Loading

Offer a gift card

  
Acest pandantiv cu Buddha este o replica a celebrului lantisor purtat de eroul Rambo in celebra serie de filme care i-a purtat numele si face parte din editia limitata de doar 9995 bucati, numerotate individual.
Acest pandantiv cu Buddha este o...
53,00 RON 47,70 RON
Fanii faimoasei serii Harry Potter se vor bucura de aceasta piesa de colectie cu Pelerina Invizibilitatii.  Invisibility Cloak masoara aproximativ 140 cm lungime si alaturi de aplicatia WOW! Stuff pe care o puteti adauga pe telefon, va ajuta sa recreati scene din film si sa va distrati facand...
Fanii faimoasei serii Harry Potter...
279,00 RON
Uimitoarea replica a baghetei lui  Harry Potter , din celebra serie care ii poarta numele, ne este adusa de Noble Collection.
Uimitoarea replica a baghetei lui...
179,00 RON
Uimitoarea replica a baghetei lui Hermione Granger , din celebra serie Harry Potter, ne este adusa de Noble Collection.
Uimitoarea replica a baghetei lui...
179,00 RON
Unicorn gonflabil (1.98 m inaltime, 70 cm latime, 1.75 m lungime) in marime...aproape naturala. Nu il incalecati, nu o sa zboare!
Unicorn gonflabil (1.98 m inaltime,...
249,00 RON
Acest kit simpatic include o mini replica a unui PKE , inspirat din filmul clasic Ghostbusters, din 1984. Gadgetul simpatic are functii de lumini si de sunet si vine insotit de un minibook de 16 pagini cu stickere color.
Acest kit simpatic include o mini...
53,00 RON
Descoperiti o uimitoare replica a jurnalului lui Tom Riddle, o masca decorativa Death Eater si alte comori magice numai in acest set de lux, care evidentiaza partea cea mai intunecata a Lumii Vrajitorilor. Kit-ul include o cutie de depozitare cu o masca modelata Death Eater, o replica...
Descoperiti o uimitoare replica a...
159,00 RON
Uimitoarea replica a baghetei lui Ron Weasley, ne este adusa de Noble Collection. Aceasta masoara 35.5 cm si vine insotita de o cutie de prezentare, cu suport metalic si un tag atasat.
Uimitoarea replica a baghetei lui...
179,00 RON
Uimitoarea replica a baghetei lui Lord Voldemort , din celebra serie Harry Potter, ne este adusa de Noble Collection.
Uimitoarea replica a baghetei lui...
179,00 RON
Aceasta replica cu Damascus Blade masoara in total 95 cm si este perfecta pentru colectia oricarui fan Alita: Battle Angel .
Aceasta replica cu Damascus Blade...
699,00 RON
Colierul preferat al Larei Croft , cel de care nu se desparte niciodata vine acum sub forma de replica, special pentru fanii insetati de aventura. Realizat din jad natural, acesta poate fi cadoul perfect pentru orice fana a celebrei eroine din seria Tomb Raider. In plus, acesta vine insotit si...
Colierul preferat al Larei Croft ,...
649,00 RON 584,10 RON
Aceasta replica cu Longclaw  masoara in total 126 cm si este perfecta pentru colectia oricarui fan  Game of Thrones .
Aceasta replica cu Longclaw...
1.499,00 RON
Fanii faimosului joc video Fallout  se vor bucura de aceasta replica uimitoare Plasma Pistol , numai buna de colectionat.
Fanii faimosului joc video Fallout...
459,00 RON
Nimbus 2001 Broom face parte din colectia Noble si este disponibila pentru cei mai pretentiosi dintre colectionarii indragitei serii cu vrajitori, Harry Potter. Aceasta este o replica autentica a recuzitei folosite in Harry Potter Chamber of Secrets si masoara 145 cm.
Nimbus 2001 Broom face parte din...
1.499,00 RON
Uimitoarea replica a baghetei Snatcher , din celebra serie Harry Potter, ne este adusa de Noble Collection. Aceasta masoara 44 cm si vine insotita de o cutie de prezentare, cu suport metalic si un tag suflat cu aur de 24 k.
Uimitoarea replica a baghetei...
179,00 RON
Uimitoarea replica a baghetei lui Professor Severus Snape, cea cu care a fost ucis Albus Dumbledore, ne este adusa de Noble Collection. Aceasta masoara 34 cm si vine insotita de o cutie de prezentare, cu suport metalic si un tag atasat.
Uimitoarea replica a baghetei lui...
179,00 RON
Aceasta este o replica uimitoare, la scara completa a celebrului boardgame Jumanji . Jocul se remarca prin detaliile puse in evidenta prin intermediul accentelor de vopsea antichizata, piese de joc unicat si un artwork de inalta calitate, ceea ce il face sa fie o piesa de rezistenta pentru...
Aceasta este o replica uimitoare, la...
819,00 RON
Acest produs cu licenta Star Wars infatiseaza sabia laser a lui Rey , in formula die-cast metal. Aceasta masoara 13 cm, include un suport special si un certificat de autenticitate.
Acest produs cu licenta Star Wars...
239,00 RON
Ia parte la aventuri intergalactice cu acest dispozitiv Star Wars de la Hasbro. Aceasta editie limitata premium " black series" va aduce o multime de produse autentice si redate in detaliu, precum este aceasta casca electronica Darth Vader , pentru a va completa colectia inspirata de...
Ia parte la aventuri intergalactice...
679,00 RON
Din seria celebra de jocuri video Assassin's Creed vine aceasta replica detaliata, din otel.  Kukri masoara 46 de cm si vine insotit de o husa din imitatie de piele.
Din seria celebra de jocuri video...
379,00 RON
Din minunatul univers fantasy al lui Tolkien vine aceasta replica a pipei lui Gandalf , special pentru toti colectionarii celebrei serii Hobbit . Aceasta este o copie fidela a originalului, masoara aproximativ 23 cm, vine ambalata intr-o cutie speciala si este perfect functionala.
Din minunatul univers fantasy al lui...
389,00 RON
Chocolate Frog face parte din colectia Noble si este disponibila pentru cei mai pretentiosi dintre colectionarii indragitei serii cu vrajitori, Harry Potter. Aceasta este o replica autentica, necomestibila a broscutei de ciocolata folosita in Harry Potter Sorcerer's Stone.
Chocolate Frog face parte din...
57,00 RON
Uimitoarea replica a baghetei lui Hermione Granger , din celebra serie Harry Potter, ne este adusa de Noble Collection. Aceasta masoara 30 cm si vine insotita de un semn de carte lenticular.
Uimitoarea replica a baghetei lui...
89,00 RON