Loading

Filltreaza dupa

Pret
0 RON 824 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Oney
Soluție de creditare simplă și rapidă
Plăteste în
3
x
4
x
Cu cardul bancar de debit
Fiecare jucator isi alege un personaj si cu acesta se va misca pe harta. In functie de unde se afla va trage carti (care pot avea un impact negativ sau pozitiv asupra actiunilor urmatoare), se va lupta cu inamici, va face rost de obiecte si va intra in conflict cu ceilalti jucatori. Scopul este...
Fiecare jucator isi alege un...
199,00 RON 99,50 RON
Cutthroat Caverns a fost de multe ori descris ca un joc RPG fara zaruri, iar acest lucru este si mai adevarat incepand cu aceasta extensie. Jucatorii vor intalni monstrii devastatori si relicve mai puternice. Daca doar supravietuiesti si aduni cele mai multe puncte de prestigiu s-ar putea sa nu...
Cutthroat Caverns a fost de multe...
124,00 RON 86,80 RON
In Guardians' Chronicles, jucatorii isi asuma rolul unor super eroi, membri ai echipei Liberty Patrol, intr-o lupta impotriva inamicului lor, Profesorul Skarov.  Fiecare erou are anumite actiuni si anumite puteri si, la fiecare tura, se extrag doua carti care afecteaza cate una dintre...
In Guardians' Chronicles, jucatorii...
259,00 RON 181,30 RON
Fiecare jucator are la dispozitie un sector si din acesta trebuie sa creeze cea mai buna subdiviziune posibila, umpland-o cu zone comerciale, rezidentiale, industriale, civice si luxurioase, in timp ce balanseaza si aspectele practice: construirea de drumuri, scoli, amenajarea de spatii verzi,...
Fiecare jucator are la dispozitie un...
204,00 RON 122,40 RON
New Dawn  o continuare tematica a jocului Among the Stars   si o parte a universului care le include pe amandoua. Aici, jucatorii preiau rolurile liderilor Aliantei care trebuie sa exploreze si sa recolteze resursele unui sector galactic. 
New Dawn  o continuare tematica a...
234,00 RON 140,40 RON
Extensia conține o nouă echipă:  Worstshire Goblins. Kaosball: Team – Worstshire Goblins  este o extensie şi necesită jocul de bază  Kaosball .
Extensia conține o nouă echipă:...
79,00 RON 39,50 RON
Extensia conține o nouă echipă:  St. Cloud Paragons. Kaosball: Team – St. Cloud Paragons  este o extensie şi necesită jocul de bază  Kaosball .
Extensia conține o nouă echipă:  St....
79,00 RON 39,50 RON
Extensia conține o nouă echipă:  Shadowvale Ninjas. Kaosball: Team – Shadowvale Ninjas  este o extensie şi necesită jocul de bază  Kaosball .
Extensia conține o nouă echipă:...
79,00 RON 39,50 RON
Extensia conține o nouă echipă:  New Victoria Klockwerks. Kaosball: Team – New Victoria Klockwerks  este o extensie şi necesită jocul de bază  Kaosball .
Extensia conține o nouă echipă:  New...
79,00 RON 47,40 RON
Extensia conține o nouă echipă:  Moonshire Lycanthropes. Kaosball: Team – Moonshire Lycanthropes  este o extensie şi necesită jocul de bază   Kaosball .
Extensia conține o nouă echipă:...
79,00 RON 39,50 RON
Rivet Wars: Battle of Brighton duce lupta pe cer. Cu aceasta extensie poti controla avioane, bombardiere si tancuri anti-aeriene. Bombardeaza bazele inamicilor, distruge infanteria care te ataca sau foloseste-te de anti-aeriene pentru a curata spatiul aerian. foloseste-te de aceste masini...
Rivet Wars: Battle of Brighton...
359,00 RON 179,50 RON
Rivet Wars: Heavy Metal aduce in joc tancurile si artileria grea. Cu aceasta extensie jucatorii pot introduce in joc doua din cele mai mari tancuri produse in timpul razboiului. Jocul mai contine doi eroi si doua turete, care vor face jocul si mai letal. Pune inamicii pe fuga luand cu asalt...
Rivet Wars: Heavy Metal aduce in joc...
219,00 RON 109,50 RON
Această extensie se axează pe expansivitate şi comerţ, permiţând jucătorilor să exploreze domeniul mercantil şi să obţină contracte. Keyflower: The Merchants  este o extensie şi necesită jocul de bază Keyflower . "
Această extensie se axează pe...
177,00 RON 88,50 RON
Suburbia 5★  adaugă 15 clădiri noi, o nouă resursă de manageriat (★) și componente pentru încă un jucător. Noul sistem de ★, determină ordinea jucătorilor, oferă bonusuri și penalizări și oferă un avantaj în caz de egalitate pentru țelurile publice/personale. Suburbia 5★   este o extensie şi...
Suburbia 5★  adaugă 15 clădiri noi,...
149,00 RON 74,50 RON
Aceasta extensie (empire pack) pentru jocul de baza  Imperial Settlers  ridica numarul maxim de jucatori pana la 5, include o noua tabla de factiune - pentru atlanteani - si noi tokene de tehnologie si carti de expansiune pentru acestia.  Rasa nou-introdusa aduce si o resursa unica ce poate...
Aceasta extensie (empire pack)...
149,00 RON 89,40 RON
Aceasta extensie cuprinde 30 de carti noi pentru eroi, 16 raufacatori noi si 8 trasaturi individuale.  Heroes Wanted: Breaking News este o extensie si necesita jocul de baza   Heroes Wanted .
Aceasta extensie cuprinde 30 de...
69,00 RON 41,40 RON
Această extensie   permite utilizarea marilor campioni ai oraşului Zeta, în loc de eroii-învăţăcei, dar şi băieţii răi sunt pe măsură! Heroes Wanted: Champions and Masterminds  este o extensie și necesită jocul de bază  Heroes Wanted .
Această extensie   permite...
69,00 RON 34,50 RON
Aceasta extensie aduce alti mari campioni ai orasului Zeta care pot fi utilizati in loc de eroii-invatacei, cu tot cu raufacatori pe masura! Heroes Wanted: Champions and Masterminds II este o extensie si necesita jocul de baza  Heroes Wanted .
Aceasta extensie aduce alti mari...
69,00 RON 41,40 RON
Aceasta extensie adauga 54 noi carti de eroi, raufacatori si trasaturi de caracter pentru a imbogati experienta de super-erou! Heroes Wanted: Extra, Extra este o extensie si necesita jocul de baza  Heroes Wanted .
Aceasta extensie adauga 54 noi carti...
69,00 RON 34,50 RON
Această extensie introduce super-eroi cu puteri magice şi supranaturale, împreună cu noi caracteristici şi tactici pentru a le folosi, precum şi blesteme şi preţul care trebuie plătit pentru utilizarea unor forţe magice... Heroes Wanted: The Stuff of Legend  este o extensie și necesită jocul...
Această extensie introduce...
229,00 RON 137,40 RON
Aceasta extensie adauga 14 miniaturi unice cu zombi, precum si 2 carti promo deosebite. Last Night on Earth: Zombies with Grave Weapons Miniature Set este o extensie si necesita jocul de baza  Last Night on Earth .
Aceasta extensie adauga 14 miniaturi...
119,00 RON 59,50 RON
Survive: Space Attack! - 5-6 Player Mini-Expansion contine 20 de astronauti care pot fi folositi in jocul Survive: Space Attack! pentru a mari numarul jucatorilor la sase. 5-6 Player Mini-Expansion este o extensie si necesita jocul de baza   Survive: Space Attack! .
Survive: Space Attack! - 5-6 Player...
49,00 RON 29,40 RON
Aceasta extensie pentru jocul de baza Defenders of the Realm introduce 3 noi generali dragoni (Onyx, Hemlock si Brimstone) cu trasaturi unice si modifica abilitatile dragonului initial atunci cand acestia sunt utilizati impreuna.  The Dragon Expansion este o extensie si necesita jocul de baza...
Aceasta extensie pentru jocul de...
349,00 RON 174,50 RON
Tocilarii intră în vacanța de primăvară! Această extensie introduce 40 de cărți noi care prezintă suișurile și coborâșurile călătoriei, precum Inexplicable Blizzard și Beach Nookie, spre destinațiile Baja sau SkiCon. Spring Break  este o extensie și necesită jocul de bază   Chez Geek .
Tocilarii intră în vacanța de...
54,00 RON 32,40 RON
Aceasta extensie simpatica ofera jocului initial o noua harta pentru desfasurarea luptelor in subteran, unde nu se afla mine... Not Mines este o extensie si necesita jocul de baza   Krosmaster: Arena .
Aceasta extensie simpatica ofera...
99,00 RON 49,50 RON
Across the Seven Kingdoms este primul pachet din ciclul War of Five Kings. In urma mortii lui Robert Baratheon si a lui Eddard Stark, marile case se indeparteaza una de alta, pregatindu-se de razboi. Across the Seven Kingdoms este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The...
Across the Seven Kingdoms este...
83,00 RON 49,80 RON
Aceasta extensie aduce o noua nava, Esmeralda, care poate fi utilizata in jocul Firefly. Firefly: The Game – Esmeralda este o extensie si necesita jocul de baza   Firefly: The Game .
Aceasta extensie aduce o noua nava,...
99,00 RON 69,30 RON
Suburbia Inc  îți permite să-ți dezvolți orașul în noi direcții cu ajutorul frontierelor de regiune. Noile cărți de Bonuses și de Challenges oferă mai multă diversitate jocului. Suburbia Inc   este o extensie şi necesită jocul de bază Suburbia .
Suburbia Inc  îți permite să-ți...
149,00 RON 74,50 RON
Această extensie aduce 2 module noi și componente pentru al șaselea jucător. Illusions  este o extensie şi necesită jocul de bază   Escape: The Curse of the Temple . "
Această extensie aduce 2 module noi...
109,00 RON 54,50 RON
În Key to the City – London fiecare jucător își construiește propriul cartier din Londra.
În Key to the City – London fiecare...
289,00 RON 173,40 RON
In Sola Fide: The Reformation unul dintre jucatori incearca sa instaureze reforma in Sfantul Imperiu Roman in timp ce adversarul vrea sa o previna.
In Sola Fide: The Reformation unul...
229,00 RON 137,40 RON
Aceasta extensie iti permite sa-ti faci propriile carti, pentru un joc si mai deranjant. Mouth full of BLANKS este o extensie si necesita jocul de baza   Family Guy - Stewie's Sexy Party Gam e.
Aceasta extensie iti permite sa-ti...
39,00 RON 19,50 RON
In Epic Resort faci op statiune de vacanta pentru eroi, unde acestia se pot distra si relaxa. Dar cu cat vin mai multi eroi cu atat cresc sansele sa fii atacat de monstri.
In Epic Resort faci op statiune de...
239,00 RON 143,40 RON
Această extensie aduce răufăcători, noi turiști și un monstru epic. Villain's Vacation  este o extensie şi necesită jocul de bază Epic Resort . "
Această extensie aduce răufăcători,...
109,00 RON 65,40 RON
Această extensie aduce 40 de clădiri noi și 2 cărți de Reputație. Islebound: Metropolis  este o extensie şi necesită jocul de bază Islebound . "
Această extensie aduce 40 de clădiri...
79,00 RON 39,50 RON
Această extensie aduce mai multă profunzime jocului Letters from Whitechapel . Dear Boss  este o extensie şi necesită jocul de bază Letters from Whitechapel . "
Această extensie aduce mai multă...
159,00 RON 79,50 RON
Runewars: The Miniatures Game este un joc de miniaturi pentru doi jucători plasat în universul tărâmului Terrinoth. În fiecare joc veți strânge armate de miniaturi (oștiri pedestre, cavalerie, monștri uriași și eroi) și le veți conduce în luptă.  Runewars Miniatures Game - Oathsworn Cavalry...
Runewars: The Miniatures Game este...
139,00 RON 83,40 RON
Plasat in universul Fuse, Flatline este un joc co-operativ in care jucatorii trebuie sa dea cu zarul si sa lucreze impreuna pentru a trata pacientii care vin. Fiecare runda dureaza un minut.
Plasat in universul Fuse, Flatline...
274,00 RON 205,50 RON
In 51st State: Scavangers nu este nimic pierdut pentru totdeauna. Acum jucatorii pot cauta resturile civilizatiilor apuse pentru a le folosi in Statele lor. Setul contine cincizeci de carti si este un remake al unei expansiuni anterioare, Ruins. 51st State: Scavangers este o expansiune si...
In 51st State: Scavangers nu este...
84,00 RON 42,00 RON
Fiecare jucator isi construieste propriul oras in Quadropolis, dar concureaza cu ceilalti participanti pentru a obtine magazinele, parcurile, serviciile publice si blocurile disponibile. In Public Services, jucatorii pot adauga servicii publice, cum ar fi o maternitate, politia sau chiar cladiri...
Fiecare jucator isi construieste...
94,00 RON 47,00 RON
Runewars: The Miniatures Game este un joc de miniaturi pentru doi jucători plasat în universul tărâmului Terrinoth. În fiecare joc veți strânge armate de miniaturi (oștiri pedestre, cavalerie, monștri uriași și eroi) și le veți conduce în luptă.  Runewars Miniatures Game - Rune Golems vine să...
Runewars: The Miniatures Game este...
199,00 RON 119,40 RON
În Centipede, 2 sau 4 jucători se aventurează în lumea Atari. Una din părți va juca rolul Gnomului care explorează pădurea și încearcă să înfrângă Miriapodul. "
În Centipede, 2 sau 4 jucători se...
219,00 RON 131,40 RON
Aceasta extensie aduce 4 seturi noi de carti, oferind mai multa strategie jocului. Millennium Blades: Final Bosses este o extensie si necesita jocul de baza   Millennium Blades .
Aceasta extensie aduce 4 seturi noi...
63,00 RON 31,50 RON
Această extensie introduce trei noi personaje diabolice din populara Adventure Path. Pregătește-te să ruinezi zilele oricărui paladin! Hell’s Vengeance Character Deck  este o extensie și necesită jocul de bază Pathfinder Adventure Card Game: Mummy's Mask .
Această extensie introduce trei noi...
113,00 RON 56,50 RON
Keyper este un joc cu o interacțiune puternică între jucători, în care se joacă patru runde, fiecare rundă reprezentânt unul din anotimpuri: primăvară, vară, toamnă și iarnă. "
Keyper este un joc cu o interacțiune...
439,00 RON 351,20 RON
In Axio, jucatorii adauga pe rand placute intr-o zona de joc comuna. De fiecare data cand jucati o piesa, cu piesele care detin unul sau doua simboluri colorate, veti castiga puncte pentru simbolurile de acelasi tip care se afla in randuri care se extind de la piesa recent plasata. In anumite...
In Axio, jucatorii adauga pe rand...
149,00 RON 104,30 RON
Această extensie introduce trei noi personaje care străbat pădurile în căutarea monștrilor! Hunter Class Deck  este o extensie și necesită jocul de bază Pathfinder Adventure Card Game: Mummy's Mask .
Această extensie introduce trei noi...
107,00 RON 53,50 RON
Altiplano este un joc de construcție similar lui Orleans, cărui acțiune are loc în America de Sud. Jucătorii vor trebui să facă față unor provocări din ce în ce mai mari la fiecare rundă. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 56 sleeve-uri marime Mini EURO (44x68mm)
Altiplano este un joc de construcție...
263,00 RON 223,55 RON
În Dinosaur Island, jucătorii vor trebui să adune ADN, să afle secvența corectă a acestuia și să o recreeze pentru a readuce la viață dinozauri de diferite tipuri. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 92 sleeve-uri marime standard (63.5x88mm)
În Dinosaur Island, jucătorii vor...
309,00 RON 216,30 RON
Acest binder de exceptie este unealta perfecta pentru a incepe noi aventuri in universul Star Wars. Darth Vader Binder este un accesoriu creat pentru unul dintre jocurile de baza  Star Wars Destiny .
Acest binder de exceptie este...
79,00 RON 39,50 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga!
Munchkin Collectible Card game este...
109,00 RON 87,20 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga.
Munchkin Collectible Card game este...
109,00 RON 87,20 RON
Munchkin Collectible Card game este un joc in care participantii cresc in nivel la fiecare runda, primesc beneficii si se ataca unul pe altul. Elimina celalalt personaj si castiga!
Munchkin Collectible Card game este...
109,00 RON 87,20 RON
Streets of King's Landing este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Streets of King's Landing este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
Streets of King's Landing este a...
73,00 RON 58,40 RON
Acest booster pack este un pliculeț care conţine 9 cărţi, cu grade diferite de raritate ce vin în ajutorul colecționarilor pentru a-și completa deck-urile.
Acest booster pack este un pliculeț...
17,00 RON 8,50 RON
Descoperă metoda perfectă de relaxare pentru fanii Dungeons&Dragons! Beneficiile cărților de colorat au fost demonstrate științific, iar acum fanii faimosului tabletop RPG vor putea pătrunde în universul lor preferat cu ajutorul culorilor.
Descoperă metoda perfectă de...
69,00 RON 55,20 RON
Vanatorul devine cel vanat in Island of Doctor Lucky. In aceasta noua versiune a jocului Kill Doctor Lucky, scopul este tot acela de a-l omori pe batran, insa de data aceasta locatia este una periculoasa - Isla Fortuna.
Vanatorul devine cel vanat in Island...
203,00 RON 162,40 RON
Figurinele din colectia D&D Wardlings sunt ideale pentru orice fan infocat sau pur si simplu pentru cei pasionati sa colectioneze acest gen de figurine. Mai mult setul contine doua miniaturi Girl Fighter and Hunting Falcon pre-pictate.
Figurinele din colectia D&D...
49,00 RON 39,20 RON
Sustinatorii Imperiului isi pot converti flota in nave de a doua generatie cu ajutorul acestui Conversion Kit. Galactic Empire Conversion Kit este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Sustinatorii Imperiului isi pot...
249,00 RON 149,40 RON
Acest booster pack este un pliculeț care conţine 9 cărţi, cu grade diferite de raritate ce vin în ajutorul colecționarilor pentru a-și completa deck-urile.
Acest booster pack este un pliculeț...
17,00 RON 8,50 RON