Loading

Oferte speciale

Ți-am pregătit cele mai bune oferte la jocurile de societate, card games figurine și accesorii cu personajele și eroii tăi preferați. Beneficiază de promoții speciale și reduceri la categoria produselor desigilate sau deteriorate. 

Oferte speciale

Filltreaza dupa

Pret
6 RON 2380 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Descoperă metoda perfectă de relaxare pentru fanii Dungeons&Dragons! Beneficiile cărților de colorat au fost demonstrate științific, iar acum fanii faimosului tabletop RPG vor putea pătrunde în universul lor preferat cu ajutorul culorilor.
Descoperă metoda perfectă de...
69,00 RON 58,65 RON
Intr-un viitor indepartat oamenii de stiinta au reusit sa construiasca mici Pamanturi alternative. Exact 504 de astfel de Pamanturi au fost construite, fiecare dintre acestea fiind programat cu cate un set precis de legi si reguli care ghideaza vietile locuitorilor. Acestea pot fi explorarea,...
Intr-un viitor indepartat oamenii de...
479,00 RON 383,20 RON
In Daznak’s Pit este a cincea expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra iernii coboara asupra Westeros, iar conspiratiile diabolice sunt soptite in cotloane intunecate. In Daznak’s Pit este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
In Daznak’s Pit este a cincea...
77,00 RON 65,45 RON
Tocilarii intră în vacanța de primăvară! Această extensie introduce 40 de cărți noi care prezintă suișurile și coborâșurile călătoriei, precum Inexplicable Blizzard și Beach Nookie, spre destinațiile Baja sau SkiCon. Spring Break  este o extensie și necesită jocul de bază   Chez Geek . "
Tocilarii intră în vacanța de...
54,00 RON 43,20 RON
Vanatorul devine cel vanat in Island of Doctor Lucky. In aceasta noua versiune a jocului Kill Doctor Lucky, scopul este tot acela de a-l omori pe batran, insa de data aceasta locatia este una periculoasa - Isla Fortuna.
Vanatorul devine cel vanat in Island...
203,00 RON 162,40 RON
- model/logo cu licenţă oficială - tricou cu imprimeu durabil, de bună calitate  - material: bumbac 100% Tabel cu marimi: Marime S M L XL Lungime (cm) 69 72 74 76 Latime (cm) 50 53 56...
- model/logo cu licenţă...
154,00 RON 107,80 RON
Music of Dragons este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra se intinde tot mai tare asupra Westeros si toti trebuie sa fie pregatiti sa supravietuiasca. Music of Dragons este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
Music of Dragons este a treia...
73,00 RON 62,05 RON
Din universul Marvel , vine o figurină de colecţionat Negasonic Funko Pop! Vinyl perfectă pentru toți fanii. "
Din universul Marvel , vine o...
73,00 RON 58,40 RON
Figurinele din colectia Dungeons & Dragons Nolzur’s Marvelous Miniatures sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Dwarf Female Wizard pentru cei dornici de a-si incerca norocul cu...
Figurinele din colectia Dungeons &...
33,00 RON 26,40 RON
Totul se sfarseste. De la schimbarea anotimpurilor la moartea marilor legende, Orasul de Smarald nu este strain de schimbarile pe care le aduce trecerea timpului. Meditations on the Ephemeral este o expansiune si necesita jocul de baza  Legend of the Five Rings: The Card Game .
Totul se sfarseste. De la schimbarea...
83,00 RON 70,55 RON
Jocul Pathfinder evolueaza catre un nou nivel. Descopera toate regulile necesare pentru campaniile din a doua editie a faimosului tabletop RPG.
Jocul Pathfinder evolueaza catre un...
279,00 RON 237,15 RON
Aceasta extensie contine 4 miniaturi create de Sean A. Murray. Sean A. Murray Special Guest este o extensie si necesita jocul de baza   Zombicide: Green Horde .
Aceasta extensie contine 4 miniaturi...
157,00 RON 125,60 RON
Figurinele din colectia Dungeons & Dragons Nolzur’s Marvelous Miniatures sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine o miniatura Ballista pentru cei dornici de a-si incerca norocul cu pictarea ei.
Figurinele din colectia Dungeons &...
33,00 RON 26,40 RON
In Axio, jucatorii adauga pe rand piese intr-o zona comuna. De fiecare data cand pui o piesa - fiecare avand unul sau doua simboluri colorate - primesti puncte de acel fel.
In Axio, jucatorii adauga pe rand...
149,00 RON 119,20 RON
După succesul de piață și critică avut cu romanul Regatul sufletelor pierdute , Ana-Maria Negrilă revine cu o continuare încă și mai spectaculoasă: romanul space opera Ascensiunea stelară, al doilea volum al seriei Stelarium. Am părăsit planeta Galene și ne îndreptăm alături de cei trei...
După succesul de piață și critică...
54,00 RON
Figurinele din colectia Dungeons & Dragons Nolzur’s Marvelous Miniatures sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Rust Monster pentru cei dornici de a-si incerca norocul cu pictarea lor.
Figurinele din colectia Dungeons &...
33,00 RON 26,40 RON
Streets of King's Landing este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Streets of King's Landing este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
Streets of King's Landing este a...
73,00 RON 62,05 RON
Această extensie aduce mai multă profunzime jocului Letters from Whitechapel . Dear Boss  este o extensie şi necesită jocul de bază Letters from Whitechapel . "
Această extensie aduce mai multă...
159,00 RON 127,20 RON
Figurinele din colectia D&D Wardlings sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Girl Cleric and Winged Cat pre-pictate.
Figurinele din colectia D&D...
49,00 RON 39,20 RON
Figurinele din colectia D&D Wardlings sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Girl Fighter and Hunting Falcon pre-pictate.
Figurinele din colectia D&D...
49,00 RON 39,20 RON
Celebrează o istorie lungă de 1000 de numere Action Comics, întorcându-ne la primul număr care a pornit toată aventura. Această ediție prezintă cele mai bune povești cu Superman.
Celebrează o istorie lungă de 1000...
39,00 RON 31,20 RON
Sustinatorii rebeliunii isi pot converti X-Wing-urile in nave de a doua generatie cu ajutorul acestui Conversion Kit. Rebel Alliance Conversion Kit este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Sustinatorii rebeliunii isi pot...
249,00 RON 211,65 RON
Sustinatorii Imperiului isi pot converti flota in nave de a doua generatie cu ajutorul acestui Conversion Kit. Galactic Empire Conversion Kit este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Sustinatorii Imperiului isi pot...
249,00 RON 211,65 RON
Din universul serialului Lost , figurina cu  Man in Black Funko Pop! Vinyl.
Din universul serialului Lost ,...
69,00 RON 55,20 RON
Jucătorii ce preferă să fie vânători de recompense își pot converti flota în nave de a doua generație cu ajutorul acestui Conversion Kit. Scum and Villainy Conversion Kit  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Jucătorii ce preferă să fie vânători...
249,00 RON 211,65 RON
Această geantă textilă și încăpătoare este decorată cu sigiliile caselor din universul fantastic  A Game of Thrones . "
Această geantă textilă și...
69,00 RON 55,20 RON
Din universul Star Wars, cercei negri cu simbolul Galactic Empire.
Din universul Star Wars, cercei...
199,00 RON 139,30 RON
Fiecare jucator isi construieste propriul oras in Quadropolis, dar concureaza cu ceilalti participanti pentru a obtine magazinele, parcurile, serviciile publice si blocurile disponibile. In Public Services, jucatorii pot adauga servicii publice, cum ar fi o maternitate, politia sau chiar cladiri...
Fiecare jucator isi construieste...
94,00 RON 75,20 RON
În Key to the City – London fiecare jucător își construiește propriul cartier din Londra.
În Key to the City – London fiecare...
289,00 RON 231,20 RON
Suport de cărți de vizită cu C-3PO & R2-D2 .
Suport de cărți de vizită cu C-3PO...
174,00 RON 121,80 RON
Suport de cărți de vizită cu Chewbacca & Ewok .
Suport de cărți de vizită cu...
174,00 RON 121,80 RON
Suport de cărți de vizită cu Darth Vader & Stormtrooper .
Suport de cărți de vizită cu Darth...
174,00 RON 121,80 RON
Aflat în universul  Merchants & Marauders , Broadsides este un joc de sine stătător. Vei câștiga dacă vei scufunda corabia adversarului sau dacă-i vei captura căpitanul. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 148 sleeve-uri marime standard (63.5x88mm)
Aflat în universul  Merchants &...
249,00 RON 199,20 RON
Bazat pe ideea jocului de succes Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island, First Martians pune omenirea față în față cu ostilul mediu de pe Marte și cu pericolele sale. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 150 sleeve-uri marime standard (63.5x88mm)
Bazat pe ideea jocului de succes...
339,00 RON 271,20 RON
Într-o lume în care Cobra conduce planeta! Forțele Commandamentului Cobra au câștigat, iar întreaga planetă este subjugată.
Într-o lume în care Cobra conduce...
23,00 RON 18,40 RON
Turok, vânător de dinozauri. Magnus, luptător împotriva roboților. Solar, Omul Atomului. Eroii legendari care au încântat fanii benzilor desenate, se întorc.
Turok, vânător de dinozauri. Magnus,...
113,00 RON 90,40 RON
Această extensie aduce 40 de clădiri noi și 2 cărți de Reputație. Islebound: Metropolis  este o extensie şi necesită jocul de bază Islebound . "
Această extensie aduce 40 de clădiri...
79,00 RON 63,20 RON
Acest breloc deosebit nu numai că o reprezintă pe îndrăgita super-eroină Wonder Woman  în varianta Bombshells , dar are și funcție dublă: îți decorează cheile și poate fi utilizat la desfăcut sticle! "
Acest breloc deosebit nu numai că o...
39,00 RON 31,20 RON
Altiplano este un joc de construcție similar lui Orleans, cărui acțiune are loc în America de Sud. Jucătorii vor trebui să facă față unor provocări din ce în ce mai mari la fiecare rundă. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 56 sleeve-uri marime Mini EURO (44x68mm)
Altiplano este un joc de construcție...
263,00 RON 210,40 RON
Fiecare jucator isi alege un personaj si cu acesta se va misca pe harta. In functie de unde se afla va trage carti (care pot avea un impact negativ sau pozitiv asupra actiunilor urmatoare), se va lupta cu inamici, va face rost de obiecte si va intra in conflict cu ceilalti jucatori. Scopul este...
Fiecare jucator isi alege un...
199,00 RON 169,15 RON
Cutthroat Caverns a fost de multe ori descris ca un joc RPG fara zaruri, iar acest lucru este si mai adevarat incepand cu aceasta extensie. Jucatorii vor intalni monstrii devastatori si relicve mai puternice. Daca doar supravietuiesti si aduni cele mai multe puncte de prestigiu s-ar putea sa nu...
Cutthroat Caverns a fost de multe...
124,00 RON 99,20 RON
Aceasta figurina anti-stress din universul DC Comics il reprezinta pe faimosul super-erou Batman intr-un format simpatic de 14 cm.
Aceasta figurina anti-stress din...
77,00 RON 53,90 RON
În Centipede, 2 sau 4 jucători se aventurează în lumea Atari. Una din părți va juca rolul Gnomului care explorează pădurea și încearcă să înfrângă Miriapodul. "
În Centipede, 2 sau 4 jucători se...
219,00 RON 175,20 RON
Imaginează-ți că ești parte a echipajului tău preferat din orice serie SF. De data aceasta echipajul este ținut prizonier pe propria navă de către extratereștri! Numai tu îi poți salva! Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 73 sleeve-uri marime standard (63.5x88mm) 94 sleeve-uri marime...
Imaginează-ți că ești parte a...
259,00 RON 207,20 RON
Survive: Space Attack! - 5-6 Player Mini-Expansion contine 20 de astronauti care pot fi folositi in jocul Survive: Space Attack! pentru a mari numarul jucatorilor la sase. 5-6 Player Mini-Expansion este o extensie si necesita jocul de baza   Survive: Space Attack! .
Survive: Space Attack! - 5-6 Player...
49,00 RON 34,30 RON
In Anansi and the Box of Stories jucatorii intra in rolul unor animale arhetipale. Ei se folosesc de viclenia si abilitatile animalelor pentru a-i pacali pe ceilalti jucatori.
In Anansi and the Box of Stories...
134,00 RON 107,20 RON
Fire & Ice introduce noi factiuni: Yeti - foarte puternici, Ice Maidens - cu temple influente, Acolytes - foarte dedicati cultului lor, Dragonlords - care pot crea vulcani, si Shapeshifters si Riverwalkers care ignora regula ca nu pot trai decat pe un singur tip de teren. Terra Mystica: Fire...
Fire & Ice introduce noi factiuni:...
249,00 RON 199,20 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga!
Munchkin Collectible Card game este...
109,00 RON 92,65 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga.
Munchkin Collectible Card game este...
109,00 RON 92,65 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga!
Munchkin Collectible Card game este...
109,00 RON 92,65 RON
Această extensie aduce răufăcători, noi turiști și un monstru epic. Villain's Vacation  este o extensie şi necesită jocul de bază Epic Resort . "
Această extensie aduce răufăcători,...
109,00 RON 76,30 RON
Acest booster pack este un pliculeț care conţine 9 cărţi, cu grade diferite de raritate ce vin în ajutorul colecționarilor pentru a-și completa deck-urile.
Acest booster pack este un pliculeț...
17,00 RON 13,60 RON
Aceasta extensie aduce o noua nava, Esmeralda, care poate fi utilizata in jocul Firefly. Firefly: The Game – Esmeralda este o extensie si necesita jocul de baza   Firefly: The Game .
Aceasta extensie aduce o noua nava,...
99,00 RON 79,20 RON
Avand actiunea plasata in Nord-vestul Indiei in secolul al 18-lea, scopul acestui joc este sa castigi cat mai multe puncte de influenta. Acestea pot fi obtinute prin construirea de cladiri si achizitionarea anumitor bunuri.
Avand actiunea plasata in...
249,00 RON 199,20 RON
Descoperă 70 de ani de povești și aventuri marca Marvel în acest omnibus de excepție care adună laolaltă 11 dintre cele mai bune povești din istoria benzilor desenate.
Descoperă 70 de ani de povești și...
199,00 RON 159,20 RON
E greu să fii monstru... e și mai greu să fii un monstru îndrăgostit. De Sfântul Valentin inimile vor fi frânte atunci când fantomele și strigoii universului DC Comics se întâlnesc.
E greu să fii monstru... e și mai...
49,00 RON 39,20 RON
Acest booster pack este un pliculeț care conţine 9 cărţi, cu grade diferite de raritate ce vin în ajutorul colecționarilor pentru a-și completa deck-urile.
Acest booster pack este un pliculeț...
17,00 RON 11,90 RON
Nu pierde aventurile clasice din anii 70 ale Maestrului Coșmarurilor. Sandman, Brute și Globe luptă cu vise puternice care reușesc să invadeze visele altor oameni.
Nu pierde aventurile clasice din...
25,00 RON 20,00 RON
Aceasta extensie adauga 14 miniaturi unice cu zombi, precum si 2 carti promo deosebite. Last Night on Earth: Zombies with Grave Weapons Miniature Set este o extensie si necesita jocul de baza  Last Night on Earth .
Aceasta extensie adauga 14 miniaturi...
119,00 RON 95,20 RON
Casey Solomon a atras atenția lui Lazarus, însă a ajunge sub lupa Familiei poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem. Conține Lazarus X+66 #1-6.
Casey Solomon a atras atenția lui...
110,00 RON 88,00 RON