din minunatul univers fantasy al lui Tolkien vine aceasta replica a pipei lui Gandalf , special pentru toti colectionarii celebrei serii Hobbit . Aceasta este o copie fidela a originalului, masoara aproximativ 23 cm, vine ambalata intr-o cutie speciala si este perfect functionala.
Din minunatul univers fantasy al lui...
389,00 RON
Acest pandantiv cu Buddha este o replica a celebrului lantisor purtat de eroul Rambo in celebra serie de filme care i-a purtat numele si face parte din editia limitata de doar 9995 bucati, numerotate individual.
Acest pandantiv cu Buddha este o...
53,00 RON 47,70 RON
Aceasta replica cu Longclaw  masoara in total 126 cm si este perfecta pentru colectia oricarui fan  Game of Thrones .
Aceasta replica cu Longclaw...
1.499,00 RON