Loading

Oferte speciale

Ți-am pregătit cele mai bune oferte la jocurile de societate, card games figurine și accesorii cu personajele și eroii tăi preferați. Beneficiază de promoții speciale și reduceri la categoria produselor desigilate sau deteriorate. 

Oferte speciale

Filltreaza dupa

Pret
3 RON 2805 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Descoperă metoda perfectă de relaxare pentru fanii Dungeons&Dragons! Beneficiile cărților de colorat au fost demonstrate științific, iar acum fanii faimosului tabletop RPG vor putea pătrunde în universul lor preferat cu ajutorul culorilor.
Descoperă metoda perfectă de...
69,00 RON 58,65 RON
Târgul Internațional din Chicago din 1983 a fost o expoziție care a arătat lumii multe realizări din domeniul știintei, tehnologiei, culturii și a divertismentului. Jucătorii reprezintă organizatorii târgului și încearcă să obțină cât mai multă influență de-a lungul târgului și să obțină cât mai...
Târgul Internațional din Chicago din...
179,00 RON 134,25 RON
Intr-un viitor indepartat oamenii de stiinta au reusit sa construiasca mici Pamanturi alternative. Exact 504 de astfel de Pamanturi au fost construite, fiecare dintre acestea fiind programat cu cate un set precis de legi si reguli care ghideaza vietile locuitorilor. Acestea pot fi explorarea,...
Intr-un viitor indepartat oamenii de...
479,00 RON 359,25 RON
In Daznak’s Pit este a cincea expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra iernii coboara asupra Westeros, iar conspiratiile diabolice sunt soptite in cotloane intunecate. In Daznak’s Pit este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
In Daznak’s Pit este a cincea...
77,00 RON 65,45 RON
Tocilarii intră în vacanța de primăvară! Această extensie introduce 40 de cărți noi care prezintă suișurile și coborâșurile călătoriei, precum Inexplicable Blizzard și Beach Nookie, spre destinațiile Baja sau SkiCon. Spring Break  este o extensie și necesită jocul de bază   Chez Geek . "
Tocilarii intră în vacanța de...
54,00 RON 40,50 RON
- model/logo cu licenţă oficială - tricou cu imprimeu durabil, de bună calitate  - material: bumbac 100% Tabel cu marimi: Marime S M L XL Lungime (cm) 69 72 74 76 Latime (cm) 50 53 56...
- model/logo cu licenţă...
154,00 RON 107,80 RON
Music of Dragons este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra se intinde tot mai tare asupra Westeros si toti trebuie sa fie pregatiti sa supravietuiasca. Music of Dragons este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
Music of Dragons este a treia...
73,00 RON 62,05 RON
Din universul Marvel , vine o figurină de colecţionat Negasonic Funko Pop! Vinyl perfectă pentru toți fanii. "
Din universul Marvel , vine o...
73,00 RON 54,75 RON
Figurinele din colectia Dungeons & Dragons Nolzur’s Marvelous Miniatures sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Dwarf Female Wizard pentru cei dornici de a-si incerca norocul cu...
Figurinele din colectia Dungeons &...
33,00 RON 24,75 RON
Jocul Pathfinder evolueaza catre un nou nivel. Descopera toate regulile necesare pentru campaniile din a doua editie a faimosului tabletop RPG.
Jocul Pathfinder evolueaza catre un...
279,00 RON 237,15 RON
Figurinele din colectia Dungeons & Dragons Nolzur’s Marvelous Miniatures sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine o miniatura Ballista pentru cei dornici de a-si incerca norocul cu pictarea ei.
Figurinele din colectia Dungeons &...
33,00 RON 24,75 RON
Nu stii ce cadou sa ii iei unui prieten? Daca ii place Harley Quinn, atunci de ce nu optezi pentru acest set cadou? Contine o cana, un pahar de shot si un suport de carti de vizita.
Nu stii ce cadou sa ii iei unui...
129,00 RON 90,30 RON
Figurinele din colectia Dungeons & Dragons Nolzur’s Marvelous Miniatures sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Rust Monster pentru cei dornici de a-si incerca norocul cu pictarea lor.
Figurinele din colectia Dungeons &...
33,00 RON 24,75 RON
Streets of King's Landing este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Streets of King's Landing este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
Streets of King's Landing este a...
73,00 RON 62,05 RON
Figurinele din colectia Pathfinder Deep Cut Miniatures sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Gnome Female Druid pentru cei dornici de a-si incerca norocul cu pictarea lor.
Figurinele din colectia Pathfinder...
33,00 RON 24,75 RON
Figurinele din colectia Pathfinder Deep Cut Miniatures sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine o miniatura  Medium Air Elemental pentru cei dornici de a-si incerca norocul cu pictarea ei.
Figurinele din colectia Pathfinder...
33,00 RON 24,75 RON
Figurinele din colectia Pathfinder Deep Cut Miniatures sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine o miniatura Medium Water Elemental pentru cei dornici de a-si incerca norocul cu pictarea ei.
Figurinele din colectia Pathfinder...
33,00 RON 24,75 RON
Figurinele din colectia D&D Wardlings sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Girl Cleric and Winged Cat pre-pictate.
Figurinele din colectia D&D...
49,00 RON 39,20 RON
Figurinele din colectia D&D Wardlings sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Girl Fighter and Hunting Falcon pre-pictate.
Figurinele din colectia D&D...
49,00 RON 39,20 RON
Celebrează o istorie lungă de 1000 de numere Action Comics, întorcându-ne la primul număr care a pornit toată aventura. Această ediție prezintă cele mai bune povești cu Superman.
Celebrează o istorie lungă de 1000...
39,00 RON 29,25 RON
Sustinatorii rebeliunii isi pot converti X-Wing-urile in nave de a doua generatie cu ajutorul acestui Conversion Kit. Rebel Alliance Conversion Kit este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Sustinatorii rebeliunii isi pot...
249,00 RON 211,65 RON
Sustinatorii Imperiului isi pot converti flota in nave de a doua generatie cu ajutorul acestui Conversion Kit. Galactic Empire Conversion Kit este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Sustinatorii Imperiului isi pot...
249,00 RON 211,65 RON
Jucătorii ce preferă să fie vânători de recompense își pot converti flota în nave de a doua generație cu ajutorul acestui Conversion Kit. Scum and Villainy Conversion Kit  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Jucătorii ce preferă să fie vânători...
249,00 RON 211,65 RON
Din universul filmului Avengers 3: Infinity War, vine o figurina de colectionat Proxima Midnight Funko Pop! Vinyl perfecta pentru a completa colectiile fanilor Marvel.
Din universul filmului Avengers 3:...
73,00 RON 54,75 RON
Band of Brothers: Ghost Panzer  este un joc rapid care se centrează pe luptele date de divizia 11th Panzer în Rusia între anii 1941 și 1944.
Band of Brothers: Ghost Panzer...
369,00 RON 276,75 RON
Din universul Star Wars, cercei negri cu simbolul Galactic Empire.
Din universul Star Wars, cercei...
199,00 RON 139,30 RON
Fiecare jucator isi construieste propriul oras in Quadropolis, dar concureaza cu ceilalti participanti pentru a obtine magazinele, parcurile, serviciile publice si blocurile disponibile. In Public Services, jucatorii pot adauga servicii publice, cum ar fi o maternitate, politia sau chiar cladiri...
Fiecare jucator isi construieste...
94,00 RON 70,50 RON
În Key to the City – London fiecare jucător își construiește propriul cartier din Londra.
În Key to the City – London fiecare...
289,00 RON 216,75 RON
- model/logo cu licenţă oficială - tricou cu imprimeu durabil, de bună calitate  - material: bumbac 100% Tabel cu marimi: Marime Umeri Maneca Piept Lungime Latime S 42 15 46 64 47 M 50...
- model/logo cu licenţă oficială...
99,00 RON 74,25 RON
Chihlimbar arămiu se ascunde în minele adânci. Istoricii spun ca cei din comunitatea Arzian îl apreciau mai mult decât apreciau aurul sau argintul, fiind un simbol al puterii. Near and Far: Amber Mines este o expansiune și necesită jocul de bază Near and Far. Sleeve-uri necesare pentru...
Chihlimbar arămiu se ascunde în...
133,00 RON 93,10 RON
Acesta este cel de-al doilea  data pack  din noul ciclul Mumbad , a cărui acţiune se centrează asupra Uniunii Indiene, unde apar noi conflicte și tensiuni datorită tratamentelor aplicate asupra clonelor. Business First Data Pack  este o extensie și necesită jocul de bază  Android:...
Acesta este cel de-al doilea  data...
74,00 RON 51,80 RON
Blue Lagoon este un joc de tip area control și set collection în care jucătorii gestionează un grup de coloniști care își fac asezăminte pe insulele unui arhipelag nou descoperit. "
Blue Lagoon este un joc de tip...
143,00 RON 107,25 RON
Uriasii au venit in Kingdomino! Si ei vor zdrobi toate cladirile tale pretioase daca nu poti gasi o cale de a le trimite la unul dintre imparatiile adversarilor. Kingdomino - Age of Giants este o expansiune si necesita jocul de baza Kingdomino.
Uriasii au venit in Kingdomino! Si...
97,00 RON 72,75 RON
Acest joc este versiunea board game  a popularului Android: Netrunner ,  și acțiunea este plasată în același univers futurist. Jucătorii sunt cyber-criminali cunoscuți sub numele de  runners,  care se află într-o competiție de a controla conturile vulnerabile ale unei bănci. Este permisă o...
Acest joc este versiunea board game...
189,00 RON 141,75 RON
Această extensie aduce 40 de clădiri noi și 2 cărți de Reputație. Islebound: Metropolis  este o extensie şi necesită jocul de bază Islebound . "
Această extensie aduce 40 de clădiri...
79,00 RON 59,25 RON
Altiplano este un joc de construcție similar lui Orleans, cărui acțiune are loc în America de Sud. Jucătorii vor trebui să facă față unor provocări din ce în ce mai mari la fiecare rundă. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 56 sleeve-uri marime Mini EURO (44x68mm)
Altiplano este un joc de construcție...
263,00 RON 197,25 RON
Cutthroat Caverns a fost de multe ori descris ca un joc RPG fara zaruri, iar acest lucru este si mai adevarat incepand cu aceasta extensie. Jucatorii vor intalni monstrii devastatori si relicve mai puternice. Daca doar supravietuiesti si aduni cele mai multe puncte de prestigiu s-ar putea sa nu...
Cutthroat Caverns a fost de multe...
124,00 RON 93,00 RON
Aceasta figurina anti-stress din universul DC Comics il reprezinta pe faimosul super-erou Batman intr-un format simpatic de 14 cm.
Aceasta figurina anti-stress din...
77,00 RON 53,90 RON
Aventurile tale continuă în Agents of Venice , prima expansiune a jocului. Cele două module din această cutie pot fi jucate individual împreună cu jocul de bază, sau laolaltă pentru o campanie mai dinamică. Agents of Venice este o expansiune și necesită jocul de bază The Voyages of Marco...
Aventurile tale continuă în Agents...
209,00 RON 156,75 RON
Fields of Fire este un joc de solitaire in care jucatorul ia comanda unui pluton si il ghideaza intre timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si prezent. Fiecare misiune dureaza intre 1 si 4 ore.
Fields of Fire este un joc de...
409,00 RON 306,75 RON
Aceasta cutie cadou contine o cana, un pahar si un set de suporturi de pahare si este cadoul perfect pentru orice geek.
Aceasta cutie cadou contine o cana,...
149,00 RON 111,75 RON
Imaginează-ți că ești parte a echipajului tău preferat din orice serie SF. De data aceasta echipajul este ținut prizonier pe propria navă de către extratereștri! Numai tu îi poți salva! Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 73 sleeve-uri marime standard (63.5x88mm) 94 sleeve-uri marime...
Imaginează-ți că ești parte a...
259,00 RON 194,25 RON
Fiecare pachet contine 6 miniaturi HeroClix (supereroii Black Bolt, Medusa, Crystal, Karnak, Gorgon, Lockjaw) si doua harti speciale. Toate aceste elemente sunt indeajuns pentru a te bucura de un joc de HeroClix cu eroii Marvel!
Fiecare pachet contine 6 miniaturi...
79,00 RON 59,25 RON
Fire & Ice introduce noi factiuni: Yeti - foarte puternici, Ice Maidens - cu temple influente, Acolytes - foarte dedicati cultului lor, Dragonlords - care pot crea vulcani, si Shapeshifters si Riverwalkers care ignora regula ca nu pot trai decat pe un singur tip de teren. Terra Mystica: Fire...
Fire & Ice introduce noi factiuni:...
249,00 RON 186,75 RON
Chimera Station schimba dinamica jocurilor clasice de worker placement, aducand o idee noua pe tabla de joc: lucratorul customizabil. Fiecare lucrator poate fi acum modificat in interiorul jocului in functie de nevoile participantilor.
Chimera Station schimba dinamica...
259,00 RON 194,25 RON
Way of the Panda este un joc de plasare a muncitorilor in care jucatorii controleaza trei figurine diferite: calugar, negustor si razboinic, asezate pe o tabla. Cu un mecanism de plasare a muncitorilor, jucatorii isi aleg metoda pentru a se deplasa in jurul tablei de joc, pentru a construi...
Way of the Panda este un joc de...
359,00 RON 269,25 RON
In Yellow & Yangtze, jucatorii construiesc civilizatii prin plasarea tiglelor. Jucatorii primesc cinci lideri diferiti: guvernator, soldat, fermier, comerciant si artizan. Liderii sunt utilzati ca sa colecteze puncte de victorie in categoriile lor.
In Yellow & Yangtze, jucatorii...
293,00 RON 219,75 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga!
Munchkin Collectible Card game este...
109,00 RON 92,65 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga.
Munchkin Collectible Card game este...
109,00 RON 92,65 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga!
Munchkin Collectible Card game este...
109,00 RON 92,65 RON
Această extensie aduce răufăcători, noi turiști și un monstru epic. Villain's Vacation  este o extensie şi necesită jocul de bază Epic Resort . "
Această extensie aduce răufăcători,...
109,00 RON 76,30 RON
Acest booster pack este un pliculeț care conţine 9 cărţi, cu grade diferite de raritate ce vin în ajutorul colecționarilor pentru a-și completa deck-urile.
Acest booster pack este un pliculeț...
17,00 RON 12,75 RON
Aceasta extensie aduce o noua nava, Esmeralda, care poate fi utilizata in jocul Firefly. Firefly: The Game – Esmeralda este o extensie si necesita jocul de baza   Firefly: The Game .
Aceasta extensie aduce o noua nava,...
99,00 RON 74,25 RON
Figurinele din colectia Dungeons & Dragons Nolzur’s Marvelous Miniatures sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine trei miniaturi Familiars pentru cei dornici de a-si incerca norocul cu pictarea lor.
Figurinele din colectia Dungeons &...
33,00 RON 24,75 RON
Avand actiunea plasata in Nord-vestul Indiei in secolul al 18-lea, scopul acestui joc este sa castigi cat mai multe puncte de influenta. Acestea pot fi obtinute prin construirea de cladiri si achizitionarea anumitor bunuri.
Avand actiunea plasata in...
249,00 RON 186,75 RON
Globuri de pom cu tematică din Star Wars Return of The Jedi .
Globuri de pom cu tematică din Star...
119,00 RON 83,30 RON
Descoperă 70 de ani de povești și aventuri marca Marvel în acest omnibus de excepție care adună laolaltă 11 dintre cele mai bune povești din istoria benzilor desenate.
Descoperă 70 de ani de povești și...
199,00 RON 149,25 RON
Acest booster pack este un pliculeț care conţine 9 cărţi, cu grade diferite de raritate ce vin în ajutorul colecționarilor pentru a-și completa deck-urile.
Acest booster pack este un pliculeț...
17,00 RON 11,90 RON
Inainte de venirea iernii, o toamna calduta poposeste pentru o vreme, imbracata in straie stralucitoare, aramii. In timpul Verii Indiene, New England inmugureste pentru ultima data.
Inainte de venirea iernii, o toamna...
207,00 RON 155,25 RON
Casey Solomon a atras atenția lui Lazarus, însă a ajunge sub lupa Familiei poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem. Conține Lazarus X+66 #1-6.
Casey Solomon a atras atenția lui...
110,00 RON 82,50 RON