Loading

Oferte speciale

Ți-am pregătit cele mai bune oferte la jocurile de societate, card games figurine și accesorii cu personajele și eroii tăi preferați. Beneficiază de promoții speciale și reduceri la categoria produselor desigilate sau deteriorate. 

Oferte speciale

Filltreaza dupa

Pret
0 RON 776 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Oney
Soluție de creditare simplă și rapidă
Plăteste în
3
x
4
x
Cu cardul bancar de debit
In Guardians' Chronicles, jucatorii isi asuma rolul unor super eroi, membri ai echipei Liberty Patrol, intr-o lupta impotriva inamicului lor, Profesorul Skarov.  Fiecare erou are anumite actiuni si anumite puteri si, la fiecare tura, se extrag doua carti care afecteaza cate una dintre...
In Guardians' Chronicles, jucatorii...
Pret de baza 259,00 RON Pret 181,30 RON
Aceasta extensie cuprinde 30 de carti noi pentru eroi, 16 raufacatori noi si 8 trasaturi individuale.  Heroes Wanted: Breaking News este o extensie si necesita jocul de baza   Heroes Wanted .
Aceasta extensie cuprinde 30 de...
Pret de baza 69,00 RON Pret 41,40 RON
Această extensie   permite utilizarea marilor campioni ai oraşului Zeta, în loc de eroii-învăţăcei, dar şi băieţii răi sunt pe măsură! Heroes Wanted: Champions and Masterminds  este o extensie și necesită jocul de bază  Heroes Wanted .
Această extensie   permite...
Pret de baza 69,00 RON Pret 34,50 RON
Aceasta extensie aduce alti mari campioni ai orasului Zeta care pot fi utilizati in loc de eroii-invatacei, cu tot cu raufacatori pe masura! Heroes Wanted: Champions and Masterminds II este o extensie si necesita jocul de baza  Heroes Wanted .
Aceasta extensie aduce alti mari...
Pret de baza 69,00 RON Pret 41,40 RON
Aceasta extensie adauga 54 noi carti de eroi, raufacatori si trasaturi de caracter pentru a imbogati experienta de super-erou! Heroes Wanted: Extra, Extra este o extensie si necesita jocul de baza  Heroes Wanted .
Aceasta extensie adauga 54 noi carti...
Pret de baza 69,00 RON Pret 34,50 RON
Această extensie introduce super-eroi cu puteri magice şi supranaturale, împreună cu noi caracteristici şi tactici pentru a le folosi, precum şi blesteme şi preţul care trebuie plătit pentru utilizarea unor forţe magice... Heroes Wanted: The Stuff of Legend  este o extensie și necesită jocul...
Această extensie introduce...
Pret de baza 229,00 RON Pret 137,40 RON
Aceasta extensie adauga 14 miniaturi unice cu zombi, precum si 2 carti promo deosebite. Last Night on Earth: Zombies with Grave Weapons Miniature Set este o extensie si necesita jocul de baza  Last Night on Earth .
Aceasta extensie adauga 14 miniaturi...
Pret de baza 119,00 RON Pret 59,50 RON
Această cană rezistentă la spălat și la cuptorul cu microunde este decorată cu un  artwork  de înaltă calitate, ilustrând eroina Catwoman , în varianta Bombshell.
Această cană rezistentă la spălat și...
Pret de baza 54,00 RON Pret 32,40 RON
Survive: Space Attack! - 5-6 Player Mini-Expansion contine 20 de astronauti care pot fi folositi in jocul Survive: Space Attack! pentru a mari numarul jucatorilor la sase. 5-6 Player Mini-Expansion este o extensie si necesita jocul de baza   Survive: Space Attack! .
Survive: Space Attack! - 5-6 Player...
Pret de baza 49,00 RON Pret 29,40 RON
Tocilarii intră în vacanța de primăvară! Această extensie introduce 40 de cărți noi care prezintă suișurile și coborâșurile călătoriei, precum Inexplicable Blizzard și Beach Nookie, spre destinațiile Baja sau SkiCon. Spring Break  este o extensie și necesită jocul de bază   Chez Geek .
Tocilarii intră în vacanța de...
Pret de baza 54,00 RON Pret 32,40 RON
Aceasta extensie aduce o noua nava, Esmeralda, care poate fi utilizata in jocul Firefly. Firefly: The Game – Esmeralda este o extensie si necesita jocul de baza   Firefly: The Game .
Aceasta extensie aduce o noua nava,...
Pret de baza 99,00 RON Pret 69,30 RON
Suburbia Inc  îți permite să-ți dezvolți orașul în noi direcții cu ajutorul frontierelor de regiune. Noile cărți de Bonuses și de Challenges oferă mai multă diversitate jocului. Suburbia Inc   este o extensie şi necesită jocul de bază Suburbia .
Suburbia Inc  îți permite să-ți...
Pret de baza 149,00 RON Pret 74,50 RON
În Key to the City – London fiecare jucător își construiește propriul cartier din Londra.
În Key to the City – London fiecare...
Pret de baza 289,00 RON Pret 173,40 RON
In Epic Resort faci op statiune de vacanta pentru eroi, unde acestia se pot distra si relaxa. Dar cu cat vin mai multi eroi cu atat cresc sansele sa fii atacat de monstri.
In Epic Resort faci op statiune de...
Pret de baza 239,00 RON Pret 143,40 RON
Suport de cărți de vizită cu C-3PO & R2-D2 .
Suport de cărți de vizită cu C-3PO...
Pret de baza 174,00 RON Pret 87,00 RON
Suport de cărți de vizită cu Chewbacca & Ewok .
Suport de cărți de vizită cu...
Pret de baza 174,00 RON Pret 87,00 RON
Suport de cărți de vizită cu Darth Vader & Stormtrooper .
Suport de cărți de vizită cu Darth...
Pret de baza 174,00 RON Pret 104,40 RON
Această extensie aduce răufăcători, noi turiști și un monstru epic. Villain's Vacation  este o extensie şi necesită jocul de bază Epic Resort . "
Această extensie aduce răufăcători,...
Pret de baza 109,00 RON Pret 65,40 RON
Baybars Vol 01 L'Esclave adopte
Baybars Vol 01 L'Esclave adopte
Pret de baza 10,00 RON Pret 6,00 RON
Aceasta cana cu imagini din universul  Disney  iti va incanta diminetile.
Aceasta cana cu imagini din...
Pret de baza 54,00 RON Pret 43,20 RON
Din universul Star Wars, cercei negri cu simbolul Galactic Empire.
Din universul Star Wars, cercei...
Pret de baza 199,00 RON Pret 119,40 RON
Această extensie aduce 40 de clădiri noi și 2 cărți de Reputație. Islebound: Metropolis  este o extensie şi necesită jocul de bază Islebound . "
Această extensie aduce 40 de clădiri...
Pret de baza 79,00 RON Pret 39,50 RON
Din universul Star Wars, cercei cu simbolul Galactic Empire.
Din universul Star Wars, cercei cu...
Pret de baza 179,00 RON Pret 107,40 RON
După succesul de piață și critică avut cu romanul Regatul sufletelor pierdute , Ana-Maria Negrilă revine cu o continuare încă și mai spectaculoasă: romanul space opera Ascensiunea stelară, al doilea volum al seriei Stelarium. Am părăsit planeta Galene și ne îndreptăm alături de cei trei...
După succesul de piață și critică...
Pret de baza 54,00 RON Pret 51,30 RON
Această extensie aduce mai multă profunzime jocului Letters from Whitechapel . Dear Boss  este o extensie şi necesită jocul de bază Letters from Whitechapel . "
Această extensie aduce mai multă...
Pret de baza 159,00 RON Pret 79,50 RON
Plasat in universul Fuse, Flatline este un joc co-operativ in care jucatorii trebuie sa dea cu zarul si sa lucreze impreuna pentru a trata pacientii care vin. Fiecare runda dureaza un minut.
Plasat in universul Fuse, Flatline...
Pret de baza 274,00 RON Pret 205,50 RON
In 51st State: Scavangers nu este nimic pierdut pentru totdeauna. Acum jucatorii pot cauta resturile civilizatiilor apuse pentru a le folosi in Statele lor. Setul contine cincizeci de carti si este un remake al unei expansiuni anterioare, Ruins. 51st State: Scavangers este o expansiune si...
In 51st State: Scavangers nu este...
Pret de baza 84,00 RON Pret 42,00 RON
Fiecare jucator isi construieste propriul oras in Quadropolis, dar concureaza cu ceilalti participanti pentru a obtine magazinele, parcurile, serviciile publice si blocurile disponibile. In Public Services, jucatorii pot adauga servicii publice, cum ar fi o maternitate, politia sau chiar cladiri...
Fiecare jucator isi construieste...
Pret de baza 94,00 RON Pret 47,00 RON
Nu e niciun loc ca acasă. Acest lucru poate fi atestat de tânăra mutant Kiden Nixon care a supraviețuit străzilor din Manhattan și a reușit să construiască o casă pentru ea și prietenii săi. 
Nu e niciun loc ca acasă. Acest...
Pret de baza 89,00 RON Pret 62,30 RON
Frumoasă. Inteligentă. Mortală. Scarlett Couture este toate acestea și nu numai. Spion în slujba CIA ea folosește casa de modă a mamei sale pentru a aduna informații.
Frumoasă. Inteligentă. Mortală....
Pret de baza 79,00 RON Pret 63,20 RON
În Centipede, 2 sau 4 jucători se aventurează în lumea Atari. Una din părți va juca rolul Gnomului care explorează pădurea și încearcă să înfrângă Miriapodul. "
În Centipede, 2 sau 4 jucători se...
Pret de baza 219,00 RON Pret 131,40 RON
Aceasta cana rezistenta la spalat si la cuptorul cu microunde este decorata cu un artwork de inalta calitate inspirat de filmul Dawn of the Planets of the Apes.
Aceasta cana rezistenta la spalat si...
Pret de baza 53,00 RON Pret 31,80 RON
Această cană simpatică, perfectă atât pentru acasă cât și pentru birou, este decorată cu faimosul logo din filmul Fantastic Beasts. "
Această cană simpatică, perfectă...
Pret de baza 49,00 RON Pret 29,40 RON
Această extensie introduce trei noi personaje diabolice din populara Adventure Path. Pregătește-te să ruinezi zilele oricărui paladin! Hell’s Vengeance Character Deck  este o extensie și necesită jocul de bază Pathfinder Adventure Card Game: Mummy's Mask .
Această extensie introduce trei noi...
Pret de baza 113,00 RON Pret 56,50 RON
Keyper este un joc cu o interacțiune puternică între jucători, în care se joacă patru runde, fiecare rundă reprezentânt unul din anotimpuri: primăvară, vară, toamnă și iarnă. "
Keyper este un joc cu o interacțiune...
Pret de baza 439,00 RON Pret 351,20 RON
In Axio, jucatorii adauga pe rand placute intr-o zona de joc comuna. De fiecare data cand jucati o piesa, cu piesele care detin unul sau doua simboluri colorate, veti castiga puncte pentru simbolurile de acelasi tip care se afla in randuri care se extind de la piesa recent plasata. In anumite...
In Axio, jucatorii adauga pe rand...
Pret de baza 149,00 RON Pret 104,30 RON
Altiplano este un joc de construcție similar lui Orleans, cărui acțiune are loc în America de Sud. Jucătorii vor trebui să facă față unor provocări din ce în ce mai mari la fiecare rundă. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 56 sleeve-uri marime Mini EURO (44x68mm)
Altiplano este un joc de construcție...
Pret de baza 263,00 RON Pret 223,55 RON
Authority și StormWatch Prime au fost cândva colegi de echipă și camarazi nedespărțiți... dar o luptă de custodie legată de buncărul lui Henry Bendix, aduce la iveală resentimente vechi.
Authority și StormWatch Prime au...
Pret de baza 25,00 RON Pret 21,25 RON
Mike Mignola, Hellboy și o serie de eroi alături de creatorii lor redescoperă genul horror în acest volum de 35 de povești pline de fantome și alte spirite care ascund secrete neprevăzute.
Mike Mignola, Hellboy și o serie de...
Pret de baza 89,00 RON Pret 84,55 RON
Moarte. Carnagiu. Salvare. Viitorul. Într-un tărâm înghețat unde accesul este aproape imposibil, a fost construită o bază militară ce nu poate fi găsită pe nicio hartă.
Moarte. Carnagiu. Salvare. Viitorul....
Pret de baza 93,00 RON Pret 88,35 RON
Într-o lume în care Cobra conduce planeta! Forțele Commandamentului Cobra au câștigat, iar întreaga planetă este subjugată.
Într-o lume în care Cobra conduce...
Pret de baza 23,00 RON Pret 19,55 RON
Turok, vânător de dinozauri. Magnus, luptător împotriva roboților. Solar, Omul Atomului. Eroii legendari care au încântat fanii benzilor desenate, se întorc.
Turok, vânător de dinozauri. Magnus,...
Pret de baza 113,00 RON Pret 96,05 RON
În acest volum Wonder Woman își folosește puterile la cote maxime împotriva unei armate de monștri. Superman descoperă un pericol mai mare decât Joker. Și nu numai!
În acest volum Wonder Woman își...
Pret de baza 39,00 RON Pret 27,30 RON
Cele două găști de puști create de Jack Kirby își prezintă primele aventuri în acest volum ilustrat de Howard Chaykin.
Cele două găști de puști create de...
Pret de baza 25,00 RON Pret 21,25 RON
Doi dintre cei mai îndrăgiți creatori de animație își unesc forțele pentru a crea o poveste galactică nemaivăzută ce are la bază una dintre cele mai impresionante prietenii spațiale.
Doi dintre cei mai îndrăgiți...
Pret de baza 113,00 RON Pret 79,10 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga!
Munchkin Collectible Card game este...
Pret de baza 109,00 RON Pret 87,20 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga.
Munchkin Collectible Card game este...
Pret de baza 109,00 RON Pret 87,20 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga!
Munchkin Collectible Card game este...
Pret de baza 109,00 RON Pret 87,20 RON
Planeta Pământ. Locuită de șase miliarde de oameni. Fiecare își petrece viața de zi cu zi, fără să se aștepte la ceva ieșit din comun. Însă, în una din nopți, Pământul este martorul unui eveniment celest ieșit din comun.
Planeta Pământ. Locuită de șase...
Pret de baza 59,00 RON Pret 35,40 RON
Când o creatură terifiantă atacă planeta, Dale pornește la drum! Însă, scopul lui nu este acela de a salva omenirea. Este deja prea târziu pentru așa ceva. Scopul lui este răzbunarea! Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Când o creatură terifiantă atacă...
Pret de baza 90,00 RON Pret 76,50 RON
Celebrează o istorie lungă de 1000 de numere Action Comics, întorcându-ne la primul număr care a pornit toată aventura. Această ediție prezintă cele mai bune povești cu Superman.
Celebrează o istorie lungă de 1000...
Pret de baza 39,00 RON Pret 33,15 RON
Descoperă cea mai impresionantă aventură ilustrată de George Perez. O forță intergalactică, încearcă să îngenuncheze galaxia, iar singurele care o pot opri sunt misterioasele Sirene.
Descoperă cea mai impresionantă...
Pret de baza 169,00 RON Pret 118,30 RON
Descoperă 70 de ani de povești și aventuri marca Marvel în acest omnibus de excepție care adună laolaltă 11 dintre cele mai bune povești din istoria benzilor desenate.
Descoperă 70 de ani de povești și...
Pret de baza 199,00 RON Pret 139,30 RON
E greu să fii monstru... e și mai greu să fii un monstru îndrăgostit. De Sfântul Valentin inimile vor fi frânte atunci când fantomele și strigoii universului DC Comics se întâlnesc.
E greu să fii monstru... e și mai...
Pret de baza 49,00 RON Pret 39,20 RON
Casey Solomon a atras atenția lui Lazarus, însă a ajunge sub lupa Familiei poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem. Conține Lazarus X+66 #1-6.
Casey Solomon a atras atenția lui...
Pret de baza 110,00 RON Pret 88,00 RON
Acest booster pack este un pliculeț care conţine 9 cărţi, cu grade diferite de raritate ce vin în ajutorul colecționarilor pentru a-și completa deck-urile.
Acest booster pack este un pliculeț...
Pret de baza 17,00 RON Pret 8,50 RON
Vanatorul devine cel vanat in Island of Doctor Lucky. In aceasta noua versiune a jocului Kill Doctor Lucky, scopul este tot acela de a-l omori pe batran, insa de data aceasta locatia este una periculoasa - Isla Fortuna.
Vanatorul devine cel vanat in Island...
Pret de baza 203,00 RON Pret 162,40 RON
Figurinele din colectia D&D Wardlings sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Girl Fighter and Hunting Falcon pre-pictate.
Figurinele din colectia D&D...
Pret de baza 49,00 RON Pret 39,20 RON
Din universul Marvel , vine o figurină de colecţionat Negasonic Funko Pop! Vinyl perfectă pentru toți fanii. "
Din universul Marvel , vine o...
Pret de baza 73,00 RON Pret 58,40 RON
Acest booster pack este un pliculeț care conţine 9 cărţi, cu grade diferite de raritate ce vin în ajutorul colecționarilor pentru a-și completa deck-urile.
Acest booster pack este un pliculeț...
Pret de baza 17,00 RON Pret 8,50 RON